Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
tady zatím pořád svítí sluníčko.....
dneska budu dělat jahodové knedlíky,a zítra mě čeká frmol,upéct na pátek asi 4 záviny,nachystat to na oslavu.
A v pátek pak ještě ráno pro poslední dárek a připravit jednohubky a ještě dodělat to co ve čtvrtek nestihnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:
dneska budu dělat jahodové knedlíky,a zítra mě čeká frmol,upéct na pátek asi 4 záviny,nachystat to na oslavu.
A v pátek pak ještě ráno pro poslední dárek a připravit jednohubky a ještě dodělat to co ve čtvrtek nestihnu
U nás byl taky blázinec s přípravou oslav, Davídek je 9.5. a Lucinka 28.5. takže jsem dělala během 14 dní dvě oslavy, ještě že mi teda kamarádka upekla dorty, to už bych asi nestihla.........Zlatuš krásně si to užijte, je to nádherný, když vidíš ty rozsvícený očíčka koukající na svíčku u dortu
hlavně držím palečky at seženeš toho pejska......
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:Zlata Kindlova píše:U nás byl taky blázinec s přípravou oslav, Davídek je 9.5. a Lucinka 28.5. takže jsem dělala během 14 dní dvě oslavy, ještě že mi teda kamarádka upekla dorty, to už bych asi nestihla.........Zlatuš krásně si to užijte, je to nádherný, když vidíš ty rozsvícený očíčka koukající na svíčku u dortu
A v pátek pak ještě ráno pro poslední dárek a připravit jednohubky a ještě dodělat to co ve čtvrtek nestihnu![]()
![]()
hlavně držím palečky at seženeš toho pejska......
moc děkuji,zajedem s přítelem tady v Praze do šestky tak doufám že ho tam budou mít…jinak fakt nevím.kdybych si ho objednala přes net tak se to nestihne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásné středeční ráno ![]()
Zlatko tak to si oslavu moc užijte a nezapomen na nějakou tu fotečku malé z dortíkem ![]()
Jinka dneska dorazil ten hrneček pro Nikolku,je z něj celá vykulená,pít jí s toho zatím nejde ale pořád ho nosí a zkoumá
.No a dorazila mikina co jsem obědnala Gábince jen že mi poslali špatnou velikost,ta je tak velká že bych ji mohla nosit i já ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
neboj fotku dodám,máme oslavu na dvakrát,jednou v pátek a jednou v sobotu.....takže pak v pondělí dodám foto.
a jaký hrneček jsi ji objednala???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:
neboj fotku dodám,máme oslavu na dvakrát,jednou v pátek a jednou v sobotu.....takže pak v pondělí dodám foto.a jaký hrneček jsi ji objednala???
ten co se z něho pije jako z normálního hrnku,s tím rozdílem že to nemůže rozlít. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezký den
Když byl Ondra ještě prcek,tak jsem mu bačkůrky dávala.Už když lezl tak je měl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:
chtěla jsem se zeptat,vy dáváte prckům na doma bačkůrky?
já jen někdy ale ona si je stejně Markétka za chvilku sundá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já je taky dávám,Lucinka si na ně zvykla dobře, jen Davídek ten je pořád nechtěl a sundaval si je
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikolka si je právě taky sundavá,už nemá ani cenu jí je dávat,protože během chviličky jsou dole.Myslíte že to nevadí když je většinu dne na boso?Už jsem četla několik článku na toto téma,ale oni jsou v tom docela rozdílný názory.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:
Nikolka si je právě taky sundavá,už nemá ani cenu jí je dávat,protože během chviličky jsou dole.Myslíte že to nevadí když je většinu dne na boso?Už jsem četla několik článku na toto téma,ale oni jsou v tom docela rozdílný názory.![]()
![]()
já bych řekla že to nevadí,Markétka má dny kdy je prostě nechce,a jindy si je třeba hodinku nechá pak je sundá a za chvilku ji je dám zase
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si myslím že to nevadí a i někde jsem četla, že se dětičkám tvaruje nožička, takže botičky nosit nemusí, já je Lucince dávám protože tu máme od země zimu, ale když je něchce tak jí dám teplejší ponožky a nenutím jí.....Takže si z toho hlavu nedělej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jsem chtěla jít na poštu, ale to nestíhám, Lucinka má dneska spací, probudila se v 7:15 a dostala mlíčko a od 8:00 spinká, takže čekám až se probudí a potřebuju zajít aspon do krámu, tam jsou do 12 tak to doufám stihnu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem, Verčo já taky zatím nedávám bačkůrky, ale už o tom přemýšlím, malý má teď na nožičkách takové jakoby bačkůrky z HM, jsou to vlastně ponožky na kterých je zespodu všita kožená podrážka - jinak si taky všechno hned sundavá. Vím že to mají i pro holčičky, ale nejsem si jistá, jestli je to dobré pro chození
Vypadá trošku jako indián ![]()
Včera ses ptala na gastro, my tam chodíme kvůli potravinové alergii na bílkovinu kravského mléka.
Takže vás čeká asi delší zpověď u doktorky, bude se ptát na všechno možné, v našem případě si pak malého zvážila, prohmatala bříško a udělala náběry krve - musela nabrat hodně krve a nešlo to napoprvé
- musela opakovat 2× - upozorňuju, že to bylo ve 4. měsíci malého a brala mu krev z hlavičky
Málem jsem jí jednu vrazila, když mi zakázala malého uklidňovat, že prý potřebuje, aby se mu nalila hodně krev do hlavičky
Takže já mám na tuto dámu
svůj názor - jinak pak jsme tam byli ještě 2× na kontrolu a příští měsíc máme jít znovu na náběry, tak snad už nebude chtít nabírat krev zase z hlavičky
Jinak plno doporučení a chytrých
rad co mám vařit a dávat malému. Napsala nám Nutrilon Allergy Care na alergii bílkoviny kravského mléka - dávají to v lékárně jen na recept. Moc k této doktorce rádi nechodíme a doufáme, že se malý brzy zlepší
Na UTZ jícnu nás poslala do nemocnice při podezření na reflux
- to bylo v pohodě a ten se potvrdil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Slavíte s dětmi maturitu?
- 17.5.26 17:24
- stinga
- 2
Čekský den proti rakovině - aneb řekni,...
- 17.5.26 16:57
- Beruska999999
- 9
Jak chránit sestru v pubertě
- 17.5.26 17:16
- Dahlia0409
- 11
Pobývání u mě doma
- 17.5.26 17:16
- free333
- 10
Vadí Vám, jak starší automaticky tykají...
- 17.5.26 17:01
- Bytsamsebou
- 20
Těhotenství i přes nouzovou antikoncepci
- 17.5.26 14:38
- Martina_mik
- 1
Padaní vlasů u šestileté, je to normální?
- 17.5.26 16:52
- Karinkas
- 7
Skončit úplně s hokejem?
- 17.5.26 17:13
- punticka25
- 39
Řidič PPL
- 17.5.26 13:42
- viktorzapletal
- 11
Umělé oplodnění ket - zkušenosti?
- 17.5.26 14:08
- karkarka
- 2
Nové příspěvky
Vadí Vám, jak starší automaticky tykají...
- 17.5.26 17:32
- Havlova
- 21
Slavíte s dětmi maturitu?
- 17.5.26 17:31
- Duhovka12
- 6
Pobývání u mě doma
- 17.5.26 17:30
- izabe
- 12
Čekský den proti rakovině - aneb řekni,...
- 17.5.26 17:29
- vokishka
- 11
Jakým způsobem učíte zeměpis? Tipy na výuku
- 17.5.26 17:29
- kyslík
- 22
Rakovina děložního hrdla (čípku) IV....
- 17.5.26 17:27
- Jazmine
- 70
Pokud jste chodily/chodíte na...