Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
sarynama píše:Zlata Kindlova píše:No to jo, včera bylo příjemně, dneska to napenetruje pak omítky a vymalovat, koupila jsem si pěknou zelenou tak jsem zvědavá jak to bude vypadatsarynama píše:Aspoň že na to škrábání a další věci nemáte takové vedro,co??Zlata Kindlova píše:
jinak všem přeji krásné ráno.Tak dneska ve 3 jedu k té nové dr. tak jsem zvědavá.možná nám udělá už i roční prohlídkuTaky přeji krásné ráno všem
![]()
Tak jsme včera škrábali ten bývalý Davídkovo pokoj, a to jsme si teda mákly, hlavně že už se to zase trochu pohnulo, takle spíme v obýváku a každy den musím rozkladat sedačk
My taky jdeme dnes na roční prohlídku a před tím ještě s Davídkem na Logopedii…
ju zelenou tu my máme ložnici.tu schvaluji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My v tom Davídkovo bývalým pokoji budeme mít právě taky ložnici, pokoj jsme mu udělali z naší bývalý ložnice protože byla větší a na ložnici nepotřebujeme takovýho prostoru.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ráno ![]()
u nás je zima a fouká vítr.
To já když přebírám skřín tak stejně nic nevyřadím,vždycky si řeknu to se hodí to budu ještě nosit a pak to vytahnu stejně jednou za rok ![]()
sarynama už umí Davídek hodiny?Do mě včera hučel tchán že Gabča je ještě neumí a že už je na čase když jde do školy
.Celou hodinu a půl zvládá to ostatní jí nejde.Já už ho měla plný zuby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady je taky zima a fouká vítr.
Ale já jsem za to tak trochu ráda,toho vedra už bylo moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:
Dobré ráno
To já když přebírám skřín tak stejně nic nevyřadím,vždycky si řeknu to se hodí to budu ještě nosit a pak to vytahnu stejně jednou za rok
sarynama už umí Davídek hodiny?Do mě včera hučel tchán že Gabča je ještě neumí a že už je na čase když jde do školy.Celou hodinu a půl zvládá to ostatní jí nejde.Já už ho měla plný zuby.
Ahoj, Davídek ještě hodiny neumí, už jsem taky nad tím přemýšlela, ale myslím si že se je naučí až bude pořádně umět číslice a vědět která je menší a větší, on počítat teda umí a pozná je, ale určitě během první třídy se je naučí, takže si s tím hlavu nelámu…Oni jsou ostatní vždycky chytrý u nás je to podobně
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojda, tak u nás je teda nic moc počasí, ale vedra bylo dost takže mě to netrápí, víkend má být docela pěkný tak uvidíme:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:VeronikaJanou píše:Ahoj, Davídek ještě hodiny neumí, už jsem taky nad tím přemýšlela, ale myslím si že se je naučí až bude pořádně umět číslice a vědět která je menší a větší, on počítat teda umí a pozná je, ale určitě během první třídy se je naučí, takže si s tím hlavu nelámu…Oni jsou ostatní vždycky chytrý u nás je to podobně
Dobré ráno
To já když přebírám skřín tak stejně nic nevyřadím,vždycky si řeknu to se hodí to budu ještě nosit a pak to vytahnu stejně jednou za rok
sarynama už umí Davídek hodiny?Do mě včera hučel tchán že Gabča je ještě neumí a že už je na čase když jde do školy.Celou hodinu a půl zvládá to ostatní jí nejde.Já už ho měla plný zuby.
![]()
On by po ní chtěl aby už umě číst a psát.Na to co umí nic neřekne ale co neumí to se ozve hned ![]()
Zrovna nedávno se mu pochlubila co všechno umí říct anglicky a on na to ,,že na co se to učí že jí to je k ničemu"
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky tak já frčím, potřebuju si ještě nakoupit, a zajdeme k mamině na kafčo ona má odpolední a to mi vyhovuje, jsme na logopedii na 13 hodinu a poradne je taky od jedný, takže předpokládám že se vrítime az kolem 15 hod. protože naše doktorka moc nepospíchá a nevadí jí jak jsou dětočky ospinkaný
Tak potom písnu kolik Lucinka měří a váží, jo a snad se nezapomenu zeptat na ten Vigantol ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:sarynama píše:On by po ní chtěl aby už umě číst a psát.Na to co umí nic neřekne ale co neumí to se ozve hnedVeronikaJanou píše:Ahoj, Davídek ještě hodiny neumí, už jsem taky nad tím přemýšlela, ale myslím si že se je naučí až bude pořádně umět číslice a vědět která je menší a větší, on počítat teda umí a pozná je, ale určitě během první třídy se je naučí, takže si s tím hlavu nelámu…Oni jsou ostatní vždycky chytrý u nás je to podobně
Dobré ráno
![]()
Zrovna nedávno se mu pochlubila co všechno umí říct anglicky a on na to ,,že na co se to učí že jí to je k ničemu"
Chudák Gábinka teda, tak ona se pochlubí a on jí děda tak sprdne
, Davídek umí psát písmenka tiskace a zná je akorát má ke každýmu přiřazený jedno slovo takže když vidí K tak je to Kája, když třeba A tak je to auto mám docela strach aby s tím potom neměl problémy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:VeronikaJanou píše:Chudák Gábinka teda, tak ona se pochlubí a on jí děda tak sprdnesarynama píše:On by po ní chtěl aby už umě číst a psát.Na to co umí nic neřekne ale co neumí to se ozve hnedVeronikaJanou píše:Ahoj, Davídek ještě hodiny neumí, už jsem taky nad tím přemýšlela, ale myslím si že se je naučí až bude pořádně umět číslice a vědět která je menší a větší, on počítat teda umí a pozná je, ale určitě během první třídy se je naučí, takže si s tím hlavu nelámu…Oni jsou ostatní vždycky chytrý u nás je to podobně
Dobré ráno
![]()
Zrovna nedávno se mu pochlubila co všechno umí říct anglicky a on na to ,,že na co se to učí že jí to je k ničemu"![]()
, Davídek umí psát písmenka tiskace a zná je akorát má ke každýmu přiřazený jedno slovo takže když vidí K tak je to Kája, když třeba A tak je to auto mám docela strach aby s tím potom neměl problémy
To je šikula,Gábinka je na tom podobně,ke každému písmenku určité slovo.Ale myslím že s tím problém nebude,takhle se to ted učí v té před školičce.I když jiná škola jiné metody.
jinak tchán to je starej,nevrlej protiva ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezký den, holky. Taktaky je zataženo a fouká. ![]()
Jak se bavíte o těch hodinách, synovec se to učit ve škole až ve 2.třídě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
krásné poledne a všem přeji dobrou chuť
![]()
Holky, do první třídy nastupují i děti, co všechno umí - pak mají problém se začlenit a naopak děti, které nepoznají ani písmenko. Po první třídě umí všichni všechno tak jak je potřeba, takže se nestresovat a co nejvíce nástup do školy si užít a zjednodušit dítěti. (jsem učitelka, ale na druhém stupni) Nejdůležitější je být zajedno s učitelem a pokud jsou nějaké problémy a něco se vám nelíbí, nemáte jasno, zeptat se učitele, ať se to vyřeší zavčas a nevznikají zbytečné boje. Nechala bych děti, ať se teď učí, co je baví a nenutila je do ničeho, pak budou mít k učení negativní přístup ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VercaN píše:
krásné poledne a všem přeji dobrou chuť![]()
Holky, do první třídy nastupují i děti, co všechno umí - pak mají problém se začlenit a naopak děti, které nepoznají ani písmenko. Po první třídě umí všichni všechno tak jak je potřeba, takže se nestresovat a co nejvíce nástup do školy si užít a zjednodušit dítěti. (jsem učitelka, ale na druhém stupni) Nejdůležitější je být zajedno s učitelem a pokud jsou nějaké problémy a něco se vám nelíbí, nemáte jasno, zeptat se učitele, ať se to vyřeší zavčas a nevznikají zbytečné boje. Nechala bych děti, ať se teď učí, co je baví a nenutila je do ničeho, pak budou mít k učení negativní přístup
přesně moje slova......ať se učí to co chtějí......v 1.třídě se pak všechno naučí..... ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Užívání gynprodylu
- 11.5.26 16:08
- Anonymní
- 1
Žilní nedostatečnost, nebo mechanické...
- 11.5.26 15:54
- Ladi27
- 1
Doporučíte cvičení pro těhotné ve vodě v...
- 11.5.26 15:42
- HisQueen
- 1
Gynekologie bez poplatků na Praze 6
- 11.5.26 15:18
- Nit Ka
- 1
Je nějaká šance, že budeme mít miminko?
- 11.5.26 16:33
- Anonymní
- 8
Je šance, že mi vznikne nárok na PPM?
- 11.5.26 15:56
- JancaS84
- 8
Oblékání vaše a vaší rodiny
- 11.5.26 16:29
- rmot
- 42
Kde v Praze Vám diagnostikovali ADHD u 6...
- 11.5.26 15:39
- Lollitka
- 3
Podle čeho cvičíte doma nejake typy ?
- 11.5.26 14:37
- Sonmi
- 4
Dlouhodbě zvýšená teplota
- 11.5.26 16:07
- Okta
- 5
Nové příspěvky
Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026
- 11.5.26 16:35
- bonpari
- 1211
Je nějaká šance, že budeme mít miminko?
- 11.5.26 16:33
- Anonymní
- 8
Osvětim vstup
- 11.5.26 16:31
- malachi
- 20
Kulhání dítěte z ničeho nic
- 11.5.26 16:30
- sysi
- 15
Knihy podle abecedy
- 11.5.26 16:30
- Plmo
- 10204
Oblékání vaše a vaší rodiny
- 11.5.26 16:29
- rmot
- 42
Znáte dobrý vtip? Sem s ním!
- 11.5.26 16:27
- IcePlanet7
- 42929
IVF - ET/KET 2026
- 11.5.26 16:24
- Ifka19
- 4405
Učíte předmět, na který nemáte aprobaci?...
- 11.5.26 16:20
- matkabagristy
- 34
Kornelije - šetření 2020
- 11.5.26 16:20
- kornelije
- 113197