Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.6.11 09:27
barah píše:
Ahojky všem! :mavam:
Tak u nás noc opět hrozná, pořád se budil, papat nechtěl, vodu nechtěl, dudana nechtěl, ale jakmile jsem si ho vzala k sobě, dal ruce nahoru a usnul, i bez dudana. Tak já nevím, jestli v postýlce má nějaké negativní patogení zony, či co.
Nám na vysoké horečky pomáhalo střídat nurofen a panadol, ale všechno sirup, čípky nám pomáhali jen když byly děti mimina. Dávali jsem to po 4hod, dr nám to doporučila, v nemocnici nám totiž zase poradili, ať dáváme vyšší dávky, že je to poddimenzované a to tedy pomohlo zaručeně, ale když jsem to říkala dr, tak mě pěkně vystrašila, že jí můžu předávkovat. 8-o :cert: Tak hlavně, ať se Nikolka brzy uzdraví. :hug:

ahojky u nás je to s tím spaním stejné,když ji mám v postýlce je pořád vzhůru,dneska jsme ji měli u nás v posteli a vzbudila se mi jen dvakrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
7.6.11 09:28

Ještě nám v nemocnici radili vlažnou sprchu a zábaly na ruce a nožky, ale nesmí mít ty končetiny před zábalama studený a to Maruška měla vždy, takže to vyzkoušené nemáme. Nebo se radí tvaroh na nohy a na to ponožky, tchýně měla vysoké horečky a tohle jediné jí pomohlo, všechnu horkost z ní ten tvaroh vytáhl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.11 09:35
barah píše:
Ještě nám v nemocnici radili vlažnou sprchu a zábaly na ruce a nožky, ale nesmí mít ty končetiny před zábalama studený a to Maruška měla vždy, takže to vyzkoušené nemáme. Nebo se radí tvaroh na nohy a na to ponožky, tchýně měla vysoké horečky a tohle jediné jí pomohlo, všechnu horkost z ní ten tvaroh vytáhl. :nevim:

díky za rady
jen kdyby si to nechala udělat,jak na ní jdu z něčím trochu studeným má s toho záchvaty pláče. :-?
kdyby to šlo hned bych si to sní vyměnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
7.6.11 09:43
VeronikaJanou píše:
barah píše:
Ještě nám v nemocnici radili vlažnou sprchu a zábaly na ruce a nožky, ale nesmí mít ty končetiny před zábalama studený a to Maruška měla vždy, takže to vyzkoušené nemáme. Nebo se radí tvaroh na nohy a na to ponožky, tchýně měla vysoké horečky a tohle jediné jí pomohlo, všechnu horkost z ní ten tvaroh vytáhl. :nevim:
díky za rady
jen kdyby si to nechala udělat,jak na ní jdu z něčím trochu studeným má s toho záchvaty pláče. :-?
kdyby to šlo hned bych si to sní vyměnila.

To ti věřím. Tak se držte!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.11 10:59

A co budete mít dneska k obědu????

Já dělám brambor.kai a přírodní řízek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.11 11:03
Zlata Kindlova píše:
A co budete mít dneska k obědu????Já dělám brambor.kai a přírodní řízek

mi máme dnes samoobsluhu :mrgreen: co si kdo vezme to má a Gabčule obědvá ve školce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
7.6.11 11:44

Já včera dělala kotlety na zelenině a rýží a jsem ráda že mi zbylo na dnešek, Davídek stejně obědvá ve školce a manžel v práci, tak ty to budou mít k večeři a mi s Lucinkou k obědu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
7.6.11 13:02

Sarynama - tak Daník má 10 zubů a na cestě ty 2 špičáky.. Obvykle rostou první doplní jedničky, druhý horní jedničky, třetí horní dvojky, čtvrtý dolní dvojky, pátý horní stoličky, šestý dolní stoličky, sedmý dolní špičáky, osmý horní špičáky , devátý dolní poslední stoličky a poslední úplně ty horní!! Tak nějak přibližně nám to tak rostlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
7.6.11 14:27

Ahoj všem, chtěla jsem se zeptat jen ze zvědavosti. Jak dlouho a jak často vám spinkají vaše ratolesti? Můje zlatíčko nechce poslední dobou vůbec spát přes den a když usne, tak jen na 20-30minut - vzbudí se s očima zarudlýma a protivný, tak nevím :nevim: Rostou nám teď zoubky - ty ale rostou průběžně pořád :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
7.6.11 14:46
lisacek píše:
Ahoj všem, chtěla jsem se zeptat jen ze zvědavosti. Jak dlouho a jak často vám spinkají vaše ratolesti? Můje zlatíčko nechce poslední dobou vůbec spát přes den a když usne, tak jen na 20-30minut - vzbudí se s očima zarudlýma a protivný, tak nevím :nevim: Rostou nám teď zoubky - ty ale rostou průběžně pořád :nevim: :think:

Ahoj, tak naše lucinka spinká dobře, večer usíná kolem 19:30 a dnes spala do 8:15,potom jsem jí dala do postýlky v půl desáty a to si chrupla hodinku a ted od dvou spí zase a to počítám se vzbudí kolem 15:30, takže s ní problémy nemám a zoubky nám taky rostou, ale starší syn byl nespavec úplnej opak Lucky, ten nemusel přes den spát vůbec a v noci taky ne :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
7.6.11 14:47

Jo a malá spí celou noc už od 7 měsíců, někdy jsem jí musela budit i na kojení, jinak by mi prsa praskly :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
7.6.11 16:13
sarynama píše:
Kristyna+Daník píše:
přeji pěkný den- my měli budíčka v noci ve dvynáct a řev a řev, lezou ty špičáky, tak je to teda mňamka a nepomohlo nic :-(
Veru - tak jak jste na tom vy???
Kristý jak Rostly Daníkovi zoubky? Lucinka má teda zatím jen dva dole, ale zrovna včera jsem koukala, že má nahoře uplně nateklé dásničky, ale vypadá to na špičáky a jedničky nic, to je asi divné vid, myslím že nejdřív rostou jedničky ne :nevim: :nevim: :nevim:

Hele nám taky nejdřív rostly nahoře špičáky a týden na to začali i jedničky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
7.6.11 16:14

Jinak jsme byli na tom kožní dneska a kluk asi má atopický ekzém, říkala že to není na stopro, počkáme na podzim a uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
7.6.11 21:15
say píše:
Jinak jsme byli na tom kožní dneska a kluk asi má atopický ekzém, říkala že to není na stopro, počkáme na podzim a uvidíme

Ahoj, tak mybojovali s ekzémem u Davídka asi do tří let, taky říkali že je to atopický ekzém, a ještě teda ted se mu někdy objevý, ale místo toho se mu rozjela alergie snad na všechno. Takže když nepšíká tak má ekzém ale ted v červnu jdeme na kontrolu a zase mu udělají testytak uvidíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
7.6.11 21:16
say píše:
sarynama píše:
Kristyna+Daník píše:
přeji pěkný den- my měli budíčka v noci ve dvynáct a řev a řev, lezou ty špičáky, tak je to teda mňamka a nepomohlo nic :-(
Veru - tak jak jste na tom vy???
Kristý jak Rostly Daníkovi zoubky? Lucinka má teda zatím jen dva dole, ale zrovna včera jsem koukala, že má nahoře uplně nateklé dásničky, ale vypadá to na špičáky a jedničky nic, to je asi divné vid, myslím že nejdřív rostou jedničky ne :nevim: :nevim: :nevim:
Hele nám taky nejdřív rostly nahoře špičáky a týden na to začali i jedničky :-)

:palec: :palec: :palec: Tak uvidíme jak to u nás nakonec dopadne, co vyleze první :-D :-D :-D :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny