Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
plány no tak tento týden nám ve středu přijedou udělat nová okna,takže pondělí a úterý bude příprava všechno uklidit,kytky přestěhovat na terasu,všechno přikrejt,a čtvrtek a pátek se bude uklízet po oknech a to bude bordelu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru - doufám, doufám, doufám ![]()
My zatím moc neplánujeme - zítra máme očkování na spalničky, prý je reakce až za 8 dní, ale uvidíme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlatka tak to tedy nezávidím.
To já mám tento týden nabytý jako každý jiný.Dneska jedu z Gábinkou do před školičky.Tam se budu muset na hodinku někde cournout,nevyplatí se mi jet domu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásný den, přeji všem.
Kristý, tak na Knížečáku jsem taky stanovala, ještě tedy v pubertě, takže si to moc nepamatuju, to jsem jen koukala po klukách. ![]()
My dnes plán nemáme žádný, protože Kubu trápí zase zuby
a odpoledne přijde kamarádka a co bude mezi tím, to nechávám být, protože nevím, kdy Kuba usne, jaký bude a tak. Nesnáším růst zubů. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak jsem měřila Nikolku a teplotu má pořád
nevím jestli sní nemám zajet k doktorce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásný sluníčkový den holky
![]()
Kristý moc moc gratuluji a budu držet palečky, aby všechno dobře dopadlo........
Zlatuš tak to ti moc nezávidím ale pak to bude supr s oknama ale už aby to bylo vid…
Já dneska budu uklízet, včera jsme grilovali ale zahnala nás bouřka a včichni šli k nám a v pokoji to vypadá jako po výbuchu, návštěva odešla až v půl desáty a to už jsem fakt neuklízela
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:
tak jsem měřila Nikolku a teplotu má pořádnevím jestli sní nemám zajet k doktorce.
A kolik má???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:VeronikaJanou píše:A kolik má???
tak jsem měřila Nikolku a teplotu má pořádnevím jestli sní nemám zajet k doktorce.
přes 38 už od včerejška.Jen že já nevím jestli to nejsou zoubky
.Kolikrát už jsem přilítla k doktorce že má teplotu a nakonec to bylo vždycky od zoubků.Jen že já se bojím co kdyby to bylo náhodou něco jiného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:sarynama píše:přes 38 už od včerejška.Jen že já nevím jestli to nejsou zoubkyVeronikaJanou píše:
A kolik má???
.Kolikrát už jsem přilítla k doktorce že má teplotu a nakonec to bylo vždycky od zoubků.Jen že já se bojím co kdyby to bylo náhodou něco jiného
Tak jí zkus dát třeba sirup a počkej jestli jí neklesne, já davala Davídkovi Panadol a sním jsem byla spokojená, a kdyby jí to nekleslo tak bych asi zašla k doktorce, prohlídnout jí musí a ty budeš aspoń v klidu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:VeronikaJanou píše:Tak jí zkus dát třeba sirup a počkej jestli jí neklesne, já davala Davídkovi Panadol a sním jsem byla spokojená, a kdyby jí to nekleslo tak bych asi zašla k doktorce, prohlídnout jí musí a ty budeš aspoń v klidu…sarynama píše:přes 38 už od včerejška.Jen že já nevím jestli to nejsou zoubkyVeronikaJanou píše:
A kolik má???
.Kolikrát už jsem přilítla k doktorce že má teplotu a nakonec to bylo vždycky od zoubků.Jen že já se bojím co kdyby to bylo náhodou něco jiného
sirup jí dávám už od toho včerejška a teplota jí klesne ale ne dlouho ne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:sarynama píše:sirup jí dávám už od toho včerejška a teplota jí klesne ale ne dlouho ne.VeronikaJanou píše:Tak jí zkus dát třeba sirup a počkej jestli jí neklesne, já davala Davídkovi Panadol a sním jsem byla spokojená, a kdyby jí to nekleslo tak bych asi zašla k doktorce, prohlídnout jí musí a ty budeš aspoń v klidu…sarynama píše:přes 38 už od včerejška.Jen že já nevím jestli to nejsou zoubkyVeronikaJanou píše:
A kolik má???
Asi bych tam s ní teda došla, už pro tvůj klid, aby to nebyla náká viróza ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:VeronikaJanou píše:Asi bych tam s ní teda došla, už pro tvůj klid, aby to nebyla náká virózasarynama píše:sirup jí dávám už od toho včerejška a teplota jí klesne ale ne dlouho ne.VeronikaJanou píše:Tak jí zkus dát třeba sirup a počkej jestli jí neklesne, já davala Davídkovi Panadol a sním jsem byla spokojená, a kdyby jí to nekleslo tak bych asi zašla k doktorce, prohlídnout jí musí a ty budeš aspoń v klidu…sarynama píše:přes 38 už od včerejška.Jen že já nevím jestli to nejsou zoubkyVeronikaJanou píše:
A kolik má???
už se pomalu chystám,jen ted zase usnula tak ji nechci budit.Počkám až se probudí a zajedu tam s ní.Aspon kdyby to nebylo tak daleko si tady připadám jak na konci světa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:sarynama píše:už se pomalu chystám,jen ted zase usnula tak ji nechci budit.Počkám až se probudí a zajedu tam s ní.Aspon kdyby to nebylo tak daleko si tady připadám jak na konci světa.VeronikaJanou píše:Asi bych tam s ní teda došla, už pro tvůj klid, aby to nebyla náká virózasarynama píše:sirup jí dávám už od toho včerejška a teplota jí klesne ale ne dlouho ne.VeronikaJanou píše:Tak jí zkus dát třeba sirup a počkej jestli jí neklesne, já davala Davídkovi Panadol a sním jsem byla spokojená, a kdyby jí to nekleslo tak bych asi zašla k doktorce, prohlídnout jí musí a ty budeš aspoń v klidu…sarynama píše:přes 38 už od včerejška.Jen že já nevím jestli to nejsou zoubkyVeronikaJanou píše:
A kolik má???
To ti úplně rozumím, já bydlím na vesnici a musím všude jezdit, nejblíž je to 7 km a když nemám auto tak se nikam nedostanu, vlaky tu jezdí málo.....Tak pak napiš jak jste dopadly, budu držet palečky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojda holky…
Veru: ať je malá v pořádku..
No já mám plán dneska prát, už jsem vyprala dvě várky, chci jít tak na dvě tři hodky ven, pak zase prát
,
zítra jdu s klukem kožnímu, pak já mám preventivku u obvodáka, přijede známej, ve středu kámoška, no a čtvrtek pátek snad volnej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
say píše:
Ahojda holky…Veru: ať je malá v pořádku..
No já mám plán dneska prát, už jsem vyprala dvě várky, chci jít tak na dvě tři hodky ven, pak zase prát,
zítra jdu s klukem kožnímu, pak já mám preventivku u obvodáka, přijede známej, ve středu kámoška, no a čtvrtek pátek snad volnej
Ahojky,proč jdeteke kožnímu????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Přímá adopce 2026/27
- 13.5.26 17:35
- Mimčo93
- 1
Neštovice - chytili je sourozenci?
- 13.5.26 17:39
- Cirrus fibratus
- 8
HCG 12DPO 55,01/14DPO 111,98
- 13.5.26 16:05
- Vandand
- 1
Natahování a zvracení u příkrmů v 8 měsících
- 13.5.26 17:32
- JancaS84
- 2
Kočárek s otočnými kolečky, který lehce...
- 13.5.26 17:18
- Anonymní
- 2
Podpora z ÚP
- 13.5.26 15:29
- mamule42
- 2
KET 5denní hatchující blastocysta – test
- 13.5.26 15:37
- Anonymní
- 5
Tabák peal - výplatní páska