Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
1.6.11 13:48
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Holky tak už tady přestalo pršet, ale je docela zima, Lucinka spinká a já se dala do třídění skříní, děs a hrůza jsem tady zavalená a vůbec mě to neba........
já to děla v pondělí a řeknu jen jeno teď ta moje skříň zívá prázdnotou..... :lol:

Ale je to k něčemu dobrý, můžes si říct že nemás co na sebe můžeš si koupit něco novýho :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.11 13:56
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Holky tak už tady přestalo pršet, ale je docela zima, Lucinka spinká a já se dala do třídění skříní, děs a hrůza jsem tady zavalená a vůbec mě to neba........
já to děla v pondělí a řeknu jen jeno teď ta moje skříň zívá prázdnotou..... :lol:
Ale je to k něčemu dobrý, můžes si říct že nemás co na sebe můžeš si koupit něco novýho :lol: :lol: :lol: :lol:

no taky jsem zjistila že nemám nic nasebe,potřebuji nová trička a ještě aspoň jedny kraťasy.....takže to s tím zaplněním skříně přijde nanovo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
1.6.11 15:45
barah píše:
lisacek, co to je ten multitabs, to obsahuje více vitamínů?Tak jsme byli venku a zase na padnutí. :roll: Jako teplo mám ráda, ale když není stín, tak nee.

Ahoj všem, barah ten Multitabs obsahuje vitamíny A,D,C a má lepší dávkovač, jinak rozdíl asi není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
1.6.11 15:47

Holky já taky nemám co na sebe :roll: , po porodu jsem přibrala 10kg a nejde to dolů, tak budu muset asi dokoupit nový šatník, achjo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
1.6.11 17:29

Ahoj.Taky jsem po porodu přibrala :cry: Pohybu mám až až,ale nejak se nestíhám najíst :nevim: sem tam něco uzobnu a najím se až když kluci usnou :roll: To je chyba,ale já mám večer tááákový hlad a pak si nadávám.
Tady je zataženo,fouká,ale zatím neprší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
1.6.11 17:54
lisacek píše:
Holky já taky nemám co na sebe :roll: , po porodu jsem přibrala 10kg a nejde to dolů, tak budu muset asi dokoupit nový šatník, achjo :nevim:

jsem na tom úúúplně stejně, asi půjdeme všechny hromadně nakupovat do šatníku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
1.6.11 18:21

tak to já jsem naštěstí na stejné váze jako před 2.těhotenstvím, ale během těch dvou těhu jsem přibrala, taky jsem jedla až večer. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
1.6.11 18:31

Zlato, zkoušela jsem už to někojikrát, ale na tom Maminka.cz ti žádný hlas dát nemůžu, protože tam není žádná fotka? :nevim:

A koukněte se "tady ":http://www.facebook.com/dortiky#!/dortiky?sk=photos na dorty, já jen slintám a žasnu, jak někdo může být tak šikovný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
1.6.11 19:29

Koukla jsem na ty dorty a jsou úžasný :pankac: já jsem na dorty tak trochu levá :zed: Upeču koláče,bábovky a podobné věci,ale tohle je fakt špička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
1.6.11 19:37

Ještě jsem našla toto: http://dorty.artmama.cz/pro-deti-2

Já jsem právě na dorty taky levá, nejsem na takové ty piplačky, celkem mě to mrzí, když to tak vidím, ale zase pak bych je třeba pekla pořád a už by jsme se na ně tolik netěšili a o tom, jak bychom vypadali, ani nemluvím. :mrgreen:

A takhle vypadá ten dort jako sýr: http://dorty.artmama.cz/…zase-ty-mysi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.11 07:19
say píše:
lisacek píše:
Holky já taky nemám co na sebe :roll: , po porodu jsem přibrala 10kg a nejde to dolů, tak budu muset asi dokoupit nový šatník, achjo :nevim:
jsem na tom úúúplně stejně, asi půjdeme všechny hromadně nakupovat do šatníku :think:

tak s tím souhlasím…všechny najednou nakupovat o šatníku.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.11 07:20

jinak všem přeji krásné ráno.

Tak dneska ve 3 jedu k té nové dr. tak jsem zvědavá.možná nám udělá už i roční prohlídku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
2.6.11 07:44
Zlata Kindlova píše:
jinak všem přeji krásné ráno.Tak dneska ve 3 jedu k té nové dr. tak jsem zvědavá.možná nám udělá už i roční prohlídku

Taky přeji krásné ráno všem :-D :-D

Tak jsme včera škrábali ten bývalý Davídkovo pokoj, a to jsme si teda mákly, hlavně že už se to zase trochu pohnulo, takle spíme v obýváku a každy den musím rozkladat sedačku :oops: :oops:

My taky jdeme dnes na roční prohlídku a před tím ještě s Davídkem na Logopedii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.11 07:48
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
jinak všem přeji krásné ráno.Tak dneska ve 3 jedu k té nové dr. tak jsem zvědavá.možná nám udělá už i roční prohlídku

Tak jsme včera škrábali ten bývalý Davídkovo pokoj, a to jsme si teda mákly, hlavně že už se to zase trochu pohnulo, takle spíme v obýváku a každy den musím rozkladat sedačku :oops: :oops:

Aspoň že na to škrábání a další věci nemáte takové vedro,co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
2.6.11 07:52
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:

Tak jsme včera škrábali ten bývalý Davídkovo pokoj, a to jsme si teda mákly, hlavně že už se to zase trochu pohnulo, takle spíme v obýváku a každy den musím rozkladat sedačk

Aspoň že na to škrábání a další věci nemáte takové vedro,co??

No to jo, včera bylo příjemně, dneska to napenetruje pak omítky a vymalovat, koupila jsem si pěknou zelenou tak jsem zvědavá jak to bude vypadat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny