Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1661
25.5.11 10:59

Malý mi na chvilku usnul - zlobí nás teď zoubky - první dva už jsou na světě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.11 11:01
lisacek píše:
Malý mi na chvilku usnul - zlobí nás teď zoubky - první dva už jsou na světě :dance:

mi nemáme ještě žádný,a to ji bude už rok,teď šla taky spinkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.11 11:06

lisacek
mě Nikolka spinkala na bříšku docela často.Nechávala jsem jí tak protože jen jsem jí otočila tak ta se obrátila hnedka zpátky.Též jsem používala monitor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
25.5.11 11:33

Ahojky holky! Tak nám přišel nový kočárek, chtěla jsem s přehazovací rukojetí, abych viděla na Kubu. Když jsem měla jen Marušku, tak jsem skákala venku jen kolem ní, ale teď se mi zdá, že zanedbávám Kubu, nemůžu si s ním povídat, tak jsem přemluvila manžela, ať koupí nový. :dance:
Mě obě děti taky často spinají na bříšku, Maruška začala tedy dřív, Kuba až teď, vím, že když takhle usnou, tak budou spát kratší dobu, ale nechávám to být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.11 11:43
barah píše:
Ahojky holky! Tak nám přišel nový kočárek, chtěla jsem s přehazovací rukojetí, abych viděla na Kubu. Když jsem měla jen Marušku, tak jsem skákala venku jen kolem ní, ale teď se mi zdá, že zanedbávám Kubu, nemůžu si s ním povídat, tak jsem přemluvila manžela, ať koupí nový. :dance:
Mě obě děti taky často spinají na bříšku, Maruška začala tedy dřív, Kuba až teď, vím, že když takhle usnou, tak budou spát kratší dobu, ale nechávám to být.

jaký sis koupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
25.5.11 11:48

Dema step lux, je tedy použitý. Manžel odmítl kupovat nový, když už jich máme více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.11 11:56
barah píše:
Dema step lux, je tedy použitý. Manžel odmítl kupovat nový, když už jich máme více.

to ani nevím jak vypadá.Já přijít s tím že koupíme nový kočárek tak by mě hnal :oops: .Mám 4 a to chci že koupím nějaké golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
25.5.11 12:01

No, já jsem takový maniak. :oops: My máme trojkombinaci, ten jsme dali k našim, pak koupili golfky na cestování, ale bez přehazovačky a teď s tou přehazovačkou a ještě sporťák po Marušce a obyčejné golfky už na chodící děti. Ale používám jen ten sporťák po Marušce a teď tenhle nový. Ostatní asi prodáme, pokud je někdo bude chtít, protože každá mamina chce nový a když se kouknu na net, za kolik se prodávají použité, tak je to pakatel.

Vypadá takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
25.5.11 12:08
Zlata Kindlova píše:
lisacek píše:
Malý mi na chvilku usnul - zlobí nás teď zoubky - první dva už jsou na světě :dance:
mi nemáme ještě žádný,a to ji bude už rok,teď šla taky spinkat

my ještě ani nelezeme, jen se plazíme a válíme sudy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
25.5.11 12:09
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Krásné ráno :lol:Tak já jedu s Davídkem k doktorovi, celou noc problinkal, no hrúza, je mi ho líto jen tu leži, totálně vyčerpaný a to jsme ještě oba objednaný dnes k zubaři v 9:30, tak jsem zvědavá jak to budeme stíhat a jak to on všechno zvládne :-?
je chudáček…tak ať dobře dopadnete
Celý den byl v pohodě a začal až v 11večer tak uvidíme co nám mudr řekne, ted čekám ještě na tchyni až si přijde pro Lucinku, abych jí nemusela tahat s sebou.
a nbebyl třeba dlouo na sluníčku??Jestli nemá úpal nebo úžeh…

Tak jsme doma, zvládli jsme to docela dobře, malej to má prý virový, ted to tady prý řádí, je to na jeden dva dny tak jsem zvědavá a musí být na dietě.......Ted chudák leží v pokoji a je hrozně vyřerpanej tak doufám že usne, Lucinka taky spinká a já si udělám kafe abych se trochu nahodila a mohla fungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.11 12:10
barah píše:
VeronikaJanou píše:
barah píše:
Dema step lux, je tedy použitý. Manžel odmítl kupovat nový, když už jich máme více.
to ani nevím jak vypadá.Já přijít s tím že koupíme nový kočárek tak by mě hnal :oops: .Mám 4 a to chci že koupím nějaké golfky.
No, já jsem takový maniak. :oops: My máme trojkombinaci, ten jsme dali k našim, pak koupili golfky na cestování, ale bez přehazovačky a teď s tou přehazovačkou a ještě sporťák po Marušce a obyčejné golfky už na chodící děti. Ale používám jen ten sporťák po Marušce a teď tenhle nový. Ostatní asi prodáme, pokud je někdo bude chtít, protože každá mamina chce nový a když se kouknu na net, za kolik se prodávají použité, tak je to pakatel.

tak to jsme na tom podobně,mám trojkombinaci,používám ted sportovní.Jeden kočárek mám u tchána,nedávno jsem koupila menší sporták hlavně kuli tomu cestování autem.A pak ještě golfky jenže u nich mi ruplo kolečko proto chci kupovat nový.Jo a za poměla jsem že na půdě se mi válí ještě jeden po Gábince. :pankac:
Je fakt že ty použité kočárky se prodávají docela levně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
25.5.11 12:10
barah píše:Mě obě děti taky často spinají na bříšku, Maruška začala tedy dřív, Kuba až teď, vím, že když takhle usnou, tak budou spát kratší dobu, ale nechávám to být.

No mě právě malý spí na bříšku celou noc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
25.5.11 12:48
lisacek píše:
barah píše:Mě obě děti taky často spinají na bříšku, Maruška začala tedy dřív, Kuba až teď, vím, že když takhle usnou, tak budou spát kratší dobu, ale nechávám to být.
No mě právě malý spí na bříšku celou noc :nevim:

A když ho otočíš na záda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
25.5.11 14:04
sarynama píše:
Krásné ráno :lol:Tak já jedu s Davídkem k doktorovi, celou noc problinkal, no hrúza, je mi ho líto jen tu leži, totálně vyčerpaný a to jsme ještě oba objednaný dnes k zubaři v 9:30, tak jsem zvědavá jak to budeme stíhat a jak to on všechno zvládne :-?

Ahoj holky :mavam:
SARY Terinka tak prozvracela nedělní noc a pondělní den je to prý virové jde to vzduchem fujtajb,byla uplně vyřízená,ale včera už bylo líp a dneska už říkala,že nechce suchý rohlík ani vidět:-D
Holky já mám pocit,že po tom CLP COLOSTRU se malý o 60% zlepšil :dance: skoro se nedusí,testy na alergii a astma budou až v pátek :-(
LISACEK mě malý tyky teď spinká skoro pořád na bříšku,nebo jako zajíčej:-) nožky pod bříškem a mudr říkala ať jej nechám,že už je dost velký,že se nemůže udusit.
BARAH prosím tě kde se dá koupit ten Garnier opl.mléko? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
25.5.11 14:40

barah, když ho otočím na záda, tak je za minutu na znova na bříšku - taky se dost kroutí a na bříšku je klidný, asi mu tato poloha vyhovuje a já jen šílím :roll:

margalo, taky si myslím, že když už se sám dokáže přetočit na bříško, tak se taky sám dokáže vrátit zpátky, ale díky tomu spánkovému apnoe mám pořád nervy na pochodu :cert:
Jinak jsem si taky pořídila nový sporťák na malého, abych na něj viděla, ale sporťák má malé sedátko, malý se dotýká hlavičkou stříšky :-?

holky, je mi líto, že máte takové trápení s mimči, snad to bude brzy lepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny