Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
barah píše:
Zlato, asi vím, kde jsi našla ten recept na říkzy, teď jsem na něj taky narazila na FB.
já jsem recept na řízky nenašla??
To sis mne spletla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barah píše:
Zlato, asi vím, kde jsi našla ten recept na říkzy, teď jsem na něj taky narazila na FB.
Ahojky ten recept jsem našla já
a to maso už mám naložený, za chvili je budu obalovat a péct aby je měl manžel křupavý až se vrátí z práce
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:barah píše:já jsem recept na řízky nenašla??
To sis mne spletla
jéj, tak to se omlouvám, mám v tom bordel.
Ale někdo to tu našel. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:barah píše:Ahojky ten recept jsem našla já
Zlato, asi vím, kde jsi našla ten recept na říkzy, teď jsem na něj taky narazila na FB.![]()
![]()
a to maso už mám naložený, za chvili je budu obalovat a péct aby je měl manžel křupavý až se vrátí z práce
![]()
tak pak písni, jaké to je, když tak taky vyzkoušíme. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda Zlato řeknu ti že v krámě dělají teda samý K…y, to by mě taky pěkně naštvalo, ale vona si z toho asi nic neděla hlavně že má prachy za prodanýho pejska
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barah píše:sarynama píše:tak pak písni, jaké to je, když tak taky vyzkoušíme.barah píše:Ahojky ten recept jsem našla já
Zlato, asi vím, kde jsi našla ten recept na říkzy, teď jsem na něj taky narazila na FB.![]()
![]()
![]()
jj dám vědět akorát k tomu udělám asi normální brambory…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Teda Zlato řeknu ti že v krámě dělají teda samý K…y, to by mě taky pěkně naštvalo, ale vona si z toho asi nic neděla hlavně že má prachy za prodanýho pejska![]()
![]()
jo jo přesně tak…chtěla jsem tam malékoupit ještě něco tak za 1000 ale má smůlu…už tam nepůjdu.A do obchoďáku se dostanu až v pátek ráno,tak snad ho oseženu.Je to ten od FisherPrince nebo jak se to píše
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:sarynama píše:jo jo přesně tak…chtěla jsem tam malékoupit ještě něco tak za 1000 ale má smůlu…už tam nepůjdu.A do obchoďáku se dostanu až v pátek ráno,tak snad ho oseženu.Je to ten od FisherPrince nebo jak se to píše
Teda Zlato řeknu ti že v krámě dělají teda samý K…y, to by mě taky pěkně naštvalo, ale vona si z toho asi nic neděla hlavně že má prachy za prodanýho pejska![]()
![]()
Já vím kterého myslíš, taky jsme na něj koukali, a nakonec jsme se rozhodli že ho dostane k vánocům, oni dělají pěkné hračky, nakonec Lucinka dostala takovou tríkolku s vodící tyčí a má i pásy že se na tom připoutá, panenku co se směje tu má pořád u sebe a ruzné vkládačky a samo taky oblečení
![]()
Tak přeju aby si to sehnala a určitě narazíš na spoustu jiných hraček a ty milá paní prodavačka má smůlu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,přeji hezký den
u nás je taky krásně. ![]()
Zlatko to se ti nedivím že tě v krámě naštvali.Mě by to asi taky pěkně nasr…
Mi měli dneska k obědu květák a bram. kaši.
Nikolka chodí už cca 2 měsíce.A je to tedy síla.Jí nic neodradí.Všetečka všude vleze,nic nenechá na pokoji. ![]()
Jo a dneska jsem jí našla klíště
jsem koukala jak blázen kde ho vzala ![]()
Nevím která z Vás to tu psala že s prckem chodí do gastro poradny,ona nás tam poslala doktorka tak jsem se chtěla zeptat jak jí to tam je,jak to probíhá atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky tak jsem teď málem volala policajty.....šla jsem s malou do krámu,přítel chce k večeři sekanou a nechce se mi ji teď dělat,a vracíme se z krámu a jdem kolem domu dětí a mládeže a na co tam nenarazíme,před domem stojí auo a v autě je v autosedačce malé dítě…tak odhadem max.6-8 měsíců.No už jsem brala telefon do ruky a najednou přijde paní z protějšího domu a říká to auto tu stojí min. 10min.ale nevěděla že tam je dítě…tak už vytáčím a v tom přijde majitelka se dvěma staršíma dětma.tak sem se ji zeptala proč tam to dítě nechala a ona mě div neseřvala co je mi do toho.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:
Holky tak jsem teď málem volala policajty.....šla jsem s malou do krámu,přítel chce k večeři sekanou a nechce se mi ji teď dělat,a vracíme se z krámu a jdem kolem domu dětí a mládeže a na co tam nenarazíme,před domem stojí auo a v autě je v autosedačce malé dítě…tak odhadem max.6-8 měsíců.No už jsem brala telefon do ruky a najednou přijde paní z protějšího domu a říká to auto tu stojí min. 10min.ale nevěděla že tam je dítě…tak už vytáčím a v tom přijde majitelka se dvěma staršíma dětma.tak sem se ji zeptala proč tam to dítě nechala a ona mě div neseřvala co je mi do toho.....
Tak to nechápu že tam to děcko nechaj… já bych se bála teda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
say píše:Zlata Kindlova píše:Tak to nechápu že tam to děcko nechaj… já bych se bála teda
jo jo to jsme dvě,já taky.......A ona mi ještě vynadá co je mi do toho že ho tam nechala
takové ženské nechápu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:say píše:jo jo to jsme dvě,já taky.......A ona mi ještě vynadá co je mi do toho že ho tam nechalaZlata Kindlova píše:Tak to nechápu že tam to děcko nechaj… já bych se bála teda
takové ženské nechápu![]()
No jo, takže to že tam dítě nechala je v pořádku… člověk nikdy neví co se může stát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
say píše:Zlata Kindlova píše:No jo, takže to že tam dítě nechala je v pořádku… člověk nikdy neví co se může státsay píše:jo jo to jsme dvě,já taky.......A ona mi ještě vynadá co je mi do toho že ho tam nechalaZlata Kindlova píše:Tak to nechápu že tam to děcko nechaj… já bych se bála teda
takové ženské nechápu![]()
no a to jsem ji taky řekla a navíc tady je nějakejch 27 stupňů
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je ale k…a
bych jí tam taky nechala zavřenou a hooodně dlouho
To fakt nechápu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Vztah, mám pocit že jsem unavená ze života
- 13.5.26 21:40
- marcellia
- 5
3 testy a duch?
- 13.5.26 21:14
- Neboj
- 6
Homeopatika v těhotenství - zkušenosti
- 13.5.26 21:16
- nozu
- 2
Ovosicare fertility, máte někdo zkušenost?
- 13.5.26 20:05
- Anonymní
- 11
Přímá adopce 2026/27
- 13.5.26 17:35
- Mimčo93
- 1
Neštovice: Chytili je i sourozenci? A po...
- 13.5.26 21:35
- Catalina123
- 20
HCG 12DPO 55,01/14DPO 111,98 – dostačují?
- 13.5.26 20:58
- Vladusxx
- 4
Natahování a zvracení u příkrmů v 8 měsících
- 13.5.26 20:21
- Verun777
- 9
Kočárek s otočnými kolečky, který lehce...
- 13.5.26 20:43
- Semtex
- 5
Podpora z ÚP
- 13.5.26 15:29
- mamule42
- 2
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 13.5.26 21:50
- xiaxxx
- 104690
Vztah, mám pocit že jsem unavená ze života
- 13.5.26 21:49
- Ketris
- 6
Kornelije - šetření 2020
- 13.5.26 21:49
- kornelije
- 113356
Psychické týrání či něco jiného?
- 13.5.26 21:48
- kalamitaa
- 56
Zvířata podle abecedy
- 13.5.26 21:48
- 884135
- 9971
Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026
- 13.5.26 21:47
- ZanaP
- 1662
Těhotenský test, ryska, duch
- 13.5.26 21:47
- svapi
- 27
Psycholog Třebíč
- 13.5.26 21:41
- Mosie
- 77
Neštovice: Chytili je i sourozenci? A po...
- 13.5.26 21:35
- Catalina123
- 20
Řídíte v pantoflích na podpatku?
- 13.5.26 21:34
- stinga
- 42