Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1712
26.5.11 09:11
say píše:
barah píše:
say, tak třeba zčervená, ale horko mu není.sarynama, tak to je dobře, že jste se všichni vyspali. A Davídek je šikula. :potlesk:
No je takovej spařenější a teplejší :-)

Tak mu tam dávej mokrou plenku na ochlazení, jako přes kočár. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
26.5.11 09:15
barah píše:
say píše:
barah píše:
say, tak třeba zčervená, ale horko mu není.sarynama, tak to je dobře, že jste se všichni vyspali. A Davídek je šikula. :potlesk:
Tak mu tam dávej mokrou plenku na ochlazení, jako přes kočár. :nevim:

Taky jsem dávala mokrou plenu, a ted ji taky ještě nekdy namočím ale už se s ní malá osvěžuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
26.5.11 09:16
barah píše:
say píše:
barah píše:

Vidíš to to mě nenapdalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.11 09:21
say píše:
barah píše:
say píše:
barah píše:
Vidíš to to mě nenapdalo :-)

mokrá plena přes kočár??Tak to by mě teda taky nenapadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
26.5.11 09:25

Zlata : viď :-) ale zkusím to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.11 09:37
say píše:
Zlata : viď :-) ale zkusím to :-)

jj no já to taky vyzkouším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
26.5.11 10:05

Zdravím všechny :mavam:
Už aby byly děti zdravé :hug: takhle krásně a ležet doma je asi otrava :-(
Taky jsem dávala mokrou plenu přes kočár,ale Domča ji hned strhnul a cpal si ji do pusiny :lol: A taky má dost červené tvářičky a hodně se potí :nevim: Ráno vyjedeme s krátkým rukávem a mikčou,přes nožky tenčí deku a postupně ho svlékám :lol: Naštěstí dost pije :dance: kolem 350ml různých čajů.
Kolik pijou vaše děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
26.5.11 13:56

Tak před 20 minuty jsem uspala malého v postýlce a už se hlásí, nestačila jsem si ani dopít kafe :-(
Náš malý lumpík vypije tak cca. 300ml čaje, ale začíná mít teďka v tomto počasí větší žízeň, tak přidáváme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.11 14:06

Ahojky a přeji krásný slunečný den.Já dnes vůbec nestíhám.Ráno s Gabčou do školky,pak nakoupit,pro Gabču,odvést jí na anglinu,zase domů,v pět na hasiče a v sedm pro ní. :jazyk: večer padnu,manžel v práci tak musím všude sebou tahat Nikolku.
Nikča zase od rána pomalu nic nesnědla,měla 150ml mléka a k obědu snědla tak 4 lžičky. :-?
Jinak mi vypije tak 320ml čaje,nebo vody.
Zítra mě čeká udělat dort a pořádně uklidit.V sobotu budeme slavit Nikolky první narozeniny. :-) toto uteklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
26.5.11 17:03
VeronikaJanou píše:
Ahojky a přeji krásný slunečný den.Já dnes vůbec nestíhám.Ráno s Gabčou do školky,pak nakoupit,pro Gabču,odvést jí na anglinu,zase domů,v pět na hasiče a v sedm pro ní. :jazyk: večer padnu,manžel v práci tak musím všude sebou tahat Nikolku.
Nikča zase od rána pomalu nic nesnědla,měla 150ml mléka a k obědu snědla tak 4 lžičky. :-?
Zítra mě čeká udělat dort a pořádně uklidit.V sobotu budeme slavit Nikolky první narozeniny. :-) toto uteklo…

Ahoj to jsme na tom podobně, já zítra musím taky všude gruntovat v sobotu má Lucinka první nerozeniny tak budeme mít taky oslavu, už se těším :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
26.5.11 18:54

My máme v sobotu takovou „neoficiální“ oslavu, přijednou naši, tak jsem nechala si udělat dort od kamarádkycukrářky,ať si babička s dědou taky užijou.
Jinak,kolik vypije Kuba, přesně nevím, protože mu dávám často čerstvou vodu a nějak to neměřím. Pije dost, čůrá dost a to mi stačí, u Marušky jsem to taky nějak neměřila. :oops: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
26.5.11 21:09

Nikolce i Lucince přeji krásné první narozeniny :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.11 21:38
barah píše:
My máme v sobotu takovou „neoficiální“ oslavu, přijednou naši, tak jsem nechala si udělat dort od kamarádkycukrářky,ať si babička s dědou taky užijou.
Jinak,kolik vypije Kuba, přesně nevím, protože mu dávám často čerstvou vodu a nějak to neměřím. Pije dost, čůrá dost a to mi stačí, u Marušky jsem to taky nějak neměřila. :oops: :-)
sarynama píše:
VeronikaJanou píše:
Ahoj to jsme na tom podobně, já zítra musím taky všude gruntovat v sobotu má Lucinka první nerozeniny tak budeme mít taky oslavu, už se těším :dance: :dance: :dance:

Nikča je má až v neděli,jen že to má zas pro změnu Gabčule závody,tak jsme to posunuli na sobotu.
Jinak já si dělám dorty sama.Původně nás tu mělo být více.Ale volala prababička že je nemocná a ségře se rozbylo auto.Což mě docela mrzí,bydlíme od sebe celkem daleko a tak často se nevidíme :roll: .Aspon že dědové dorazí . :-) a pár známých s dětmi.
Zuza 78 děkuji a Nikolce vyřídím :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
26.5.11 21:51

Tak jsem viděla ten dort pro nás na fotce přes FB, pak sem hodím fotečku, je moc krásný. :dance: Moc šikovná kamarádka. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.11 21:56

už se nemohu dočkat až ho uvidím aspon budu mít nějakou inspiraci pro příště:-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny