Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31.5.11 10:19
barah píše:
Oni ti doktoři to mají každý jiný. Někdo říká kapat denně jednu kapku, nám pak od půl roku nebo tak, dr říkala, ať Marušce kapeme 2kapky, Kubovi to neřekla, někdo zase říká kapat jen od pondělí do pátku a o víkendu nekapat.A s délkou užívání to bude asi stejné, více doktorů, více názorů. Takže bych jí asi zavolala, co ti řekne ona.

jj přesně tak,jak se říká jiný kraj jiný mrav a o dr to platí také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
31.5.11 10:44

Přeju hezké ráno :mavam:
Verčo: nám dr. říkala Vigantol se kape, pokud základní mléčná strava je mateřské mléko, kde chybí vit. D. Pokud dáváš UM nebo jiné, pak už Vigantol není potřeba, takže mi kapeme, ale stále zapomínám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.11 10:52

:nevim: Já už jsem s toho vážně jelen :nevim: zkusím jí zavolat a uvidím co mi řekne.Co doktor to jiný názor,jako kdyby si v tom nemohli udělat pořádek a shodnout se :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.11 10:53
VeronikaJanou píše: :nevim: Já už jsem s toho vážně jelen :nevim: zkusím jí zavolat a uvidím co mi řekne.Co doktor to jiný názor,jako kdyby si v tom nemohli udělat pořádek a shodnout se :cert:

jj přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.11 10:57

holky jestli máte zájem prodávám tyhle boty,
velikost 40,¨měla jsem je na sobě 2 krát,PC : 1000
nyní 200 Kč + pošta.
Nechce se mi je jen tak vyhodit do popelnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
31.5.11 11:09

Holky tak nám doktorka řekla že se vigantol kape do dvou let denně jedna kapka :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.11 11:18
sarynama píše:
Holky tak nám doktorka řekla že se vigantol kape do dvou let denně jedna kapka :nevim: :nevim: :nevim:

fakt jo,tak to teda čumím 8-o
no teď mám jinou dr tak až tam půjdu tak se ji schvalně zeptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
31.5.11 11:41
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Holky tak nám doktorka řekla že se vigantol kape do dvou let denně jedna kapka :nevim: :nevim: :nevim:
fakt jo,tak to teda čumím 8-o
no teď mám jinou dr tak až tam půjdu tak se ji schvalně zeptám

Já jdu s Lucinkou na roční prohlídku ve čtvrtek tak se na to schválně znova zeptám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
31.5.11 12:13

Nikolce a Lucince přeju všechno nejlepší k narozeninám, hodně štěstí, zdraví a hlavně hodné sourozence (opožděně, ale přece :oops: :palec: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
31.5.11 12:16
VercaN píše:
Nikolce a Lucince přeju všechno nejlepší k narozeninám, hodně štěstí, zdraví a hlavně hodné sourozence (opožděně, ale přece :oops: :palec: )

Mooooooooooc děkujeme :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
31.5.11 12:18
sarynama píše:
VercaN píše:
Nikolce a Lucince přeju všechno nejlepší k narozeninám, hodně štěstí, zdraví a hlavně hodné sourozence (opožděně, ale přece :oops: :palec: )

A my Vendulce přejeme taky vše nej nej nej hlavně ať je šťastná a zdravá :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
31.5.11 13:55
sarynama píše:
sarynama píše:
VercaN píše:
A my Vendulce přejeme taky vše nej nej nej hlavně ať je šťastná a zdravá :kytka: :kytka: :kytka:

Vendulka taky moooooooc děkuje :huban: :huban: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
31.5.11 14:57

Ahoj všem, tak abych taky přispěla k diskuzi o Vigantolu - moje dr. mi řekla, že ho už brát nemusím, když nekojíme (a my nekojíme od konce 3.měsíce :cry: ), stačí dávat denně MULTITABS kapičky.
Prý je vyvážené množství vitamínů stejně obsaženo v UM, tak jen ten Multitabs… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
31.5.11 18:31

lisacek, co to je ten multitabs, to obsahuje více vitamínů?

Tak jsme byli venku a zase na padnutí. :roll: Jako teplo mám ráda, ale když není stín, tak nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
31.5.11 19:01

Ahoj holky,
my teda kapeme 1 kapičku denně až do 1 roku a když byl Ondra mimčo,tak to bylo stejné.Opravdu je fakt,že co doktor,to jiný názor.Bylo krásně,ale až moc velký vedro.Domča venku vůbec nespal a byl protivnej :-( usnul až doma.Teď je tady zataženo a asi bude bouřka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny