Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
say
1461
6.6.11 10:59

Zlata : malej má nějaký ekzém , od narození měl na zádech a bříšku, léčilo se kortikoidy, ted se mu dělá pod kolínkem, lékař říkal že to není nějaký obr nález, ale že tyhle ekzémy se rádi rozlejzají po celém těle tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.11 11:04
say píše:
Zlata : malej má nějaký ekzém , od narození měl na zádech a bříšku, léčilo se kortikoidy, ted se mu dělá pod kolínkem, lékař říkal že to není nějaký obr nález, ale že tyhle ekzémy se rádi rozlejzají po celém těle tak uvidíme

ju tak to je mi líto,a svědí ho to???Chudáček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
6.6.11 11:31
Zlata Kindlova píše:
say píše:

Vypadá to že ho to vůbec nesvědí… ale dva dny to třeba nemá a pak zase jo. hlavně kdyby se spotil či měl horečku tak je to horší.. uvidíme, doufám že to nebude nic vážného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.11 11:33
say píše:
Zlata Kindlova píše:
say píše:
Vypadá to že ho to vůbec nesvědí… ale dva dny to třeba nemá a pak zase jo. hlavně kdyby se spotil či měl horečku tak je to horší.. uvidíme, doufám že to nebude nic vážného

neboj určitě to nebude nic vážného…doktoři si s tím poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
6.6.11 11:44

Zlata: jo určitě, ale nerada bych aby měl znovu kortikoidy, měl je už třikrát… ale myslím že to dopadne tak že to nic není a půjdeme domů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.11 11:52
say píše:
Zlata: jo určitě, ale nerada bych aby měl znovu kortikoidy, měl je už třikrát… ale myslím že to dopadne tak že to nic není a půjdeme domů :-)

jo jo to určitě......řekne že je to z toho vedra.....malá jak má ty pupínky tak to taky neštovice určitě nejsou měla by je už po celém těle,a má jen na bříšku,na boku,u očíčka na čele a na nártu.....Taky to má asi z toho vedra.
Neboj bude to OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.11 13:11

Tak jsme se vrátili od doktorky,Nikolka zase spinká.Kromě těch teplot na ní nic nenašla,žádné příznaky nastávající virozy.Pokud do středy teplota neklesne tak máme přijít na krev :-?
say ekzémy to je svinstvo.Ale určitě to nebude nic zlého,hlavně že ho to nesvědí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
6.6.11 13:16

Holky nevíte jak je to s očkování na spalničky? vadí těhulím? Jdeme totiž zítra s Daníkem a jedna holčina mě straší, že to těhulím vadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
6.6.11 13:36
VeronikaJanou píše:
Tak jsme se vrátili od doktorky,Nikolka zase spinká.Kromě těch teplot na ní nic nenašla,žádné příznaky nastávající virozy.Pokud do středy teplota neklesne tak máme přijít na krev :-?
say ekzémy to je svinstvo.Ale určitě to nebude nic zlého,hlavně že ho to nesvědí. :wink:

Tak aspon nemá žádnou virozu, třeba to budou fakt ty zoubky a hold to prožívá takovýma teplotama, s tím ti moc neporadím protože Davídek zuby snášel supr ani jsme nevěděli že rostou a Lucinka má zatím jen dva, takže uvidíme.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
6.6.11 13:37
Kristyna+Daník píše:
Holky nevíte jak je to s očkování na spalničky? vadí těhulím? Jdeme totiž zítra s Daníkem a jedna holčina mě straší, že to těhulím vadí

Jé Kristý to vůbec nevím a ani jsem teda neslyšela že by těhulkám vadily :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.11 13:57
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
say ekzémy to je svinstvo.Ale určitě to nebude nic zlého,hlavně že ho to nesvědí. :wink:
Tak aspon nemá žádnou virozu, třeba to budou fakt ty zoubky a hold to prožívá takovýma teplotama, s tím ti moc neporadím protože Davídek zuby snášel supr ani jsme nevěděli že rostou a Lucinka má zatím jen dva, takže uvidíme.....

No,jsem ráda že to nic není,tedy doufám že se s toho ještě nic nevyklube. :roll:
Kristy a ty se proti nim necháš taky očkovat,nebo proč by ti to jinak mělo vadit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
6.6.11 15:37

Já se nenechám, ale že na ty spalničky je to prý živá vakcína...... Takže jako že ty bacilky bude mít v sobě… já nevím, mě te´d vyděsí všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
6.6.11 16:15

Veru: no svinstvo to je, reagovali jen na kortikoidy tak uvidíme co se z toho vyklube, hlavně at jste fit

Zlata: tak že by to nebyli neštovice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
6.6.11 18:24

Kristý, já myslím, že to nevadí, to je malinké množství, ale raději bych se pro jistotu zeptala, však oddálit to můžete, to přeci nevadí.
Tak Maruška zase řádí, už je v pyžamu a teď se vysvlékla a přževlékla sama do plavek. A to jindy dělá, jak se oblékat neumí! :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
6.6.11 18:51

hi hi hi :-) Do plavek :-) To je holka šikovná teda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny