Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zlata Kindlova píše:VeronikaJanou píše:Ahojky.....jelikož přítel dnes na oběd nepřijede,tak si s Markétkou uděláme jen nějakou dobrou rychlovku…ale ještě přesně nevím co.
Ahojky a přeji krásný pondělek.
U nás je krásně,sluníčko svítí,před chvílí jsem se vrátila od doktorky.Tak na ORL nás nakonec neposlala.Ale malá zase zhubla.Poslala nás do nějaké poradny,ted si nevzpomenu jak se to jmenuje.
Copak vaříte k obědu?
já griluji kuře,a k tomu asi americký brambory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:Zlata Kindlova píše:já griluji kuře,a k tomu asi americký brambory.VeronikaJanou píše:Ahojky.....jelikož přítel dnes na oběd nepřijede,tak si s Markétkou uděláme jen nějakou dobrou rychlovku…ale ještě přesně nevím co.
Ahojky a přeji krásný pondělek.
U nás je krásně,sluníčko svítí,před chvílí jsem se vrátila od doktorky.Tak na ORL nás nakonec neposlala.Ale malá zase zhubla.Poslala nás do nějaké poradny,ted si nevzpomenu jak se to jmenuje.
Copak vaříte k obědu?
grilované jsme měli o víkendu.....ve středu budu odělat jahodové knedléíky tak na ty se těším…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, my měli uzené s br. kaší.
Byli jsme na těcho kolotočích, tak jen kvůli nám zapnuli dětská kolotoč, tak Maruška jela v autíčku a Kubíček taky, já klečela u něho a držela ho a pěkně se mi ke konci točila hlava. Ve čtvrtek tam půjdeme s taťkou, ať můžeme fotit a odpoledne už pojede všechno, těším se, i když to je moře peněz. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:![]()
U nás včera proběhla pohotovost kvůli mimi, dr nezjistil nic špatného,ale neviděl srdíčko
A večer už jsem začala krvácet, takže u nás mimi už asi nebude
Hele je mi to fakt líto, ale na druhou stranu ti tady všechny kámošky radily, abys odpočívala a ty místo toho lezeš někam na karlštejn o víkendu, místo abys hodila nohy nahoru a dávala na sebe pozor - Víš, to mi přijde jako to přísloví - Kdo chce kam, pomozme mu tam!!
Nejdřív si srovnej v hlavě co přesně chceš ![]()
- Citovat
- Upravit
kailokailo píše:Kristyna+Daník píše:Hele je mi to fakt líto, ale na druhou stranu ti tady všechny kámošky radily, abys odpočívala a ty místo toho lezeš někam na karlštejn o víkendu, místo abys hodila nohy nahoru a dávala na sebe pozor - Víš, to mi přijde jako to přísloví - Kdo chce kam, pomozme mu tam!!![]()
U nás včera proběhla pohotovost kvůli mimi, dr nezjistil nic špatného,ale neviděl srdíčko
Nejdřív si srovnej v hlavě co přesně chceš
Tak ono odpočívání s 15ti měsíčním dítětem fakt nejde a stejně bychom dali procházku venku.. Tohle bylo všechno procházková chůze po rovině cca 10km, což dáme denně běžně, když máme hafana… Žádná zátěž..... A v hlavě to mám myslím dost srovnané!!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:kailokailo píše:Tak ono odpočívání s 15ti měsíčním dítětem fakt nejde a stejně bychom dali procházku venku.. Tohle bylo všechno procházková chůze po rovině cca 10km, což dáme denně běžně, když máme hafana… Žádná zátěž..... A v hlavě to mám myslím dost srovnané!!!!Kristyna+Daník píše:Hele je mi to fakt líto, ale na druhou stranu ti tady všechny kámošky radily, abys odpočívala a ty místo toho lezeš někam na karlštejn o víkendu, místo abys hodila nohy nahoru a dávala na sebe pozor - Víš, to mi přijde jako to přísloví - Kdo chce kam, pomozme mu tam!!![]()
kristy nedělej si z toho hlavu,bůhví co a kdo je to zač.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:kailokailo píše:Tak ono odpočívání s 15ti měsíčním dítětem fakt nejde a stejně bychom dali procházku venku.. Tohle bylo všechno procházková chůze po rovině cca 10km, což dáme denně běžně, když máme hafana… Žádná zátěž..... A v hlavě to mám myslím dost srovnané!!!!Kristyna+Daník píše:Hele je mi to fakt líto, ale na druhou stranu ti tady všechny kámošky radily, abys odpočívala a ty místo toho lezeš někam na karlštejn o víkendu, místo abys hodila nohy nahoru a dávala na sebe pozor - Víš, to mi přijde jako to přísloví - Kdo chce kam, pomozme mu tam!!![]()
Kristý hlavně si s toho nedělej hlavu a nic si nevyčítej.Jsou prostě lidi kteří si myslí že když je ženská těhotná tak je nemocná a musí být zalezla doma v posteli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:Kristyna+Daník píše:Kristý hlavně si s toho nedělej hlavu a nic si nevyčítej.Jsou prostě lidi kteří si myslí že když je ženská těhotná tak je nemocná a musí být zalezla doma v posteli.kailokailo píše:Tak ono odpočívání s 15ti měsíčním dítětem fakt nejde a stejně bychom dali procházku venku.. Tohle bylo všechno procházková chůze po rovině cca 10km, což dáme denně běžně, když máme hafana… Žádná zátěž..... A v hlavě to mám myslím dost srovnané!!!!Kristyna+Daník píše:Hele je mi to fakt líto, ale na druhou stranu ti tady všechny kámošky radily, abys odpočívala a ty místo toho lezeš někam na karlštejn o víkendu, místo abys hodila nohy nahoru a dávala na sebe pozor - Víš, to mi přijde jako to přísloví - Kdo chce kam, pomozme mu tam!!![]()
jju přesně tak.....jsou prostě dva tipy lidí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru a Zlatko - holky moc děkuju
Jsmeprostěv klídku šli a ještě s přestávkama na jídlo, na limču, na buřtíky..... Takže fakt procházka.. jsem zvyklá se hýbat a nevydržím na jednom místě dlouho…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:
Veru a Zlatko - holky moc děkujuJsmeprostěv klídku šli a ještě s přestávkama na jídlo, na limču, na buřtíky..... Takže fakt procházka.. jsem zvyklá se hýbat a nevydržím na jednom místě dlouho…
jasný,přece nebudeš sedět doma jak pecka......
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:Kristyna+Daník píše:jasný,přece nebudeš sedět doma jak pecka......
Veru a Zlatko - holky moc děkujuJsmeprostěv klídku šli a ještě s přestávkama na jídlo, na limču, na buřtíky..... Takže fakt procházka.. jsem zvyklá se hýbat a nevydržím na jednom místě dlouho…
tak,tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
i ve svém prvním těhotenství a že bylo vymodlené jsem pracovala do osmého měsíce.......A jsem ráda, že jsem to nevzdala a neseděla doma a jen si nehledala různé příznaky a nemoci a taK…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:
i ve svém prvním těhotenství a že bylo vymodlené jsem pracovala do osmého měsíce.......A jsem ráda, že jsem to nevzdala a neseděla doma a jen si nehledala různé příznaky a nemoci a taK…
já při Markétce chodila na brigádu ještě den před porodem,kdybych neměla pupek tak ani nevím že jsem byla těhotná ![]()
Těhotenství pohyb chce,jde jen o to to nepřehánět a sama musíš vědět na co máš a na co už ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:
chápu,to se ani nedá nic nedělat.Nikomu přeci nic vysvětlovat nemusíš.A že se najdou lidí kteří mají jiný názor na to kašli.Kdo je aspon trochu normální tak pochopí že těhotenství neznamená nic nedělání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky všem, Kristy nedělej si z toho hlavu, buď hlavně v pohodičce
Já si vždycky říkám, že všechno zlé je pro něco dobré a nikdy není všem dnům konec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Máte zkušenosti s křeslem PelvicSeat, na...
- 14.5.26 07:43
- soleill
- 1
Dcera se v 17ti chce vrátit bydlet k otci
- 14.5.26 07:52
- free333
- 18
Prosulpin a úzkost
- 14.5.26 05:08
- Anonymní
- 1
Těhotenství? Nebo spožděni?
- 14.5.26 06:55
- nozu
- 6
Vztah, mám pocit že jsem unavená ze života
- 14.5.26 07:37
- arinecka
- 23
3 testy a duch?
- 14.5.26 05:13
- Betty MacDonald
- 7
Homeopatika v těhotenství - zkušenosti
- 13.5.26 21:16
- nozu
- 2
Ovosicare fertility, máte někdo zkušenost?
- 13.5.26 20:05
- Anonymní
- 11
Přímá adopce 2026/27
- 13.5.26 17:35
- Mimčo93
- 1
Neštovice: Chytili je i sourozenci? A po...
- 14.5.26 05:59
- Prcek.kulaty
- 24
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 14.5.26 07:56
- Anonymní
- 104869
Lze najít pořádného chlapa, který se umí...
- 14.5.26 07:56
- Nimie
- 341
Slovní fotbal č.2
- 14.5.26 07:54
- Adull
- 20571
Kornelije - šetření 2020
- 14.5.26 07:54
- Adull
- 113380
HCG 12DPO 55,01/14DPO 111,98 – dostačují?
- Nimie
- 9
Dcera se v 17ti chce vrátit bydlet k otci
- free333
- 18
Co dnes vaříte?
- 14.5.26 07:49
- Betty MacDonald
- 65097
Máte zkušenosti s křeslem PelvicSeat, na...
- 14.5.26 07:43
- soleill
- 1
Mounjaro injekce - kdo také hubne?
- 14.5.26 07:38
- Miroslav78
- 5009
Vztah, mám pocit že jsem unavená ze života
- 14.5.26 07:37
- arinecka
- 23