Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.6.11 10:56
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
Ahojky a přeji krásný pondělek.
U nás je krásně,sluníčko svítí,před chvílí jsem se vrátila od doktorky.Tak na ORL nás nakonec neposlala.Ale malá zase zhubla.Poslala nás do nějaké poradny,ted si nevzpomenu jak se to jmenuje.
Copak vaříte k obědu?
Ahojky.....jelikož přítel dnes na oběd nepřijede,tak si s Markétkou uděláme jen nějakou dobrou rychlovku…ale ještě přesně nevím co.

já griluji kuře,a k tomu asi americký brambory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.11 10:58
VeronikaJanou píše:
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
Ahojky a přeji krásný pondělek.
U nás je krásně,sluníčko svítí,před chvílí jsem se vrátila od doktorky.Tak na ORL nás nakonec neposlala.Ale malá zase zhubla.Poslala nás do nějaké poradny,ted si nevzpomenu jak se to jmenuje.
Copak vaříte k obědu?
Ahojky.....jelikož přítel dnes na oběd nepřijede,tak si s Markétkou uděláme jen nějakou dobrou rychlovku…ale ještě přesně nevím co.
já griluji kuře,a k tomu asi americký brambory.

grilované jsme měli o víkendu.....ve středu budu odělat jahodové knedléíky tak na ty se těším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
13.6.11 12:16

Holky, my měli uzené s br. kaší.
Byli jsme na těcho kolotočích, tak jen kvůli nám zapnuli dětská kolotoč, tak Maruška jela v autíčku a Kubíček taky, já klečela u něho a držela ho a pěkně se mi ke konci točila hlava. Ve čtvrtek tam půjdeme s taťkou, ať můžeme fotit a odpoledne už pojede všechno, těším se, i když to je moře peněz. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kailokailo
13.6.11 14:10
Kristyna+Daník píše: :cry: :cry: U nás včera proběhla pohotovost kvůli mimi, dr nezjistil nic špatného,ale neviděl srdíčko :-( A večer už jsem začala krvácet, takže u nás mimi už asi nebude :-(

Hele je mi to fakt líto, ale na druhou stranu ti tady všechny kámošky radily, abys odpočívala a ty místo toho lezeš někam na karlštejn o víkendu, místo abys hodila nohy nahoru a dávala na sebe pozor - Víš, to mi přijde jako to přísloví - Kdo chce kam, pomozme mu tam!! :think: Nejdřív si srovnej v hlavě co přesně chceš :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11513
13.6.11 14:24
kailokailo píše:
Kristyna+Daník píše: :cry: :cry: U nás včera proběhla pohotovost kvůli mimi, dr nezjistil nic špatného,ale neviděl srdíčko :-( A večer už jsem začala krvácet, takže u nás mimi už asi nebude :-(
Hele je mi to fakt líto, ale na druhou stranu ti tady všechny kámošky radily, abys odpočívala a ty místo toho lezeš někam na karlštejn o víkendu, místo abys hodila nohy nahoru a dávala na sebe pozor - Víš, to mi přijde jako to přísloví - Kdo chce kam, pomozme mu tam!! :think: Nejdřív si srovnej v hlavě co přesně chceš :nevim:

Tak ono odpočívání s 15ti měsíčním dítětem fakt nejde a stejně bychom dali procházku venku.. Tohle bylo všechno procházková chůze po rovině cca 10km, což dáme denně běžně, když máme hafana… Žádná zátěž..... A v hlavě to mám myslím dost srovnané!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.11 14:30
Kristyna+Daník píše:
kailokailo píše:
Hele je mi to fakt líto, ale na druhou stranu ti tady všechny kámošky radily, abys odpočívala a ty místo toho lezeš někam na karlštejn o víkendu, místo abys hodila nohy nahoru a dávala na sebe pozor - Víš, to mi přijde jako to přísloví - Kdo chce kam, pomozme mu tam!! :think: Nejdřív si srovnej v hlavě co přesně chceš :nevim:
Tak ono odpočívání s 15ti měsíčním dítětem fakt nejde a stejně bychom dali procházku venku.. Tohle bylo všechno procházková chůze po rovině cca 10km, což dáme denně běžně, když máme hafana… Žádná zátěž..... A v hlavě to mám myslím dost srovnané!!!!

kristy nedělej si z toho hlavu,bůhví co a kdo je to zač.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.11 14:32
Kristyna+Daník píše:
kailokailo píše:

Kristý hlavně si s toho nedělej hlavu a nic si nevyčítej.Jsou prostě lidi kteří si myslí že když je ženská těhotná tak je nemocná a musí být zalezla doma v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.11 14:33
VeronikaJanou píše:
Kristyna+Daník píše:
kailokailo píše:
Kristý hlavně si s toho nedělej hlavu a nic si nevyčítej.Jsou prostě lidi kteří si myslí že když je ženská těhotná tak je nemocná a musí být zalezla doma v posteli.

jju přesně tak.....jsou prostě dva tipy lidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
13.6.11 14:37

Veru a Zlatko - holky moc děkuju :-) Jsmeprostěv klídku šli a ještě s přestávkama na jídlo, na limču, na buřtíky..... Takže fakt procházka.. jsem zvyklá se hýbat a nevydržím na jednom místě dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.11 14:39
Kristyna+Daník píše:
Veru a Zlatko - holky moc děkuju :-) Jsmeprostěv klídku šli a ještě s přestávkama na jídlo, na limču, na buřtíky..... Takže fakt procházka.. jsem zvyklá se hýbat a nevydržím na jednom místě dlouho…

jasný,přece nebudeš sedět doma jak pecka......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.11 14:40
Zlata Kindlova píše:
Kristyna+Daník píše:
jasný,přece nebudeš sedět doma jak pecka......

tak,tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
13.6.11 14:43

i ve svém prvním těhotenství a že bylo vymodlené jsem pracovala do osmého měsíce.......A jsem ráda, že jsem to nevzdala a neseděla doma a jen si nehledala různé příznaky a nemoci a taK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.11 14:45
Kristyna+Daník píše:
i ve svém prvním těhotenství a že bylo vymodlené jsem pracovala do osmého měsíce.......A jsem ráda, že jsem to nevzdala a neseděla doma a jen si nehledala různé příznaky a nemoci a taK…

já při Markétce chodila na brigádu ještě den před porodem,kdybych neměla pupek tak ani nevím že jsem byla těhotná :palec:
Těhotenství pohyb chce,jde jen o to to nepřehánět a sama musíš vědět na co máš a na co už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.11 14:49
Kristyna+Daník píše:
i ve svém prvním těhotenství a že bylo vymodlené jsem pracovala do osmého měsíce.......A jsem ráda, že jsem to nevzdala a neseděla doma a jen si nehledala různé příznaky a nemoci a taK…

chápu,to se ani nedá nic nedělat.Nikomu přeci nic vysvětlovat nemusíš.A že se najdou lidí kteří mají jiný názor na to kašli.Kdo je aspon trochu normální tak pochopí že těhotenství neznamená nic nedělání :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
13.6.11 14:50

Ahojky všem, Kristy nedělej si z toho hlavu, buď hlavně v pohodičce :kytka: Já si vždycky říkám, že všechno zlé je pro něco dobré a nikdy není všem dnům konec :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny