Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1712
2.6.11 18:39
Zlata Kindlova píše:
Jinak nám dělala roční prohlídku a Markétka má 71 cm a 8350g

Tak to je velká holka. :potlesk:
A jaká ona má názor na vigantol? :lol:

Holky, věděly jste, že je i plátkový sýr od roku? Je to takový ten s myškou pro děti a malým písmem je psáno, že pro děti už od 1.roku, to jsem tedy netušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
2.6.11 20:26

Pěkný večer holky, tak jsme byli na té roční prohlídce a Lucinka váží 8450g a měří 73cm, a ptala jsem se na Vigantol a dr. mi řekla brát jednu kapičku do dvou let a přes léto, když svítí hodně sluníčko, stačí jednou za dva dny..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
2.6.11 20:26

Zlatuš a očkovali Markétku? Lucinka dostala včeličku 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
2.6.11 20:28
sarynama píše:
Pěkný večer holky, tak jsme byli na té roční prohlídce a Lucinka váží 8450g a měří 73cm, a ptala jsem se na Vigantol a dr. mi řekla brát jednu kapičku do dvou let a přes léto, když svítí hodně sluníčko, stačí jednou za dva dny..........

fakt jo, mě říkal doktor že to je do roka, se ho na to taky zeptám až tam půjdeme… Lucinka je teda drobounká že… můj kluk 9M má 9 kilo a 70cm a nebo se to nějak zastaví:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
2.6.11 20:31
say píše:
sarynama píše:
fakt jo, mě říkal doktor že to je do roka, se ho na to taky zeptám až tam půjdeme… Lucinka je teda drobounká že… můj kluk 9M má 9 kilo a 70cm a nebo se to nějak zastaví:-)

Oproti Davídkovi je drobeček, ten měl v roce 11kg :lol: a vyběhal to neboj :wink:
U Davídka jsem taky dávala dva roky no schválně se zeptej a pak napiš co ti řekl tvuj doktor.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
2.6.11 20:36

tak to jsem zvědavá co řekne doktorka nám :lol: jdem tam za týden.Včera jsem ho měřila a má 70cm a u mamky jsem ho vážila,ale musel sedět a to se mrskal že to pořádně nešlo :-( má zhruba něco mezi 9-10kg a to mu bude 6 měsíců.Snad se nezapomenu zeptat na vignatol a jsem zvědavá co řekne nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
2.6.11 20:45
sarynama píše:
say píše:
sarynama píše:
Oproti Davídkovi je drobeček, ten měl v roce 11kg :lol: a vyběhal to neboj :wink:
U Davídka jsem taky dávala dva roky no schválně se zeptej a pak napiš co ti řekl tvuj doktor.....

No napíšu vám ,ale mi tam jdeme až v červenci tak snad na to nezapomenu :-)… no já doufám že to vyběhá, ale bála jsem se že bude větší cvalík, narodil se 4,220 ,ale už se plazí a má nějakou aktivitu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
3.6.11 07:17

Pěkné ráno :-) :-) :-)

U nás je zataženo asi bude zase pršet :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.11 07:19
sarynama píše:
Zlatuš a očkovali Markétku? Lucinka dostala včeličku 8-)

ne ne žádné očkování nedostala,28.6. jdem s tou nožičkou na ortopedii a pak 29.6. ji bude očkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.11 07:21

Všem přeji krásné páteční ráno a celý den.
Tady je zase zataženo,jen doufám že nebude pršet musím na poštu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.11 08:45

Dobré ránko,u nás taky zataženo,taky doufám že nebude pršet jsem bez auta,tak musím pro Gábinku do školky pěšky.Je to docela dálka.
Já včera sháněla pro Nikolku boty a nic jsem nesehnala.Nejmenší číslo co mají s pevnou podrážkou je 18 a ta jí je velká,menší mají jen takový ty capáčky co jí pevnou nemají.Ono u nás těch obchodů s kvalitní obuví moc není :-? Asi budu muset vyrazit někam jinam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.11 09:41
VeronikaJanou píše:
Dobré ránko,u nás taky zataženo,taky doufám že nebude pršet jsem bez auta,tak musím pro Gábinku do školky pěšky.Je to docela dálka.
Já včera sháněla pro Nikolku boty a nic jsem nesehnala.Nejmenší číslo co mají s pevnou podrážkou je 18 a ta jí je velká,menší mají jen takový ty capáčky co jí pevnou nemají.Ono u nás těch obchodů s kvalitní obuví moc není :-? Asi budu muset vyrazit někam jinam :roll:

Tak si aspoň uděláte hezký výlet do města.....a s něčím to spojíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.11 09:48
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
Já včera sháněla pro Nikolku boty a nic jsem nesehnala.Nejmenší číslo co mají s pevnou podrážkou je 18 a ta jí je velká,menší mají jen takový ty capáčky co jí pevnou nemají.Ono u nás těch obchodů s kvalitní obuví moc není :-? Asi budu muset vyrazit někam jinam :roll:

Tak to budu muset do Prahy a já tam tak nerada jezdím.Aspon kdybych věděla kam tam zajít.Tady na Kladně je to samý trhovec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.11 09:59
VeronikaJanou píše:
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
Tak to budu muset do Prahy a já tam tak nerada jezdím.Aspon kdybych věděla kam tam zajít.Tady na Kladně je to samý trhovec.

jo tak v tom ti já moc neporadím,bydlím v Praze krátce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.11 10:10
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
Zlata Kindlova píše:
VeronikaJanou píše:
jo tak v tom ti já moc neporadím,bydlím v Praze krátce…
:mrgreen: asi bude chodit bosa :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny