Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1712
11.5.11 18:38
Margalo píše:
barah píše:
MargaloFuj, tak to jsi mě tedy vystrašila. Já tam mám totiž taky plombu a říkala jsem si, že mě to bolí jako pod ní, ale že si to namlouvám. :cry:
A dneska mě už bolí i trochu dáseň nad zubem, ale říkala jsem si, že jsem si to asi nějak „rozrušila“ já. Tedy, doufám, že mě zubař vezme už v pátek.
uvař si doma heřmánek a vyplachuj pusu,zklidni se ti to

Děkuju, zítra si ho koupím. Zubař mě vezme až ve čvrtek, protože teď tam není. :zed: Ještě zítra tam mám zavolat. Ale manžel si už dal do navigace trasu do Olomouce na pohotovost, ale modlím se, ať to nepotřebuju. Třeba zubař vyřeší své rod. záležitosti už zítra a v pátek mě vezme. Prosím, prosím, prosím. Ani paralen nepomáhá. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
11.5.11 18:41

Baru - to je mi moc líto .-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
11.5.11 18:55
Kristyna+Daník píše:
Baru - to je mi moc líto .-(

Já to vydržím! I porod jsem přežila, tak tohle taky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
11.5.11 19:00

bar: a kojíš? pomáhá i šalvěj, pokud kojíš tak nespolknout a vykloktat, mě to zabralo jak mi rostli ty osmy… ještě je dobrej řepík.. ten je taky čistící

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
11.5.11 19:06
say píše:
bar: a kojíš? pomáhá i šalvěj, pokud kojíš tak nespolknout a vykloktat, mě to zabralo jak mi rostli ty osmy… ještě je dobrej řepík.. ten je taky čistící

Kojím. Mně teď manžel namíchal kloktadlo z vody a švédských kapek, jemu to prý pomáhá na vše. :roll:
Je fakt, že se tentokrát opravdu TĚŠÍM na zubaře. :mrgreen: A´T mi ho vytrhne a já tam klidně ať mám díru jak vrata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
11.5.11 19:13

To chápu že se těšíš, já jdu zítra na kaz a mooooc se mi nechce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
12.5.11 10:15

Tak venku není zrovna moc pěkně :-( ale je tam celkem teplo :-) Jdem ven spinkat do kočárku :lol: Zase vstával v 5h. :roll: a je nedospalej.Jaká byla noc u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
12.5.11 10:21

zuzka: jejda v 5 hodin ráno budíček? No teda nic moc, mi vstávali v půl sedmá šla jsem k zubaři :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
12.5.11 12:41

Ahojky, my jak byli včera uvařený ze ZOO, tak jsem dneska za to počasí rádi :-)
Jinak u nás se spalo krásně do půl osmé :-) Jupajdá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
12.5.11 12:56

SAY-jak jsi dopadla u zubaře?Já se taky už musím objednat :roll:
KRISTY-co řikal Daník na zvířátka?
Takhle vstává bežně :-? Já jsem chodící mrtvola a Domča má tááák veselou náladičku :-P
Doufám,že nebude pršet celý den :nevim: musím odpoledne do školy pro Ondru.Kluci jsou úžasný :lol: jak se třeba jen slyší nebo vidí,tak se Domča začne řehonit a řádit :pankac: Pořád Ondru hledá a když mu říkám"kde je Ondra"tak ho hledá kolem sebe,směje se a čeká,že na něj bafne :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
12.5.11 13:05

Zuza: ahojda, no dělal mi úplně jiný zoubek, při kojení se mi nějak začali dost drolit. takže tam mám jít ještě dvakrát… snad pak bude půl roku klid..

Tady u nás teď prší.. snad to přejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
12.5.11 13:40

Tak Daníkovi se v ZOO moc líbilo… Asi nejvíc Lední medvědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
12.5.11 18:55

Ahojky holky, tak k nám tedy ještě škaredé počasí nedorazilo, tak jsme byli venku a úplná pohoda, sluníčko, teplíčko. 8-) Před tím mě tedy naprudila tchýně a našla jsem si jiného zubaře, jdu tam ve středu, ale zase mi manža říkal, že je blbý, tak nevím, co dělat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
12.5.11 19:06

Tak u nás pršelo tak střídavě od dvanácté.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
12.5.11 19:11
Kristyna+Daník píše:
Tak u nás pršelo tak střídavě od dvanácté.....

Tak já šla ven připravená na nejhorší, pláštěnku pro všechny a nakonec bylo tak krásně, že i Kuba usnul, což se nestalo už hodně dlouho, aby spinkal 2× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny