Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
VeronikaJanou píše:
Ahojky a přeji krásný prosluněný den
Zlatka tedy to musela být cesta![]()
Tak mi jdeme dnes na roční.Jsem zvědavá kolik ta moje kočička váží.jen kdyby nebylo takový horko,v tom autě se upečeme.
ju tak to dej pak vědět…jak jste na tom,my jdem na roční 16.6.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, taky přeji krásný sluneční den. Po víkendu stále uklízím a musím prát, ale to prádlo nějak do té pračky samo nechce
Vendulka měla roční ve čtvrtek a měří 75 cm a váží 8,5 kg. Jinak je šikovná, běhá a na srazíku o víkendu jezdila na odrážedle - motorce
Takže z ní brzo fakt scvoknu
No a v pátek jsem jí koupila za 100 odrážedlo - takové to auto, tak na tom drandí doma s Vojtíkem a hrozně je to oba baví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:
Ty jo - vy máte všechny tak strašně šikovný dětiAch jo:-(
vždyť Daník je taky šikovný kluk!!!! a moc hezký!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VercaN píše:
Ahoj holky, taky přeji krásný sluneční den. Po víkendu stále uklízím a musím prát, ale to prádlo nějak do té pračky samo nechce![]()
Vendulka měla roční ve čtvrtek a měří 75 cm a váží 8,5 kg. Jinak je šikovná, běhá a na srazíku o víkendu jezdila na odrážedle - motorce
No a v pátek jsem jí koupila za 100 odrážedlo - takové to auto, tak na tom drandí doma s Vojtíkem a hrozně je to oba baví
Teda to je šikulka
, naše Lucka se teprva naučila lezt, ale moc jí to nejde, a venku jen sedí v kočárku, je fakt že na jednu stranu za ní nemusím běhat a hlídat jí
![]()
My jdeme na roční ve čtvrtek tak jsem zvědavá.......
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barah píše:Kristyna+Daník píše:vždyť Daník je taky šikovný kluk!!!! a moc hezký!
Baru moc děkujeme
Ale už by taky mohl aspoń chodit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:VercaN píše:
Ahoj holky, taky přeji krásný sluneční den. Po víkendu stále uklízím a musím prát, ale to prádlo nějak do té pračky samo nechce![]()
No a v pátek jsem jí koupila za 100 odrážedlo - takové to auto, tak na tom drandí doma s Vojtíkem a hrozně je to oba baví
Teda to je šikulka
My jdeme na roční ve čtvrtek tak jsem zvědavá.......![]()
, naše Lucka se teprva naučila lezt, ale moc jí to nejde, a venku jen sedí v kočárku, je fakt že na jednu stranu za ní nemusím běhat a hlídat jí
![]()
teda tak to je taky kus ženské,75 cm a 8.5 kg…Markétka měla na 9 měsících 8.8kg,tak jsem zvědavá.Teď už mi leze jak torpédo,někam ji posadím a za vteřinu je úplně jinde…ale už se těším až začne chodit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Týnko: Daník je taky šikovný a upřímně, byla bych ráda, kdyby ještě seděla a jen pomalu lezla a netorpédila a nerejpala pořád do Vojtíka. U nás se furt ječí a pořád jí někde hledám a vzteká se, že něco nemá. V postýlcee ani ohrádce nevydrží … Přála bych si klidné dítě, ale to už jedno mám, nemůžu mít obě. No a zase naopak klidný Vojtíšek má velké problémy s mluvením, takže si člověk nevybere
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:barah píše:Baru moc děkujemeKristyna+Daník píše:vždyť Daník je taky šikovný kluk!!!! a moc hezký!
Ale už by taky mohl aspoń chodit
Kristý, ale on přece chodí, když se něčeho drží, tak to už vyjde na stejno.
Holky, tak asi budeme chodit v létě nabazén, mě picne, já, která se stydí do plavek.
To bude hrůza… Ale co bych pro děti neudělala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barah píše:Kristyna+Daník píše:barah píše:Baru moc děkujemeKristyna+Daník píše:vždyť Daník je taky šikovný kluk!!!! a moc hezký!
Holky, tak asi budeme chodit v létě nabazén, mě picne, já, která se stydí do plavek.To bude hrůza… Ale co bych pro děti neudělala.
Tak to jsme na tom stejně há se taky stydím do plavek.....a proto máme na zahradě veliký bazén.......
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:barah píše:Tak to jsme na tom stejně há se taky stydím do plavek.....a proto máme na zahradě veliký bazén.......Kristyna+Daník píše:barah píše:Baru moc děkujemeKristyna+Daník píše:vždyť Daník je taky šikovný kluk!!!! a moc hezký!
Holky, tak asi budeme chodit v létě nabazén, mě picne, já, která se stydí do plavek.To bude hrůza… Ale co bych pro děti neudělala.
My nemáme zahradu, leda u tchýně a to si raději opravdu zajdu na ten bazén, protože být tam každý den (u tchýně) fakt nemusím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barah píše:Zlata Kindlova píše:My nemáme zahradu, leda u tchýně a to si raději opravdu zajdu na ten bazén, protože být tam každý den (u tchýně) fakt nemusím.barah píše:Tak to jsme na tom stejně há se taky stydím do plavek.....a proto máme na zahradě veliký bazén.......Kristyna+Daník píše:barah píše:Baru moc děkujemeKristyna+Daník píše:vždyť Daník je taky šikovný kluk!!!! a moc hezký!
to já mám teda suprovou tchýni,chodí s Magdou to je její dcera je ji 13 let do bazenu a jezdí na tobogánu,dělá stojky a tak různě blbne,je pro každou srandu je s ní legrace…je bombová,lepší jsem snad ani mít nemohla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, teď jsem si vzpoměla, mamka mi dovezla pro Kubu probiňáček, který je vhodný od roku, je to tam psané, že to doporučuje pediatrická společnost, protože to obsahuje nějaká probiotika či co. Kuba to tedy zatím nedostane, protože to má kratší spotřebu, než bude mít jeden rok, ale vzpomněla jsem si na vás, že jsme se o tom bavily. Ale k nám do obchodů to zatím nedorazilo.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru, Baru - jen si prostě někdy říkám, jestli dělám všechno dobře… no tak snad se rozchodí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:
Veru, Baru - jen si prostě někdy říkám, jestli dělám všechno dobře… no tak snad se rozchodí
Třeba nebude chodit, ale rovnou běhat a to si začneš říkat, jaký to byly časy…
Ale jo, přeju ti, ať ti bobíšek začne chodit, ať máš klid v duši (jiný klid asi už ne
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Olanzapin 2x vecer x pervitin
- 9.5.26 00:15
- Milanek5552
- 1
Žena s ženou
- 9.5.26 00:02
- Černá Madonna
- 2
Tumor na vaječníku
- 8.5.26 22:37
- Anonymní
- 27
Vypalovačky do auta
- 9.5.26 00:13
- Afrikana
- 3
Co nosíte, když nenosíte podprsenku?
- 8.5.26 21:43
- Kelsey1
- 11
Zkušenost s MUDr. Dita Kilijánová Praha?
- 8.5.26 21:28
- Janča_6
- 3
Antikoncepce Evra a těhotenství
- 8.5.26 20:16
- Anonymní
- 1
Práce zdravotní sestry u praktického...
- 9.5.26 00:46
- Černá Madonna
- 13
Foto: 8 DPO – vidíte tam ducha?