Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11513
8.6.11 17:40

Holky mě dneska bolí podbřišek, tak doufám, že to miminko nevzdá :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
8.6.11 19:07
Kristyna+Daník píše:
Holky mě dneska bolí podbřišek, tak doufám, že to miminko nevzdá :cry:

Neboj, kdyby to bolelo déle, tak si raději zajdi k dr, ať se podívá. Ale myslím, že ze začátku to může pobolívat, jak se ta děloha napíná a natahuje a tak. Mně taky bolelo, tak jsem se bála a je z toho Kuba. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
8.6.11 19:17

baru snad joo,většinou tak odpoledne, jak víc nosím Daníka,už aby chodil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
8.6.11 19:23
Kristyna+Daník píše:
baru snad joo,většinou tak odpoledne, jak víc nosím Daníka,už aby chodil

Kristý, tak se ho snaž nenosit, já vím, že se to lehce řekne. :-( Já to měla i zakázané od dr nosit Marušku, ona mi tedy i po tom břiše zezačátku i skákala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
8.6.11 19:48
Kristyna+Daník píše:
baru snad joo,většinou tak odpoledne, jak víc nosím Daníka,už aby chodil

Kristý měla by si se hodně šetřit a Daníka moc nenoš, já vím jsou to chytrý řeči a lehko se to říká :wink: ale lehni si jak mile budeš mít chvilku, aspon než budeš mít za sebou první tři měsíce, určitě bude všechno v pořádku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
8.6.11 19:56

Bydlíme do schodů,zvedání do jídelní židličky,do postýlky,do vany-pořád něco :-( Snad to prostě nějak zvůádneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
8.6.11 20:01
Kristyna+Daník píše:
Bydlíme do schodů,zvedání do jídelní židličky,do postýlky,do vany-pořád něco :-( Snad to prostě nějak zvůádneme

tak to zvedání do židle a tak, tomu se nevyhne asi nikdo, ale abys ho nenosila prostě na procházku a tak. Maruška to bohužel vyžadovala, tak bylo hodně pláče, ona už ale byla větší a těžší a už začínala žárlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
8.6.11 20:27

To já nenosím venku! To jsem ani nepraktikovala jako u miminka - plakal,utišila ,pohladila, ale nenosila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.11 21:00

Přeji hezký večer:-)
Kristy asi nemá cenu psát ti at se šetříš a tak,holky už to napsali :-)jen to musíš zvládnout a pak už bude jen to krásné mimi :wink:
lisacek ojoj,taky máte samé trápení,uvidíš čím bude starší tím to bude lepší :wink:
U nás jsem alergik jen já tedy zatím.A to jen na bodnutí včely a vosy.Nikomu bych to nepřála,jednou jsem kuli tomu skončila v nemocnici.jak to začne lítat tak bez léku nevylezu ven. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
8.6.11 21:14

joj, na bodnutí je alergická moje mamka, reakci měla jednou a když to vyprávěla, tak to bylo hrozné, že nemohla dýchat a tak, tak taky ssebou nosí prášky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
9.6.11 07:50

Dobré ránko holčičky :-)
Díky moc,tak nad to bude všechno Ok…Musím přes den víc odpočívat.. Aspoň se o to snažit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
9.6.11 10:13
VeronikaJanou píše:
Přeji hezký večer:-)
Kristy asi nemá cenu psát ti at se šetříš a tak,holky už to napsali :-)jen to musíš zvládnout a pak už bude jen to krásné mimi :wink:
lisacek ojoj,taky máte samé trápení,uvidíš čím bude starší tím to bude lepší :wink:
U nás jsem alergik jen já tedy zatím.A to jen na bodnutí včely a vosy.Nikomu bych to nepřála,jednou jsem kuli tomu skončila v nemocnici.jak to začne lítat tak bez léku nevylezu ven. :cert:

Přeji hezký den,
Veru,děkuju za podporu - Myslím, že to nemáme žádná lehké, některá to má těžší, některá snažší - ale ti mimískové za to stojí :wink:
Jsem taky alergik, mám toho hodně, ale naštěstí nejsem alergická na včelí a vosí bodnutí - moje matka ano, tak vím přesně co myslíš, je to hodně nebezpečné :cert:
Kristy obdivuju tě, že do dalšího těhu jdeš tak brzy, já taky dost tahám mého syna, nemá ještě ani rok, už leze ALE váží 11kg a měří 76cm 8-o
nedovedu si představit, že bych teď otěhotněla. Každopádně hodně odpočívej a dělej věci pomaleji, šetři se a mysli hodně na sebe :palec: :kytka:
Sary já chodím se synem na dětské gastro - tam nám dělají náběry krve a dávají recepty na speciální mlíčka od Nutrilonu - na alergologii začneme chodit až od 2 roku, to ale snad doufám už mít alergii na bílkovinu kravského mléka nebudeme?! To se objeví nějaký jiný alergen :cert: Jinak pro jistotu nám zakázali i lepek, vejce a další potenciální alergeny :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.11 12:19

Ahojky,tak jsme zpátky od doktorky,teploty máme pořád,Moč byla v pořádku a na výsledky z krve si musím počkat.A těch pár gramů co malá přibrala už jsou zase dole :-?
u nás se pěkně ochladilo.Včera jsem snad po 10 letech stavěla stan,trvalo to snad hodinu,dva krát mi to spadlo no děs :mrgreen: ale stojí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
9.6.11 12:56

Ahojky holky, tak taky prší, tak se musíme zabavit doma, ale i jsme se lépe v noci vyspali, sice se Kuba budil, ale hned pak usnul a neplakal, takže to vydržíme.
VeronikaJanou- a dr netuší co to může být? To budete vědět až po krvi, nebo už nad příčinou přemýšlí? Chuděrka malá, takový trápení, třeba je to z těch veder a brzy se to spraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
9.6.11 13:06

lisacek - u nás je to komplikovaný..Na Daníka jsme čekali dva a půl roku než jsem otěhotněla a nechtěla jsem to zase riskovat. je mi 31 let a nemládneme…A další věc je, že manžel jde teď v červnu na operaci - po které mže být neplodný… Takže asi tak… Bylo to bu´d a nebo.. povede se nepovede… jsem ráda, protože jsem dvě děti chtěla!

Veru - a nemůže to být nějaká ta šestá nebo pátá nemoc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny