Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.6.11 07:22

plány no tak tento týden nám ve středu přijedou udělat nová okna,takže pondělí a úterý bude příprava všechno uklidit,kytky přestěhovat na terasu,všechno přikrejt,a čtvrtek a pátek se bude uklízet po oknech a to bude bordelu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
6.6.11 07:26

Veru - doufám, doufám, doufám :-)
My zatím moc neplánujeme - zítra máme očkování na spalničky, prý je reakce až za 8 dní, ale uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.11 07:33

Zlatka tak to tedy nezávidím.
To já mám tento týden nabytý jako každý jiný.Dneska jedu z Gábinkou do před školičky.Tam se budu muset na hodinku někde cournout,nevyplatí se mi jet domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
6.6.11 07:35

Krásný den, přeji všem.
Kristý, tak na Knížečáku jsem taky stanovala, ještě tedy v pubertě, takže si to moc nepamatuju, to jsem jen koukala po klukách. :mrgreen:
My dnes plán nemáme žádný, protože Kubu trápí zase zuby :zed: a odpoledne přijde kamarádka a co bude mezi tím, to nechávám být, protože nevím, kdy Kuba usne, jaký bude a tak. Nesnáším růst zubů. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.11 08:03

tak jsem měřila Nikolku a teplotu má pořád :cry: nevím jestli sní nemám zajet k doktorce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
6.6.11 08:04

Krásný sluníčkový den holky :-D :-D :-D

Kristý moc moc gratuluji a budu držet palečky, aby všechno dobře dopadlo........

Zlatuš tak to ti moc nezávidím ale pak to bude supr s oknama ale už aby to bylo vid…

Já dneska budu uklízet, včera jsme grilovali ale zahnala nás bouřka a včichni šli k nám a v pokoji to vypadá jako po výbuchu, návštěva odešla až v půl desáty a to už jsem fakt neuklízela :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
6.6.11 08:05
VeronikaJanou píše:
tak jsem měřila Nikolku a teplotu má pořád :cry: nevím jestli sní nemám zajet k doktorce. :nevim:

A kolik má???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.11 08:09
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
tak jsem měřila Nikolku a teplotu má pořád :cry: nevím jestli sní nemám zajet k doktorce. :nevim:
A kolik má???

přes 38 už od včerejška.Jen že já nevím jestli to nejsou zoubky :nevim: .Kolikrát už jsem přilítla k doktorce že má teplotu a nakonec to bylo vždycky od zoubků.Jen že já se bojím co kdyby to bylo náhodou něco jiného :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
6.6.11 08:22
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:

A kolik má???

přes 38 už od včerejška.Jen že já nevím jestli to nejsou zoubky :nevim: .Kolikrát už jsem přilítla k doktorce že má teplotu a nakonec to bylo vždycky od zoubků.Jen že já se bojím co kdyby to bylo náhodou něco jiného :cry:

Tak jí zkus dát třeba sirup a počkej jestli jí neklesne, já davala Davídkovi Panadol a sním jsem byla spokojená, a kdyby jí to nekleslo tak bych asi zašla k doktorce, prohlídnout jí musí a ty budeš aspoń v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.11 08:32
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:

A kolik má???

přes 38 už od včerejška.Jen že já nevím jestli to nejsou zoubky :nevim: .Kolikrát už jsem přilítla k doktorce že má teplotu a nakonec to bylo vždycky od zoubků.Jen že já se bojím co kdyby to bylo náhodou něco jiného :cry:
Tak jí zkus dát třeba sirup a počkej jestli jí neklesne, já davala Davídkovi Panadol a sním jsem byla spokojená, a kdyby jí to nekleslo tak bych asi zašla k doktorce, prohlídnout jí musí a ty budeš aspoń v klidu…

sirup jí dávám už od toho včerejška a teplota jí klesne ale ne dlouho ne. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
6.6.11 08:34
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:

A kolik má???

sirup jí dávám už od toho včerejška a teplota jí klesne ale ne dlouho ne. :-(

Asi bych tam s ní teda došla, už pro tvůj klid, aby to nebyla náká viróza :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.11 08:37
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:

A kolik má???

Asi bych tam s ní teda došla, už pro tvůj klid, aby to nebyla náká viróza :-(

už se pomalu chystám,jen ted zase usnula tak ji nechci budit.Počkám až se probudí a zajedu tam s ní.Aspon kdyby to nebylo tak daleko si tady připadám jak na konci světa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
6.6.11 08:50
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:

A kolik má???

Asi bych tam s ní teda došla, už pro tvůj klid, aby to nebyla náká viróza :-(
už se pomalu chystám,jen ted zase usnula tak ji nechci budit.Počkám až se probudí a zajedu tam s ní.Aspon kdyby to nebylo tak daleko si tady připadám jak na konci světa.

To ti úplně rozumím, já bydlím na vesnici a musím všude jezdit, nejblíž je to 7 km a když nemám auto tak se nikam nedostanu, vlaky tu jezdí málo.....Tak pak napiš jak jste dopadly, budu držet palečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
6.6.11 10:46

Ahojda holky…

Veru: ať je malá v pořádku..

No já mám plán dneska prát, už jsem vyprala dvě várky, chci jít tak na dvě tři hodky ven, pak zase prát :-) ,
zítra jdu s klukem kožnímu, pak já mám preventivku u obvodáka, přijede známej, ve středu kámoška, no a čtvrtek pátek snad volnej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.11 10:55
say píše:
Ahojda holky…

Veru: ať je malá v pořádku..

No já mám plán dneska prát, už jsem vyprala dvě várky, chci jít tak na dvě tři hodky ven, pak zase prát :-) ,
zítra jdu s klukem kožnímu, pak já mám preventivku u obvodáka, přijede známej, ve středu kámoška, no a čtvrtek pátek snad volnej :-)

Ahojky,proč jdeteke kožnímu????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny