Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jo jo, tady je taky krásně! Byli jsem venku na hřišti, Maruška si hrála s dětma, natáhla se tam jak široká tak dloouhá, popálila se od kopřiv, Kuba byl spokojený, prostě krásný den, jak má být. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky potřebovala bych radu,nevím jak pomoci malému rostou nám zoubky a je to šílený,děsný řev přes den vůbec nespí až k večeru odpadne.Je nám 7měs.mame 2zoubky dole a ted´ pořád strká paleček do pusinky dozadu a když mu sáhnu do pusinky má vzadu nahoře klukající se zoubek.Chvilku jsem mu masírovala dásně to byl v klidu a líbilo se mu to.Zkoušíme kousátka ale nic moc nepomáhá nechci ho ničím ládovat.Nemáte některá nějakou radu.Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janysekP píše:
Ahojky holky potřebovala bych radu,nevím jak pomoci malému rostou nám zoubky a je to šílený,děsný řev přes den vůbec nespí až k večeru odpadne.Je nám 7měs.mame 2zoubky dole a ted´ pořád strká paleček do pusinky dozadu a když mu sáhnu do pusinky má vzadu nahoře klukající se zoubek.Chvilku jsem mu masírovala dásně to byl v klidu a líbilo se mu to.Zkoušíme kousátka ale nic moc nepomáhá nechci ho ničím ládovat.Nemáte některá nějakou radu.Děkuji
My mazali gelíčkem, jmenuje se nějak Oralgel
(to je blbost, ale nějak tak), teď mažeme Mundisan gelem, ten mu tedy nechutná, ale mažu mu to a když už je fakt nejhůř a budí se, špatně spí a tak, tak mu dám Nurofen. Není to často, ale když už je to fakt k nevydržení. Taky má kousátko z DM, je to v sadě s dvěmi kartáčky a to je malé kousátko, které si kouže přímo na tom místě a to mu pomáhá (někdy se stane, že si to prokousne, že mu teče trochu krve).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barah píše:janysekP píše:My mazali gelíčkem, jmenuje se nějak Oralgel
Ahojky holky potřebovala bych radu,nevím jak pomoci malému rostou nám zoubky a je to šílený,děsný řev přes den vůbec nespí až k večeru odpadne.Je nám 7měs.mame 2zoubky dole a ted´ pořád strká paleček do pusinky dozadu a když mu sáhnu do pusinky má vzadu nahoře klukající se zoubek.Chvilku jsem mu masírovala dásně to byl v klidu a líbilo se mu to.Zkoušíme kousátka ale nic moc nepomáhá nechci ho ničím ládovat.Nemáte některá nějakou radu.Děkuji(to je blbost, ale nějak tak), teď mažeme Mundisan gelem, ten mu tedy nechutná, ale mažu mu to a když už je fakt nejhůř a budí se, špatně spí a tak, tak mu dám Nurofen. Není to často, ale když už je to fakt k nevydržení. Taky má kousátko z DM, je to v sadě s dvěmi kartáčky a to je malé kousátko, které si kouže přímo na tom místě a to mu pomáhá (někdy se stane, že si to prokousne, že mu teče trochu krve).
Jé děkuji tak zítra zajdu do lékarny pro nějaký gel.Je na něm vidět unava a nejde mu spinkat přes den.Jasně,že už ted´ toho tolik,už nenaspinká ale být od 6hod.vzhuru do 14hod je dost síla já ,už nevěděla co s ním,když pořád jen brečel a já potřebovala uvařit a upéct buchtu.Až po 14hod.usnul do 16hod.tak aspoň chvilku klid.Jsem dneska fakt na odpis a to byl tak hodný miminko njn zoubky hold.Kolik je tvému miminku??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kubovi je 11 měsíců. Se zubama bojujeme už od 3.měsíce. Ruku si do pusystrkal už od narození. Teď trpíme skrz stoličky.
Ale není to taková hrůza, když mu rostly 4 zuby najednou.
Ještě jsou na to homeopatika.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to jsi mě uklidnila,že mu rostly 4 zuby na ráz ty jo to by bylo něco,už takhle to u nás vypadá jako bych ho tu týrala,když ho chytne ten jeho řev.V noci je božský to spinká celou noc odpadne tak v 18-18:30hod a chrní do rána do 6-6:30hod.to dohaní co přes den nenaspal.To,už máš doma co hlídat co,když je malému 11měs.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janysekP píše:
No to jsi mě uklidnila,že mu rostly 4 zuby na ráz ty jo to by bylo něco,už takhle to u nás vypadá jako bych ho tu týrala,když ho chytne ten jeho řev.V noci je božský to spinká celou noc odpadne tak v 18-18:30hod a chrní do rána do 6-6:30hod.to dohaní co přes den nenaspal.To,už máš doma co hlídat co,když je malému 11měs.
Já mám ještě jednu tříletou raubířku. ![]()
U nás byl největší problém vždy v noci, budil se i co půl hodiny, ve dne si tam pořád něco strká, takže ho to asi moc nebolí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barah píše:janysekP píše:Já mám ještě jednu tříletou raubířku.
U nás byl největší problém vždy v noci, budil se i co půl hodiny, ve dne si tam pořád něco strká, takže ho to asi moc nebolí.
No tak,že dvojnásobná radost to je pěkný.A já si tady stěžuji při jednom to je teda něco.Já si říkala po císaři druhý,už nikdy tak uvidíme.Jinak ručičku strkal do pusiny taky od narození,myslela jsem si že mu to zůstane
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kvůli tomu zavedla i dudlíka, strkal si je snad až do krku, až se z toho dávil.
S Maruškou problémy se zuby vůbec neznám, takže to teď prožívám asi jako ty. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janysekP píše:
Ahojky,Markétce je 11 měsíců a už nám také začínají růst zoubky,já používám CalGel,a vždy ji to uklidní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásné ráno, u nás už sluníčko svítí a vypadá to zase na krásný den.....
My máme teda pořád jen jeden zoubek ale taky mám koupený CalGel jak píše Zlata, a už má Lucka vidět další dva zoubky jen se proříznout tak uvidíme.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásné pondělí
Máme slunečno i teploučko
Ondra je ve škole a Domča se naučil cestovat v postýlce a točí se ve směru hodin dokola
Hrozne ho to baví
Nám zatím zoubky nerostou,ale strká si do pusinky pomalu celou pěstičku a někdy uplně vztekle-asi to brzy vypukne.
Gel na dásničky jsem používala u Ondry a moc nepomáhal
Držím palečky aby se brzy zoubek vyklubal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:
Tady už je taky krásně modrá obloha…A teploučko
To je supr hlavně pro dětičky že je krásně a můžeme být s nima venku
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35