Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
barah píše:
Ahojky všem!
Tak u nás noc opět hrozná, pořád se budil, papat nechtěl, vodu nechtěl, dudana nechtěl, ale jakmile jsem si ho vzala k sobě, dal ruce nahoru a usnul, i bez dudana. Tak já nevím, jestli v postýlce má nějaké negativní patogení zony, či co.
Nám na vysoké horečky pomáhalo střídat nurofen a panadol, ale všechno sirup, čípky nám pomáhali jen když byly děti mimina. Dávali jsem to po 4hod, dr nám to doporučila, v nemocnici nám totiž zase poradili, ať dáváme vyšší dávky, že je to poddimenzované a to tedy pomohlo zaručeně, ale když jsem to říkala dr, tak mě pěkně vystrašila, že jí můžu předávkovat.![]()
Tak hlavně, ať se Nikolka brzy uzdraví.
ahojky u nás je to s tím spaním stejné,když ji mám v postýlce je pořád vzhůru,dneska jsme ji měli u nás v posteli a vzbudila se mi jen dvakrát
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě nám v nemocnici radili vlažnou sprchu a zábaly na ruce a nožky, ale nesmí mít ty končetiny před zábalama studený a to Maruška měla vždy, takže to vyzkoušené nemáme. Nebo se radí tvaroh na nohy a na to ponožky, tchýně měla vysoké horečky a tohle jediné jí pomohlo, všechnu horkost z ní ten tvaroh vytáhl. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barah píše:
Ještě nám v nemocnici radili vlažnou sprchu a zábaly na ruce a nožky, ale nesmí mít ty končetiny před zábalama studený a to Maruška měla vždy, takže to vyzkoušené nemáme. Nebo se radí tvaroh na nohy a na to ponožky, tchýně měla vysoké horečky a tohle jediné jí pomohlo, všechnu horkost z ní ten tvaroh vytáhl.
díky za rady
jen kdyby si to nechala udělat,jak na ní jdu z něčím trochu studeným má s toho záchvaty pláče. ![]()
kdyby to šlo hned bych si to sní vyměnila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:barah píše:díky za rady
Ještě nám v nemocnici radili vlažnou sprchu a zábaly na ruce a nožky, ale nesmí mít ty končetiny před zábalama studený a to Maruška měla vždy, takže to vyzkoušené nemáme. Nebo se radí tvaroh na nohy a na to ponožky, tchýně měla vysoké horečky a tohle jediné jí pomohlo, všechnu horkost z ní ten tvaroh vytáhl.
jen kdyby si to nechala udělat,jak na ní jdu z něčím trochu studeným má s toho záchvaty pláče.
kdyby to šlo hned bych si to sní vyměnila.
To ti věřím. Tak se držte!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co budete mít dneska k obědu????
Já dělám brambor.kai a přírodní řízek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:
A co budete mít dneska k obědu????Já dělám brambor.kai a přírodní řízek
mi máme dnes samoobsluhu
co si kdo vezme to má a Gabčule obědvá ve školce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já včera dělala kotlety na zelenině a rýží a jsem ráda že mi zbylo na dnešek, Davídek stejně obědvá ve školce a manžel v práci, tak ty to budou mít k večeři a mi s Lucinkou k obědu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sarynama - tak Daník má 10 zubů a na cestě ty 2 špičáky.. Obvykle rostou první doplní jedničky, druhý horní jedničky, třetí horní dvojky, čtvrtý dolní dvojky, pátý horní stoličky, šestý dolní stoličky, sedmý dolní špičáky, osmý horní špičáky , devátý dolní poslední stoličky a poslední úplně ty horní!! Tak nějak přibližně nám to tak rostlo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem, chtěla jsem se zeptat jen ze zvědavosti. Jak dlouho a jak často vám spinkají vaše ratolesti? Můje zlatíčko nechce poslední dobou vůbec spát přes den a když usne, tak jen na 20-30minut - vzbudí se s očima zarudlýma a protivný, tak nevím
Rostou nám teď zoubky - ty ale rostou průběžně pořád
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lisacek píše:
Ahoj všem, chtěla jsem se zeptat jen ze zvědavosti. Jak dlouho a jak často vám spinkají vaše ratolesti? Můje zlatíčko nechce poslední dobou vůbec spát přes den a když usne, tak jen na 20-30minut - vzbudí se s očima zarudlýma a protivný, tak nevímRostou nám teď zoubky - ty ale rostou průběžně pořád
![]()
Ahoj, tak naše lucinka spinká dobře, večer usíná kolem 19:30 a dnes spala do 8:15,potom jsem jí dala do postýlky v půl desáty a to si chrupla hodinku a ted od dvou spí zase a to počítám se vzbudí kolem 15:30, takže s ní problémy nemám a zoubky nám taky rostou, ale starší syn byl nespavec úplnej opak Lucky, ten nemusel přes den spát vůbec a v noci taky ne
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a malá spí celou noc už od 7 měsíců, někdy jsem jí musela budit i na kojení, jinak by mi prsa praskly
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:Kristyna+Daník píše:Kristý jak Rostly Daníkovi zoubky? Lucinka má teda zatím jen dva dole, ale zrovna včera jsem koukala, že má nahoře uplně nateklé dásničky, ale vypadá to na špičáky a jedničky nic, to je asi divné vid, myslím že nejdřív rostou jedničky ne
přeji pěkný den- my měli budíčka v noci ve dvynáct a řev a řev, lezou ty špičáky, tak je to teda mňamka a nepomohlo nic
Veru - tak jak jste na tom vy???![]()
![]()
Hele nám taky nejdřív rostly nahoře špičáky a týden na to začali i jedničky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak jsme byli na tom kožní dneska a kluk asi má atopický ekzém, říkala že to není na stopro, počkáme na podzim a uvidíme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
say píše:
Jinak jsme byli na tom kožní dneska a kluk asi má atopický ekzém, říkala že to není na stopro, počkáme na podzim a uvidíme
Ahoj, tak mybojovali s ekzémem u Davídka asi do tří let, taky říkali že je to atopický ekzém, a ještě teda ted se mu někdy objevý, ale místo toho se mu rozjela alergie snad na všechno. Takže když nepšíká tak má ekzém ale ted v červnu jdeme na kontrolu a zase mu udělají testytak uvidíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
say píše:sarynama píše:Hele nám taky nejdřív rostly nahoře špičáky a týden na to začali i jedničkyKristyna+Daník píše:Kristý jak Rostly Daníkovi zoubky? Lucinka má teda zatím jen dva dole, ale zrovna včera jsem koukala, že má nahoře uplně nateklé dásničky, ale vypadá to na špičáky a jedničky nic, to je asi divné vid, myslím že nejdřív rostou jedničky ne
přeji pěkný den- my měli budíčka v noci ve dvynáct a řev a řev, lezou ty špičáky, tak je to teda mňamka a nepomohlo nic
Veru - tak jak jste na tom vy???![]()
![]()
Tak uvidíme jak to u nás nakonec dopadne, co vyleze první
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Dlouhodobá zácpa u batolete
- 14.5.26 09:14
- Anonymní
- 1
Máte zkušenosti s křeslem PelvicSeat, na...
- 14.5.26 07:43
- soleill
- 1
Dcera se v 17ti chce vrátit bydlet k otci
- 14.5.26 09:13
- Beruska999999
- 23
Prosulpin a úzkost
- 14.5.26 09:21
- Anonymní
- 5
Těhotenství? Nebo spožděni?
- 14.5.26 08:23
- arinecka
- 7
Vztah, mám pocit že jsem unavená ze života
- 14.5.26 09:20
- Náměsíčná
- 25
3 testy a duch?
- 14.5.26 08:28
- Andy9371
- 10
Homeopatika v těhotenství - zkušenosti
- 14.5.26 08:45
- MartinL45
- 3
Ovosicare fertility, máte někdo zkušenost?
- 13.5.26 20:05
- Anonymní
- 11
Přímá adopce 2026/27
- 13.5.26 17:35
- Mimčo93
- 1
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 14.5.26 09:27
- Klopotkova
- 104916