Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak opalovací krémy mám dva, nejdříve jsem koupila, teď si opět nevzpomenu
, je to taková žluto bílo hnědá tubička, hm, fakt si nevzpomenu a to je 30, tím jsem mazala, když ještě nebylo tak parno. Ale na jedné diskuzy jsem se dozvěděla, že v testech mezi nejlepšími vyšel přípravek od garnier, pro děti a to je 50, takže jsem to hned šla koupit a zatím v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barah píše:
Tak opalovací krémy mám dva, nejdříve jsem koupila, teď si opět nevzpomenu![]()
![]()
, je to taková žluto bílo hnědá tubička, hm, fakt si nevzpomenu a to je 30, tím jsem mazala, když ještě nebylo tak parno. Ale na jedné diskuzy jsem se dozvěděla, že v testech mezi nejlepšími vyšel přípravek od garnier, pro děti a to je 50, takže jsem to hned šla koupit a zatím v pohodě.
Jo garnier 50 je dobrý já ho používám i na sebe jsem brutálně bílá tak,že se to chytá dost,tak že s tím mažu i malého a zatím v pohodě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, jdu vás na chvilku pozdravit a omlouvám se za dlouhou absenci, ale mám moře oslav a hodně víkendových akcí, takže trochu hodně něstíhám, aby to tu vypadalo. Vendulka už nechodí, ona běhá a všude a naučila se hodně provokovat Vojtíška, takže mám opravdu co dělat. Nestihla jsem dočíst, jste se nějak rozepsaly
Tak já jdu zase něco dělat. Muž mi přijede až hodně pozdě, ale děti už jsem uspala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díky za rady,koupím ho a vyzkouším.
VerčaN : kolik je malé?To provokování je u nás taky,malá Gabču nenechá chvilku na pokoji.A když se před ní zavře do pokoje tak,ta stojí u dveří mlátí do nich a ječí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veroniko: skoro rok, mám to na metříku, jen Vojtíšek se nějak zasekl
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pěknou středu vwm,tady je krásně modro a slunečno,zase bude pařák.
VercaN tak to máš doma veselo…mě kolikrát stačí ten můj malej ďábel,co se naučila lést po 4 tak na jednom místě nevydrží..... je jak malé torpédo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásné ráno ![]()
Tak já jedu s Davídkem k doktorovi, celou noc problinkal, no hrúza, je mi ho líto jen tu leži, totálně vyčerpaný a to jsme ještě oba objednaný dnes k zubaři v 9:30, tak jsem zvědavá jak to budeme stíhat a jak to on všechno zvládne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:
Krásné ránoTak já jedu s Davídkem k doktorovi, celou noc problinkal, no hrúza, je mi ho líto jen tu leži, totálně vyčerpaný a to jsme ještě oba objednaný dnes k zubaři v 9:30, tak jsem zvědavá jak to budeme stíhat a jak to on všechno zvládne
je chudáček…tak ať dobře dopadnete
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:sarynama píše:je chudáček…tak ať dobře dopadnete
Krásné ránoTak já jedu s Davídkem k doktorovi, celou noc problinkal, no hrúza, je mi ho líto jen tu leži, totálně vyčerpaný a to jsme ještě oba objednaný dnes k zubaři v 9:30, tak jsem zvědavá jak to budeme stíhat a jak to on všechno zvládne
Celý den byl v pohodě a začal až v 11večer tak uvidíme co nám mudr řekne, ted čekám ještě na tchyni až si přijde pro Lucinku, abych jí nemusela tahat s sebou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:Zlata Kindlova píše:Celý den byl v pohodě a začal až v 11večer tak uvidíme co nám mudr řekne, ted čekám ještě na tchyni až si přijde pro Lucinku, abych jí nemusela tahat s sebou.sarynama píše:je chudáček…tak ať dobře dopadnete
a nbebyl třeba dlouo na sluníčku??Jestli nemá úpal nebo úžeh…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,u nás bylo po ránu docela chladno ale už pomalu vykukuje sluníčko.Včera se sem přihnal ohromný vítr,že
mi i slunečník ulítl
čekala jsem pořádný slejvák ale nakonec s toho nic nebylo.
sarynama tak at to dobře dopadne a malému je co nejdříve lépe.
VercaN mě se metřík neukazuje asi mám něco špatně nastaveného
tak to začala brzy běhat.Mě začala Nikolka chodit už před měsícem a je to tedy síla.Všude vleze,všechno musí prošmejdit.Minule se jí povedlo z křesla vlézt na stůl,měla s toho ohromnou radost
ale mě stáli vlasy hrůzou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přeji vám hezkou středu, dneska bude zase horko
. Jsem ráda, že jsem se dostala do vaší skupiny ![]()
Můj syn se poslední dobou oblíbil při spaní polohu na bříšku - bojím se, aby se mi neudusil. Máte s tím některá taky zkušenost? - musím podotknout, že malého sleduju monitorem dechu, protože má od narození spánkové apnoe (občas zapomene dýchat) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lisacek píše:
Přeji vám hezkou středu, dneska bude zase horko. Jsem ráda, že jsem se dostala do vaší skupiny
Můj syn se poslední dobou oblíbil při spaní polohu na bříšku - bojím se, aby se mi neudusil. Máte s tím některá taky zkušenost? - musím podotknout, že malého sleduju monitorem dechu, protože má od narození spánkové apnoe (občas zapomene dýchat)
Tak to mě teda Markétka na bříšku neusne,takže ti neporadím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Vyplňuje někdo dotazníky přes cenné názory?
- 10.5.26 09:59
- gechitka
- 1
40 na krku a ráda bych ještě dítě
- 10.5.26 09:41
- arinecka
- 126
Ex sledoval můj pohyb
- 10.5.26 10:03
- syslomil
- 34
Blog a knihy RESTARTUJEM - zkušenosti?
- 10.5.26 09:26
- Sonmi
- 5
Těhotenský test, ryska, duch
- 10.5.26 10:05
- stín katedrál
- 18
Foto: Ekzém? Reakce?
- 10.5.26 03:23
- Market34444
- 1
Výběr jména - Václav nebo Vojtěch
- 10.5.26 10:02
- Nahodny_vyber
- 17
Zkušenost s prací u M2c
- 10.5.26 09:22
- Vladusxx
- 3
Rodokmen - příbuzenstvo sestry moji...
- 10.5.26 07:48
- Alušáček
- 7
Doporučte kosmetika v Třebíči
- 9.5.26 23:50
- Pajapajinka
- 1
Nové příspěvky
Jdu si sem pobrečet, buďte na mě hodní. Dík
- 10.5.26 10:12
- Ploskutáček
- 54
Kornelije - šetření 2020
- 10.5.26 10:08
- kornelije
- 113053
Ex sledoval můj pohyb
- 10.5.26 10:08
- arinecka
- 35
Těhotenský test, ryska, duch
- 10.5.26 10:05
- stín katedrál
- 18
Výběr jména - Václav nebo Vojtěch
- 10.5.26 10:02
- Nahodny_vyber
- 17
Vyplňuje někdo dotazníky přes cenné názory?
- 10.5.26 09:59
- gechitka
- 1
Sex se starší zadanou ženou
- 10.5.26 09:55
- Anonymní
- 44
Zeměpisné názvy podle abecedy
- 10.5.26 09:54
- babytka
- 69004
Je vymizení příznaků - je důvod jet na...
- 10.5.26 09:53
- Monchichik
- 32
Písně podle abecedy
- 10.5.26 09:52
- babytka
- 7359