Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
say píše:barah píše:No je takovej spařenější a teplejší
say, tak třeba zčervená, ale horko mu není.sarynama, tak to je dobře, že jste se všichni vyspali. A Davídek je šikula.
Tak mu tam dávej mokrou plenku na ochlazení, jako přes kočár. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barah píše:say píše:Tak mu tam dávej mokrou plenku na ochlazení, jako přes kočár.barah píše:No je takovej spařenější a teplejší
say, tak třeba zčervená, ale horko mu není.sarynama, tak to je dobře, že jste se všichni vyspali. A Davídek je šikula.
Taky jsem dávala mokrou plenu, a ted ji taky ještě nekdy namočím ale už se s ní malá osvěžuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barah píše:say píše:Tak mu tam dávej mokrou plenku na ochlazení, jako přes kočár.barah píše:No je takovej spařenější a teplejší
Vidíš to to mě nenapdalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
say píše:barah píše:Vidíš to to mě nenapdalosay píše:Tak mu tam dávej mokrou plenku na ochlazení, jako přes kočár.barah píše:No je takovej spařenější a teplejší
mokrá plena přes kočár??Tak to by mě teda taky nenapadlo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
say píše:
Zlata : viďale zkusím to
jj no já to taky vyzkouším
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím všechny ![]()
Už aby byly děti zdravé
takhle krásně a ležet doma je asi otrava ![]()
Taky jsem dávala mokrou plenu přes kočár,ale Domča ji hned strhnul a cpal si ji do pusiny
A taky má dost červené tvářičky a hodně se potí
Ráno vyjedeme s krátkým rukávem a mikčou,přes nožky tenčí deku a postupně ho svlékám
Naštěstí dost pije
kolem 350ml různých čajů.
Kolik pijou vaše děti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak před 20 minuty jsem uspala malého v postýlce a už se hlásí, nestačila jsem si ani dopít kafe ![]()
Náš malý lumpík vypije tak cca. 300ml čaje, ale začíná mít teďka v tomto počasí větší žízeň, tak přidáváme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky a přeji krásný slunečný den.Já dnes vůbec nestíhám.Ráno s Gabčou do školky,pak nakoupit,pro Gabču,odvést jí na anglinu,zase domů,v pět na hasiče a v sedm pro ní.
večer padnu,manžel v práci tak musím všude sebou tahat Nikolku.
Nikča zase od rána pomalu nic nesnědla,měla 150ml mléka a k obědu snědla tak 4 lžičky. ![]()
Jinak mi vypije tak 320ml čaje,nebo vody.
Zítra mě čeká udělat dort a pořádně uklidit.V sobotu budeme slavit Nikolky první narozeniny.
toto uteklo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou píše:
Ahojky a přeji krásný slunečný den.Já dnes vůbec nestíhám.Ráno s Gabčou do školky,pak nakoupit,pro Gabču,odvést jí na anglinu,zase domů,v pět na hasiče a v sedm pro ní.večer padnu,manžel v práci tak musím všude sebou tahat Nikolku.
Nikča zase od rána pomalu nic nesnědla,měla 150ml mléka a k obědu snědla tak 4 lžičky.
Zítra mě čeká udělat dort a pořádně uklidit.V sobotu budeme slavit Nikolky první narozeniny.toto uteklo…
Ahoj to jsme na tom podobně, já zítra musím taky všude gruntovat v sobotu má Lucinka první nerozeniny tak budeme mít taky oslavu, už se těším
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme v sobotu takovou „neoficiální“ oslavu, přijednou naši, tak jsem nechala si udělat dort od kamarádkycukrářky,ať si babička s dědou taky užijou.
Jinak,kolik vypije Kuba, přesně nevím, protože mu dávám často čerstvou vodu a nějak to neměřím. Pije dost, čůrá dost a to mi stačí, u Marušky jsem to taky nějak neměřila.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barah píše:
My máme v sobotu takovou „neoficiální“ oslavu, přijednou naši, tak jsem nechala si udělat dort od kamarádkycukrářky,ať si babička s dědou taky užijou.
Jinak,kolik vypije Kuba, přesně nevím, protože mu dávám často čerstvou vodu a nějak to neměřím. Pije dost, čůrá dost a to mi stačí, u Marušky jsem to taky nějak neměřila.![]()
sarynama píše:VeronikaJanou píše:Ahoj to jsme na tom podobně, já zítra musím taky všude gruntovat v sobotu má Lucinka první nerozeniny tak budeme mít taky oslavu, už se těším
Ahojky a přeji krásný slunečný den.Já dnes vůbec nestíhám.Ráno s Gabčou do školky,pak nakoupit,pro Gabču,odvést jí na anglinu,zase domů,v pět na hasiče a v sedm pro ní.večer padnu,manžel v práci tak musím všude sebou tahat Nikolku.
Nikča zase od rána pomalu nic nesnědla,měla 150ml mléka a k obědu snědla tak 4 lžičky.
Zítra mě čeká udělat dort a pořádně uklidit.V sobotu budeme slavit Nikolky první narozeniny.toto uteklo…
![]()
![]()
Nikča je má až v neděli,jen že to má zas pro změnu Gabčule závody,tak jsme to posunuli na sobotu.
Jinak já si dělám dorty sama.Původně nás tu mělo být více.Ale volala prababička že je nemocná a ségře se rozbylo auto.Což mě docela mrzí,bydlíme od sebe celkem daleko a tak často se nevidíme
.Aspon že dědové dorazí .
a pár známých s dětmi.
Zuza 78 děkuji a Nikolce vyřídím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem viděla ten dort pro nás na fotce přes FB, pak sem hodím fotečku, je moc krásný.
Moc šikovná kamarádka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
už se nemohu dočkat až ho uvidím aspon budu mít nějakou inspiraci pro příště:-) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Žena s ženou
- 8.5.26 23:40
- Anonymní
- 1
Tumor na vaječníku
- 8.5.26 22:37
- Anonymní
- 27
Vypalovačky do auta
- 8.5.26 21:36
- 884135
- 2
Co nosíte, když nenosíte podprsenku?
- 8.5.26 21:43
- Kelsey1
- 11
Zkušenost s MUDr. Dita Kilijánová Praha?
- 8.5.26 21:28
- Janča_6
- 3
Antikoncepce Evra a těhotenství
- 8.5.26 20:16
- Anonymní
- 1
Práce zdravotní sestry u praktického...
- 8.5.26 22:40
- stinga
- 12
Foto: 8 DPO – vidíte tam ducha?
- 8.5.26 20:26
- Ketris
- 5
Výkyvy nálad po menstruaci
- 8.5.26 18:22
- Kačka3394
- 1
Nízkohormonální antikoncepce a MS
- 8.5.26 18:40
- JancaS84
- 7
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 8.5.26 23:43
- Klopotkova
- 103620
Pořád ho miluju, nevím, co mám dělat
- 8.5.26 23:43
- Heduš Homolková
- 38
Žena s ženou
- 8.5.26 23:40
- Anonymní
- 1
Asi nezvládnu učit ve škole. Uživím se...
- 8.5.26 23:38
- 4Mia
- 21
4 roky bez sexu, ženy poradíte?
- 8.5.26 23:30
- Anonymní
- 91
Nezvládám mateřství 2měsíčního miminka
- 8.5.26 23:28
- Marky1111
- 104
Co když si velikostně nesedíme?