Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1712
24.5.11 19:35

Tak opalovací krémy mám dva, nejdříve jsem koupila, teď si opět nevzpomenu :zed: :zed: :zed: , je to taková žluto bílo hnědá tubička, hm, fakt si nevzpomenu a to je 30, tím jsem mazala, když ještě nebylo tak parno. Ale na jedné diskuzy jsem se dozvěděla, že v testech mezi nejlepšími vyšel přípravek od garnier, pro děti a to je 50, takže jsem to hned šla koupit a zatím v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
24.5.11 19:43
barah píše:
Tak opalovací krémy mám dva, nejdříve jsem koupila, teď si opět nevzpomenu :zed: :zed: :zed: , je to taková žluto bílo hnědá tubička, hm, fakt si nevzpomenu a to je 30, tím jsem mazala, když ještě nebylo tak parno. Ale na jedné diskuzy jsem se dozvěděla, že v testech mezi nejlepšími vyšel přípravek od garnier, pro děti a to je 50, takže jsem to hned šla koupit a zatím v pohodě.

Jo garnier 50 je dobrý já ho používám i na sebe jsem brutálně bílá tak,že se to chytá dost,tak že s tím mažu i malého a zatím v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.11 20:10

lisacek
vítej mezi náma a ať se ti tu líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
24.5.11 20:19

Ahoj holky, jdu vás na chvilku pozdravit a omlouvám se za dlouhou absenci, ale mám moře oslav a hodně víkendových akcí, takže trochu hodně něstíhám, aby to tu vypadalo. Vendulka už nechodí, ona běhá a všude a naučila se hodně provokovat Vojtíška, takže mám opravdu co dělat. Nestihla jsem dočíst, jste se nějak rozepsaly :twisted: :lol: Tak já jdu zase něco dělat. Muž mi přijede až hodně pozdě, ale děti už jsem uspala :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
24.5.11 20:38

Verčo, tak to máš doma veselo! Malá je tedy pěkné šídlo. :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.11 21:45

díky za rady,koupím ho a vyzkouším.
VerčaN : kolik je malé?To provokování je u nás taky,malá Gabču nenechá chvilku na pokoji.A když se před ní zavře do pokoje tak,ta stojí u dveří mlátí do nich a ječí :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
24.5.11 22:28

Veroniko: skoro rok, mám to na metříku, jen Vojtíšek se nějak zasekl :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.11 07:07

Pěknou středu vwm,tady je krásně modro a slunečno,zase bude pařák.
VercaN tak to máš doma veselo…mě kolikrát stačí ten můj malej ďábel,co se naučila lést po 4 tak na jednom místě nevydrží..... je jak malé torpédo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
25.5.11 07:46

Krásné ráno :lol:

Tak já jedu s Davídkem k doktorovi, celou noc problinkal, no hrúza, je mi ho líto jen tu leži, totálně vyčerpaný a to jsme ještě oba objednaný dnes k zubaři v 9:30, tak jsem zvědavá jak to budeme stíhat a jak to on všechno zvládne :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.11 07:51
sarynama píše:
Krásné ráno :lol:Tak já jedu s Davídkem k doktorovi, celou noc problinkal, no hrúza, je mi ho líto jen tu leži, totálně vyčerpaný a to jsme ještě oba objednaný dnes k zubaři v 9:30, tak jsem zvědavá jak to budeme stíhat a jak to on všechno zvládne :-?

je chudáček…tak ať dobře dopadnete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
25.5.11 07:54
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Krásné ráno :lol:Tak já jedu s Davídkem k doktorovi, celou noc problinkal, no hrúza, je mi ho líto jen tu leži, totálně vyčerpaný a to jsme ještě oba objednaný dnes k zubaři v 9:30, tak jsem zvědavá jak to budeme stíhat a jak to on všechno zvládne :-?

Celý den byl v pohodě a začal až v 11večer tak uvidíme co nám mudr řekne, ted čekám ještě na tchyni až si přijde pro Lucinku, abych jí nemusela tahat s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.11 08:02
sarynama píše:
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Celý den byl v pohodě a začal až v 11večer tak uvidíme co nám mudr řekne, ted čekám ještě na tchyni až si přijde pro Lucinku, abych jí nemusela tahat s sebou.

a nbebyl třeba dlouo na sluníčku??Jestli nemá úpal nebo úžeh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.11 09:28

Ahojky,u nás bylo po ránu docela chladno ale už pomalu vykukuje sluníčko.Včera se sem přihnal ohromný vítr,že
mi i slunečník ulítl :-D čekala jsem pořádný slejvák ale nakonec s toho nic nebylo.
sarynama tak at to dobře dopadne a malému je co nejdříve lépe.
VercaN mě se metřík neukazuje asi mám něco špatně nastaveného :nevim: tak to začala brzy běhat.Mě začala Nikolka chodit už před měsícem a je to tedy síla.Všude vleze,všechno musí prošmejdit.Minule se jí povedlo z křesla vlézt na stůl,měla s toho ohromnou radost :dance: ale mě stáli vlasy hrůzou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1661
25.5.11 10:50

Přeji vám hezkou středu, dneska bude zase horko :-) . Jsem ráda, že jsem se dostala do vaší skupiny :palec:
Můj syn se poslední dobou oblíbil při spaní polohu na bříšku - bojím se, aby se mi neudusil. Máte s tím některá taky zkušenost? - musím podotknout, že malého sleduju monitorem dechu, protože má od narození spánkové apnoe (občas zapomene dýchat) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.11 10:58
lisacek píše:
Přeji vám hezkou středu, dneska bude zase horko :-) . Jsem ráda, že jsem se dostala do vaší skupiny :palec:
Můj syn se poslední dobou oblíbil při spaní polohu na bříšku - bojím se, aby se mi neudusil. Máte s tím některá taky zkušenost? - musím podotknout, že malého sleduju monitorem dechu, protože má od narození spánkové apnoe (občas zapomene dýchat) :zed:

Tak to mě teda Markétka na bříšku neusne,takže ti neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny