Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky
LISACEK-můj starší rarach
taky zapomínal dýchat
měla jsem na něj nanny a taky houkala každou chvilku.Kolem 8-9 měsíce se naučil spinkat na bříšku a nožičky skrčené pod sebou.chodila jsem ho ČASTO kontrolovat(v noci jsem si po hodině řídila budíka)ale byl spokojený.Možná jsem to přeháněla,ale hrozně jsem se bála.
Už ti ta deska houkala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já vás tu po odmlce zdravím .-)Chatička byla super…ale náročná Spotřeba plen byla velice minimální,protože Daník byl věčně nahatej Jen ten jsem strhná jak kůˇm,hned druhý den úžeh se vším, takže parádička, pak mamině nebylo dobře, tak jsem měla na starost celou chalupu s dědou, dvěma neteřeMA, Nefi, Daníkem… kdyby tam nebyly dlaždičkový schody do chyty, tak by to bylo fajne, ale takhle jsem se šíleně naběhala UFF, TAK JSEM RÁDA, ŽE JSEM DOMA- KONEČNĚ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník
Tak to sis to moc neužila…ale teď už jsi doma tak bude klid......
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky tak jak jste strávili dnešní odpoledne?Já byla s Gábinkou na kolečkových bruslích.
to mě mrzí že máte dětičky nemocné a přeji všem brzké uzdravení.mi jsme zatím naštěstí zdraví.
Spinkat s nožičkami pod sebou je Nikolky oblíbená poloha. ![]()
Zlata Kindlova píše:
Tak to je náš poklad ještě v porodnici.
kouzelná
,strašně rychle ten čas letí.Já si říkám kdepak je to moje malinké miminko co jenom leželo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Margalo, ten garnier jsem koupila v DM, mají ho normláněsnad všude. A já su ho teď nemůžu vynachválit, Maruška je hodněnáchylná k vyřážkám apod a musím říct, že garnier obstál. ![]()
Kristý, odpočívat budeš v důchodu (jestli nějaký ještě bude). ![]()
Holky, dnes se mi stala hrozná věc, Maruška byla dnes venku protivná, pořád se jí něco nelíbilo, nemluvila se mnou a tak, vezla Kubu v kočárku a chtěla, ať jí snížím tu rukojeť a já jí řekla, že to nejde (kočárek to nemá) a ona se naštvala a vběhla do silnice. Auta to tedy ubrzdila, byla to jednosměrka, ve mě se srdce zastavilo, kamarádka byla rychlejší a doběhla pro ní (už byla zase na druhém chodníku), myslela jsem, že to s ní něco udělá, ale ona byla pořád jak fucek, tak si pro ní přijel táta, protože zrovna jel z práce, jinak nevím, jestli by se mnou domů došla. Když jsem se jí snažila vysvětlit, co se mohlo stát a ať mi slíbí, že už to neuděla, tak ona, že to udělá a tak. Prostě dnešní procházka stála (a teď se omlouvám) za hovno!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barah píše:
Margalo, ten garnier jsem koupila v DM, mají ho normláněsnad všude. A já su ho teď nemůžu vynachválit, Maruška je hodněnáchylná k vyřážkám apod a musím říct, že garnier obstál.
Kristý, odpočívat budeš v důchodu (jestli nějaký ještě bude).
Holky, dnes se mi stala hrozná věc, Maruška byla dnes venku protivná, pořád se jí něco nelíbilo, nemluvila se mnou a tak, vezla Kubu v kočárku a chtěla, ať jí snížím tu rukojeť a já jí řekla, že to nejde (kočárek to nemá) a ona se naštvala a vběhla do silnice. Auta to tedy ubrzdila, byla to jednosměrka, ve mě se srdce zastavilo, kamarádka byla rychlejší a doběhla pro ní (už byla zase na druhém chodníku), myslela jsem, že to s ní něco udělá, ale ona byla pořád jak fucek, tak si pro ní přijel táta, protože zrovna jel z práce, jinak nevím, jestli by se mnou domů došla. Když jsem se jí snažila vysvětlit, co se mohlo stát a ať mi slíbí, že už to neuděla, tak ona, že to udělá a tak. Prostě dnešní procházka stála (a teď se omlouvám) za hovno!![]()
![]()
ježkovi oči,nedivým se že tě to vyděsilo,se mnou by to v tu chvíli snad seklo.
A co ted už je to dobrý,mluví s tebou normálně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak mě malej taky spinká na bříšku a nechávám ho… minulý týden jsme zažili poplach nanynou, malej spal na boku a vypadalo to že hlavičku měl jakoby pusinkou na postýlce, mluvila jsem o tom s mudoru a ten říkal že se tohle stát může… ale když se ti sám na bříško otáčí tak s tím nic neuděláš… už je velkej a hlavičku si otočí určo na sranu ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VeronikaJanou- mluví se mnou. On se jí tatínek snažil vysvětlit, že mě má poslouchat. Taky jí promluvil do duše, ale myslím, že to valný účinek mít nebude. Ale bylo to určitě skrz kolo, protože vždycky, když si ho vezme, tak je průšvih, protože v půlce cesty si vzpomene, že ho nechce, já ho tedy tahám a asi si jí málo všímám a ona prostě blbne.
Prostě kolo už nikdy, jen, když bude táta doma a půjde s námi. Ona je jinak hodná, ale někdy má prostě svoje dny a dnešek byl zatím ten nejhorší. Příště s ní půjdu rovnu na hřiště a nikam nejdeme, jenže potom nevím, kdy budu nakupovat.
![]()
A už jste byly na tom vážení? Jak to dopadlo? Snad dobře. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barah píše:
VeronikaJanou- mluví se mnou. On se jí tatínek snažil vysvětlit, že mě má poslouchat. Taky jí promluvil do duše, ale myslím, že to valný účinek mít nebude. Ale bylo to určitě skrz kolo, protože vždycky, když si ho vezme, tak je průšvih, protože v půlce cesty si vzpomene, že ho nechce, já ho tedy tahám a asi si jí málo všímám a ona prostě blbne.Prostě kolo už nikdy, jen, když bude táta doma a půjde s námi. Ona je jinak hodná, ale někdy má prostě svoje dny a dnešek byl zatím ten nejhorší. Příště s ní půjdu rovnu na hřiště a nikam nejdeme, jenže potom nevím, kdy budu nakupovat.
![]()
A už jste byly na tom vážení? Jak to dopadlo? Snad dobře.
Na vážení jsme zatím nebyli,domluvila jsem se z doktorkou že přijdeme v pondělí a rovnou nám udělá roční.
Z Gábinkou to od doby co máme malou taky není růžové,už se jí nemohu tolika věnovat jako předtím a ona to umí dát někdy pěkně na jevo.Má dny kdy se šprajcne a nic s ní nehne,nějaké přemlouvání na ní neplatí.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo jo, jsou to tvrdohlavci ti naši prvorození.
![]()
Příspěvek upraven 25.05.11 v 21:03
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pěkný večer všem.Gel na zoubky to vypadá,že zabral.Malej se dneska probudil v 8:15hod.tak jsem ho vzala k nám do postele a řádila s ním,děsně se smál a tak ho to unavilo,že v 9:45hod.usnul a probudil se v 13hod.to jsem nevěřícně koukala,protože přes den vůbec nechce spát.Jinak,už máme 5zoubku je to sranda má dole 3vedle sebe.Kolik zoubků už mají vaše dětičky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janysekP píše:
Pěkný večer všem.Gel na zoubky to vypadá,že zabral.Malej se dneska probudil v 8:15hod.tak jsem ho vzala k nám do postele a řádila s ním,děsně se smál a tak ho to unavilo,že v 9:45hod.usnul a probudil se v 13hod.to jsem nevěřícně koukala,protože přes den vůbec nechce spát.Jinak,už máme 5zoubku je to sranda má dole 3vedle sebe.Kolik zoubků už mají vaše dětičky
tak mi máme dole vyrostlý jedničky, klube se jedna dvojka, nahoře jedničky, dvojky a klube se jedna čtyřka
tak to je dobrý že spinkal tahle dlouho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
say píše:janysekP píše:tak mi máme dole vyrostlý jedničky, klube se jedna dvojka, nahoře jedničky, dvojky a klube se jedna čtyřka
Pěkný večer všem.Gel na zoubky to vypadá,že zabral.Malej se dneska probudil v 8:15hod.tak jsem ho vzala k nám do postele a řádila s ním,děsně se smál a tak ho to unavilo,že v 9:45hod.usnul a probudil se v 13hod.to jsem nevěřícně koukala,protože přes den vůbec nechce spát.Jinak,už máme 5zoubku je to sranda má dole 3vedle sebe.Kolik zoubků už mají vaše dětičkytak to je dobrý že spinkal tahle dlouho
Tak to,už máte taky dost zoubků.Kolik vám je.Nám bylo 7měs.Jo spinkal dneska fakt pěkně,v klidu jsem si uvařila a vyžehlila koš prádla.Skoro vůbec přes den nespí.Ale pak usíná večer kolem 18hod. a spinka do rána do 6-7hod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Foto: 8 DPO – vidíte tam ducha?
- 8.5.26 19:39
- Šmoulice
- 4
Výkyvy nálad po menstruaci
- 8.5.26 18:22
- Kačka3394
- 1
Nízkohormonální antikoncepce a MS
- 8.5.26 18:40
- JancaS84
- 7
Foto: Bublinky na chodidlech
- 8.5.26 19:13
- Catalina123
- 6
Praní bílých bot
- 8.5.26 19:42
- renduli
- 13
Laminovaný herbář?
- 8.5.26 19:26
- Janča_6
- 10
Kodano - zkušenosti?
- 8.5.26 18:34
- Ab365
- 24
Bolest břicha pod žebry v 17tt, co s tím?
- 8.5.26 16:21
- Neboj
- 6
Co jste používali nebo budete používat na...
- 8.5.26 18:27
- stinga
- 7
Péče o mámu a hádky se sestrou
- 8.5.26 19:23
- arcanum171
- 21
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 8.5.26 19:49
- Adull
- 103512