Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.6.11 10:20
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
Ahojky,hlásím že u nás je taky krásně :-)
Jinak já jsem doma sama s Nikolkou,Gábčule je u dědy a manžel v práci.V plánu je na dnešek úklid a praní.
sarynama tak si ten dětský den užijte :-)
Gábinka si chudinka včera pěkně natloukla.Zakopla a obličejem přímo na beton.Má ret rozseklý,celou tvář včetně nosu odřenou. :cry:
Jé chudinka malá, to musela plakat vid, ale ono to bez tech držkopádu nejde :roll: Davídek ten byl věčně odřenej a když mu byli 4 tak si ve školce zlomil nohu, zrovna první den velkech prázdnin, a měl jí 6 týdnů, to bylo děsný :-?

u ní je to věčně.Pořád vymýšlí blbosti leze kam nemá a pak to takhle dopadá.Chvíli si pobrečí a už zas o ničem neví.No tomu věřím že to muselo být děsní.Já měla jednou sádru a byla jsem s toho neštastná natož malé dítě.
Mám otevřené okno a v rozhlase zrovna pouštějí písníčku z vinetua. :mrgreen: jsem zvědavá co potom budou hlásit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
5.6.11 08:04

Pěkný den přeju :-) Tak se taky hlásím .-)My včera byli v Táboře na Lancia srazu .-) manžílek vyhrál první místo v jízdě na motokárách, tak si domů přivezl pohár :-)
Bylo to na letišti v bechyni,tak jsem si kapánek připekla a Daník to zvládl perfektně - vyzkoušel si i tu motokáru s tatínkem a jezdili spolu na mimibice :-)
Dneska bude ta´tka montovat auto v garáži a my budeme hlídat jednoho klučinu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
5.6.11 12:03

Přeji hezký den, holky.
Kristý, žes nenapsala dřív, já bych jela k našim a setkaly bychom se tam. :-)
To máte šikovného taťku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
5.6.11 12:52

Baru - mě to vůbec nenapadlo :-( To je škoda, na poslední chvilku jsme nevěděli jestli pojedeme,nějak jsme řešili peníze, jak jde šimon do té nemocnice za 14 dní, tak si nemůžeme vyskakovat,tak jsme hodně přemýšleli..... Tak snad nám to vyjde jindy a jinak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
5.6.11 13:03
Kristyna+Daník píše:
Baru - mě to vůbec nenapadlo :-( To je škoda, na poslední chvilku jsme nevěděli jestli pojedeme,nějak jsme řešili peníze, jak jde šimon do té nemocnice za 14 dní, tak si nemůžeme vyskakovat,tak jsme hodně přemýšleli..... Tak snad nám to vyjde jindy a jinak :-)

Ne, Kristý, to byla nadsázka, já bych taky hned narychlo do táborea nejela. Ale samozřejmě jestli tam pojedete přístě a budete to vědět dopředu, tak bych tam jela.
A proč musí manžel do nemocnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
5.6.11 13:27

Lancia sraz se tam koná jednou za rok, tak uvidíme, jezdíme přes Tábor na dovču, ale letos asi nic… když jsme se snažili o Daníka - těch dva a půl roku, tak mu našli na varleti varikokélu.....No a ta se mu rapidně zvětšila,tak s tím.. Je tam riziko toho, že už bude neplodný, ale má velký bolesti .-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
5.6.11 18:38

Oj, chuděra, tak hlavně, ať se vám brzy uzdraví a miminko určitě ještě aspoň jedno bude. :hug:
Kam jezdíte na dovolenou, že jezdíte přes Tábor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.11 21:35

Přeji krásný nedělní večer :-)
Kristý tak to držím palce at vše dopadne tak jak má a druhé miminko určitě bude. :wink:
Nikolka má teplotu,nejspíše zase zoubky.Co se jí oběvil první tak roste jeden za druhým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
5.6.11 22:24

Holky děkuju.. já vám prozradím tajemství :-) :-)
Miminko by mělo být v lednu, když všechno dopadne dobře :-) Doufám že joo, po minulém potratu bych to už asi nedala :-(
Baru - Minulý rok jsme byli na Knížáku u Tábora a jinak jezdíme do Chlumu u Třeboně pod stan :-) šimona bych mimo nedostala a stanování oba milujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.11 06:57
Kristyna+Daník píše:
Miminko by mělo být v lednu, když všechno dopadne dobře :-) Doufám že joo, po minulém potratu bych to už asi nedala :-(
Baru - Minulý rok jsme byli na Knížáku u Tábora a jinak jezdíme do Chlumu u Třeboně pod stan :-) šimona bych mimo nedostala a stanování oba milujeme

Ju tak to moc gratuluji a manžel bude určitě v pořádku…uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.11 06:58

Přeji všem krásný začátek nového týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
6.6.11 07:00
Zlata Kindlova píše:
Kristyna+Daník píše:

Zlatuš - doufám,hlavně aby neměl bolesti a už to bylo za náma .......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
6.6.11 07:00

Jinak taky přeju krásné pondělní ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.11 07:01
Kristyna+Daník píše:
Zlata Kindlova píše:
Kristyna+Daník píše:
Zlatuš - doufám,hlavně aby neměl bolesti a už to bylo za náma .......

na bolesti mu něco dají,neboj to bude v pořádku a za chvíli už na to budete jen vzpomínat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.11 07:14

Dobré ránko a krásné pondělí :-)
Kristý to je krásné moc gratuluji a určitě všechno dobře dopadne.
Jaké máte na dnešek plány?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny