Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11513
18.5.11 11:42

Baru - je to afektivní záchvat. my to tedy měli fakt skoro do konce.Daníkovi bylo asi 8 měsíců… šli jsme jíst a on chtěl hned a začal plakat.. To že má delší apnoický pauzy jsem byla zvyklá, ale te´d nic, tak jsem křičela,přiběhl manžel, vysvobodil ho ze židličky a nic…Jak ho vzal do ruky, tak Dan šednul a stával se z něj hadrovej panák - úplně byl volný a už vypadal jak mtrvý. já brečela začali jsme se o něj prát, manžel mě přepral - zařval na mě a dýchnul malému do pusy a on se teprva nadechnul… Byl to nejhorší zážitek v mém životě!! před očima mi přeběhl celý život!!! Stává seto dětem okolo roka- ze vzteku, z velké radosti, zleknutí… Te´d když vidím, že pláče a dlouho se nenadechuje, tak mu fouknu do obličeje a on se okamžitě nadechne a uklidní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.11 11:48
Kristyna+Daník píše:
Baru - je to afektivní záchvat. my to tedy měli fakt skoro do konce.Daníkovi bylo asi 8 měsíců… šli jsme jíst a on chtěl hned a začal plakat.. To že má delší apnoický pauzy jsem byla zvyklá, ale te´d nic, tak jsem křičela,přiběhl manžel, vysvobodil ho ze židličky a nic…Jak ho vzal do ruky, tak Dan šednul a stával se z něj hadrovej panák - úplně byl volný a už vypadal jak mtrvý. já brečela začali jsme se o něj prát, manžel mě přepral - zařval na mě a dýchnul malému do pusy a on se teprva nadechnul… Byl to nejhorší zážitek v mém životě!! před očima mi přeběhl celý život!!! Stává seto dětem okolo roka- ze vzteku, z velké radosti, zleknutí… Te´d když vidím, že pláče a dlouho se nenadechuje, tak mu fouknu do obličeje a on se okamžitě nadechne a uklidní…

ty jo to já bych asi nevěděla co dělat…jsem s malou pořád sama,přítel jezdí domu až večer.Naštěstí nám se ještě nic takového nestalo.....a doufám že ani nestane…asi bych se zbláznila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
18.5.11 11:58

Zrovna byl svátek, proto byl manžel doma, nevím jak by to dopadlo jinak. Já byla úplně mimo :-( Nikomu to nepřeju a doufám, že se nám to už nikdy nestane......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
18.5.11 13:22

Já měla doma něco podobného :cry: Ondra byl po očkování ve 13 měsíci a dostal tu nehorší reakci-febrilní křeč :cry: a horečku.přestal dýchat,byl celý šedý,křeč úplně celého těla.Zvedla jsem ho a byl jak prkno.Nikdo by se ve me krve nedořezal.Měla jsem doma svého taťku a ten ho profackoval,bouchal ho do zádíček a já volala 155.Po tel.nám říkala co dělat a za 2min.tam byla rychlá,ale už se začal chytat s dechem a věděla jsem,že to bude dobré.Od té doby se hrozně bojím teplot :nevim: Nikomu bych to nepřála zažít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
18.5.11 18:55

No, holky, doufám, že tynaše dětičky takhle už žádnou z nás nevystraší.
Jinak holky, do 14hod byl u nás den jako vždy, prostě pohoda a pak jsme šli ven, původně nakoupit, protože jsem nebyli už snad 4dny na nákupu, jen vždy pro chleba, takže jsme jak vykradení, ale potkali jsme kamarádku a ta nás vzala na spicha s dalšími mamčami a já pak „utíkala“ do obchodu, tam jsem zjistila, že tam je tolik lidí, že jdeme zase bez nákupu. :roll:
Tak snad zítra. :mrgreen:
Ale děti se vydováděly, takžee jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
19.5.11 12:02

Hezký slunečný den přeji! :kytka:
Tak jsem byla u zubaře, jedinou výhodu to mělo v tom, že mě to VůBEC nebolelo, protože mi tam odumřel nerv. :-? A ještě se mi tam uvnitř začal někde tvořit váček. Takže mám dírku v zubě, budu se modlit, ať se mi tam nic nedostane a přístí pátek jdu zase. :roll: Už mi asi vyndal nerv. :?: Šrouboval mi tam takovým „šroubkem“, tak že by to bylo ono? :think: Nebo mě teprve vyndání nervu čeká? A bolí to, holky? Já se raději na nic neptala. :-? Ale opravdu mě nic neboleno, on vrtal jak ďas a já si tam mohla zpívat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.11 12:30
barah píše:
Hezký slunečný den přeji! :kytka:
Tak jsem byla u zubaře, jedinou výhodu to mělo v tom, že mě to VůBEC nebolelo, protože mi tam odumřel nerv. :-? A ještě se mi tam uvnitř začal někde tvořit váček. Takže mám dírku v zubě, budu se modlit, ať se mi tam nic nedostane a přístí pátek jdu zase. :roll: Už mi asi vyndal nerv. :?: Šrouboval mi tam takovým „šroubkem“, tak že by to bylo ono? :think: Nebo mě teprve vyndání nervu čeká? A bolí to, holky? Já se raději na nic neptala. :-? Ale opravdu mě nic neboleno, on vrtal jak ďas a já si tam mohla zpívat. :mrgreen:

je tak aspoň že tě to nebolelo.....já bych tam měla jít taky ale nějak se tam nemohu dokopat.....zatím mě nic nebolí tak je to v poho…A nervy??tak to já ti nepovím,mě je ještě nikdy netahali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
19.5.11 13:28

Ahojte holky :mavam:
No mě Terinka taky zustávala v afektu pláče jako by zamrzlá,tak jsme s ní vždy zatřepali nebo omyli studenou vodou jak nám poradila mudr.,ale že by zustala jak mrtvá tak to naštěstí ne,ale i tak jsem měla vždy veliký strach.Musím zaklepat ťuk,ťuk,že malý to zatím neděla.
Jinak jsem byla dnes v kauflandu nakoupit Vojtíškovi JEŽÍŠKA :lol: měli tam odrážedlo a sekačku na trávu za poloviční cenu,já jsem takový magor,nakupuju vždy dřív,ale pak mám před vánoci uplnou pohodu :lol: jen si zapamatovat všechny skrýše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.11 14:39

Ahoj holky :-)
tak já dnes vůbec nefunguji od zubaře jsem se vrátila bez jednoho zubu,pusu nateklou,bolí to jak čert a to ještě musím v pět z Gabčou na hasiče a v sedm zase pro ni. :-o
To já říkám každý rok že ježíška budu nakupovat dříve ale nakonec lítám jak splašená po krámech těsně před Vánoci. :-D
Užijte si zbytek slunečného dne,já si jdu na chvíli lehnout než se vzbudí Nikolka…
 pa,pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
19.5.11 20:26

Ahojky, teda holky toho vedra dneska bylo až až :-( Já byla ráno na krvičce, tak mi to moc dobře neudělalo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.11 07:48

Pěkné ranko holky…
taky u vás byla přes noc taková strašná bouřka??No tady to mlátilo strašně.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
20.5.11 08:20

pěkný den - u nás zabouřilo k večeru, ale nic hrozného,protože já se bouřky bojím a přehlušilo to bublání v hrnci :-) V noci byl klídek :-) A dneska jsme se i vyspali :-)Vstávali jsme v 7 a kdyby taťkovi nezvonil budík tak možná i o kapánek déle:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.11 08:42

Dobré ráno :-)
u nás bouřka ani déšt nebyl,ale noc ta byla děsná.Nikolku bolelo bříško,měla teplotu a průjem.Pořád plakala a já ji nestačila přebalovat.Ale ted už je to dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
20.5.11 08:47

Dobré ránko :-D U nás v noci bouřilo jen trochu a pršelo,ale ráno zase svítí sluníčko a začíná teploučko :dance: Odpoledne odjíždíme na chalupu a už se moc těšíme.Bude grilovačka :lol: A co budete dělat o víkendu vy?
Když jsou nemocné dětičky tak bych to nejraději vzala na sebe :pankac: kdyby to tak šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
20.5.11 08:51

My jedeme na chatičku zítra a taky bude grilovačka :jazyk: , my tam s prckem zůstaneme asi do úterý nebo středy:-) Babí a teta mají dovču,tak ať si jich užijeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny