Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.6.11 14:49

Ahojky holky tak tady začlo pršet.

Mám na vás dotaz dávala jsem si popcorn do mikrovlnky a ona mi ve vnitř úplně zežloutla,a ničím mi to nejde odstranit,nevíte náhodou čím by to mohlo pustit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
11.6.11 18:46

Ahoj.Tady taky odpoledne pršelo a ochladilo se :-(
Já ho taky dělám v mikrovlnce a nic takového nemám :nevim: Nejde to ani cifem?nebo jiným tekutým pískem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
11.6.11 20:02

Ahoj holky,
my dneska byli slavit neteřiny narozeniny. Švagr bude mít 40 koncem června a jeho dcera odmítla slavit s ním dohromady, a tak by švagr slavil až někdy v září, jinak se nenašel do konce června termín :roll: No, ale tak jsme aspoň oslavili ty Aniččiny narozeniny. Já na rodinné velké oslavy nejsem, ale manželova rodina to má fakt ráda, takže si to „užívám“, ale je to u nich nějaké rozhádané či co :nevim: Divné ovzduší
Zlato: mikrovlnka - to se mi ještě nestalo, ale čištění je nejjednodušší a velmi efektivní - miska na kompot s cca 2 cm vody (nebo 1 cm) a nakapeš citron, dáš dovnitř a pustíš program a je to čisté :palec: Třeba to pomůže i na to žluté :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
11.6.11 20:14

Hezký večer, holky. Tak já byla včera tak kaput, že jsem se šla osprchovat ještě dřív než děti a usnula, když šel spát Kubíček. Ale spalo se mi krásně, i když se Kuba často budil.
Dnes jsme tak trochu oslavili Kubíčkovi narozeniny.
VercaN, s těma rodinnýma oslavama to mám stejné a manželova rodina všechno ještě natáčí a to už vůbec nesnáším. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.11 20:16

Ahojky
tak u nás leje jako z konve…
jak píše Verca,zkus třeba to pomůže.Nebo je dobré mokrý hadr na chvíli zapnout,ta pára by to možná mohla uvolnit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
11.6.11 21:10

Ahojky holky, My byli na výletě, jeli jsme vlakem do berouna a z Berouna pěšky na Karlštějn, po cestě jsme si opekli buřtíky a bylo to super…
Ale začala jsem špinit, tak mám celkem černé myšlenky :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.11 21:29
Kristyna+Daník píše:
Ahojky holky, My byli na výletě, jeli jsme vlakem do berouna a z Berouna pěšky na Karlštějn, po cestě jsme si opekli buřtíky a bylo to super…
Ale začala jsem špinit, tak mám celkem černé myšlenky :cry: :cry: :cry:

Ahojky,neboj určitě to bude dobrý,hlavně odpočívej. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
11.6.11 21:35

Veru - doufám, druhý potrat bych už fakt asi nedala… :-(Vetřu se v pondělí na gyndu, tak snad mě vezmou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.11 21:47
VercaN píše:
Ahoj holky,
my dneska byli slavit neteřiny narozeniny. Švagr bude mít 40 koncem června a jeho dcera odmítla slavit s ním dohromady, a tak by švagr slavil až někdy v září, jinak se nenašel do konce června termín :roll: No, ale tak jsme aspoň oslavili ty Aniččiny narozeniny. Já na rodinné velké oslavy nejsem, ale manželova rodina to má fakt ráda, takže si to „užívám“, ale je to u nich nějaké rozhádané či co :nevim: Divné ovzduší
Zlato: mikrovlnka - to se mi ještě nestalo, ale čištění je nejjednodušší a velmi efektivní - miska na kompot s cca 2 cm vody (nebo 1 cm) a nakapeš citron, dáš dovnitř a pustíš program a je to čisté :palec: Třeba to pomůže i na to žluté :nevim:

Tak to zkusím,a to to jen zapnu a je to čisté?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.11 21:49
VeronikaJanou píše:
Kristyna+Daník píše:
Ale začala jsem špinit, tak mám celkem černé myšlenky :cry: :cry: :cry:
Ahojky,neboj určitě to bude dobrý,hlavně odpočívej. :hug:

jj to nic nebude,já u Markétky špinila ještě ve 4 měsíci…taky jsem se bála ale dr. mě uklidňovala že si nemám dělat starosti,že to to miminko vicítí.Hlavně buď v klidu a odpočívej.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.11 21:50
VeronikaJanou píše:
Ahojky
tak u nás leje jako z konve…
jak píše Verca,zkus třeba to pomůže.Nebo je dobré mokrý hadr na chvíli zapnout,ta pára by to možná mohla uvolnit :palec:

Tak to by mě nenapadlo,vyzkouším oboje…a doufám že něco zabere,jinak můžu mikrovlnku zahodit… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.11 06:40

Přeji všem krásnou neděli.
Tady už od včerejší noci prší a bude pršet asi celý den. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.11 07:41

Dobré ránko :-)
tady je taky ošklivo,prší a prší.
Zlatko tak co mikrovlnka už si s ní něco udělala?
Kristý hlavu vzhůru :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
12.6.11 08:07

Ahojky holky,díky moc,snad to bude OK - přes noc ani kapička…Ale mám rýmu jak tram a krk mám jak s ostnatým drátem :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
12.6.11 08:40

Ahoj holky, u nás je zataženo a docela se ochladilo......Včera jsme byli na tom Davídkovo turnaji a skončili na 3. místě a bylo to zavěrečný tak dostali pohár a medaile :dance: :dance: :dance: a nakonec byl dort a kluci si to užili :lol: :lol: :lol:

Potom jsem musela jít popřát mému dedovi slavi 81.let a babička měla svátek tak jsme to vzali najednou.......sice Lucinka moc nespala a večer usnula až 9 :roll: a dneska asi bude včerejšek dospávat :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny