Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
16.5.11 09:56

Tak aspoň na to nejsi sama :-D :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
16.5.11 10:01

Lucinka se probudila už ne mě volá, dáme ňákou sváču a uvidíme co dál…

Co vaříte dneska k obědu???? Já udělám asi palačinky, a uvařila jsem si už polívku s knedlíčkama a domácím strouháním, tu Davídek miluje a Lucinka ta sní zatím všechno :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.11 10:13

no na jednu stranu je dobře že na to nejsem sama,ale někdy mě to i trošku štve,on chce to a já to,a většinou jsem já ta která ustoupí.

Já dneska nevařím,přítel na oběd nepřijede,tak si s Markétkou uděláme těstoviny,polévku mám ze včerejška,knedlíčkovou…a Těstoviny má ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
16.5.11 17:13

Zlatuš - to nevím, má to rozhozené už asi přes týden :-( Spí si jak chce- te´d zase 2krát a na max 45minut :-( předtím spával jednou denně 2-3 hoďky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.11 17:56
Kristyna+Daník píše:
Zlatuš - to nevím, má to rozhozené už asi přes týden :-( Spí si jak chce- te´d zase 2krát a na max 45minut :-( předtím spával jednou denně 2-3 hoďky

Tak jestli to nebude nějaké to jejich období.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
16.5.11 18:12

Buď jsou to prdíky nebo je to spurt nebo jsou to zuby :-) Tradiční výmluvy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
16.5.11 18:27

Holky, mě Kuba spí teď taky divně. Někdy jednou denně, někdy 2×. Sice třeba 2hodiny, ale třeba dopoledne je unavený, ale neusne a pak mi nejí moc oběd, protože je unavený a když usne dopoledne, tak zase třeba neusne odpoledne a při večeři je už protivný. :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
16.5.11 18:30

Uff, uff, je to boj s těmi dětmi,co?? Ale krásný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
17.5.11 06:11

Přeji krásné ránko :-D My jsme zase vzhůru od 3h :zed: byl vzhůru co půl hodinu :nevim: Snad to bude dneska v noci lepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.11 07:01

Pěkné ranko holky.....
no jo nemáme to s ěma dětma jednoduché,ale přiznejte sami když se pak podívaj těma svýma krásnýma očima tak je vše odpuštěno.

Dneska jedu s Markétkou v poledne na kožní,tak držte palečky.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
17.5.11 08:09

Pěkný den :-)
Zlatuš - máš pravdu, jak hodí ty svoje kukaldla, tak je člověk v koncích :-) A držíme palečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
17.5.11 08:14

Hezký den, holky. Tak Kuba se v noci budil častěji a asi ho bolelo bříško. :nevim: Ale jinak celkem v pohodě, až na to, že k nám Maruška vlítla jak tajfun o půl šesté a já se nemohla ani rozkoukat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
17.5.11 08:24

Ahoj holky, krásné ráno :dance:

Tak koukám že nemáte ty noci jednoduchý, fakt jsem ráda že ta naše kočička spinká celou noc, Davídek ten se mi budil i 8× za noc a byl schopný si jít ve dvě ráno hrát :-) to bylo hrozný a trvalo mu to do tří let :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.11 08:28
sarynama píše:
Ahoj holky, krásné ráno :dance:Tak koukám že nemáte ty noci jednoduchý, fakt jsem ráda že ta naše kočička spinká celou noc, Davídek ten se mi budil i 8× za noc a byl schopný si jít ve dvě ráno hrát :-) to bylo hrozný a trvalo mu to do tří let :-(

jen aby jsi to nezakřikla......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
17.5.11 08:38

No to doufám že ne :-) , ale asi bude po mě, mamina mi říkala že jsem taky spala dobře a mám to do dnes :lol: A malej je po manželovi ten byl taky nespavec když byl malý...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny