Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.5.11 06:54

Pěkné opět slunečné ranko holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
6.5.11 08:00

Zlata: jo to já si to závidím, ale čekám kdy se to zlomí a začne se budit…si nedovedu představit takhle v noci vstávat, ale člověk si asi zvykne.Také přeji slunečný den, já si včera křupla se zádama a sotva lezu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
6.5.11 08:03

Přeju krásné ráno, tak nám asi lezou špičáky :cry: :cry: , takže včerejší noc asi byla jedna z posledních klidných, tak uvidíme :-)

Příspěvek upraven 06.05.11 v 08:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
6.5.11 08:07

Krásné ráno, dnes bude určitě pěkně už ted tady svítí sluníčko :dance: :dance: :dance:
Doufám že se to odpoledne nepokazí, Davídek má po školce oslavu narozenin :-D :-D v pondělí mu bude 6 a chce mít dnes dětskou párty, tak bude na zahradě, ted mu tady připravuji výzdobu a doufám že si to pořádně užije :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
6.5.11 08:09

Nám Lucinka spinká taky celou noc, do třech měsíců se budila jednou nanejvýš dvakrát na kojení a pak spinkala krásně a spí do teď, je pravý opak Davídka ten byl a je nespavec do dnes........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
6.5.11 08:13

My jsme se v noci na jídlo budili ještě ve 12ti měsících :-( Každý dítko je jiný a má prostě jiný potřeby, taky mi dr říkala, že dítě od půl roka nemá potřtřebu jíst- no a to moje mělo potřebuje ještě dalších 6 měsíců :-DDDDm Ale co bych pro něj neudělala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.11 08:22
sarynama píše:
Krásné ráno, dnes bude určitě pěkně už ted tady svítí sluníčko :dance: :dance: :dance:
Doufám že se to odpoledne nepokazí, Davídek má po školce oslavu narozenin :-D :-D v pondělí mu bude 6 a chce mít dnes dětskou párty, tak bude na zahradě, ted mu tady připravuji výzdobu a doufám že si to pořádně užije :dance: :dance: :dance:

teda to už je velkej kluk,že přejem s Markétkou všechno nejlepší,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
6.5.11 08:33
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Doufám že se to odpoledne nepokazí, Davídek má po školce oslavu narozenin :-D :-D v pondělí mu bude 6 a chce mít dnes dětskou párty, tak bude na zahradě, ted mu tady připravuji výzdobu a doufám že si to pořádně užije :dance: :dance: :dance:
teda to už je velkej kluk,že přejem s Markétkou všechno nejlepší,

Děkujeme za přáníčko :hug: jj letí to hrozně rychle, taky si u Lucinky vychutnávám každý den :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
6.5.11 13:29

Ahojte holky :-) U nás je slunečno,ale studený vítr :nevim:
Dneska máme taky oslavu-) Trinka měla 7let,tak přijdou babičky a dědové a bude dort :-D
Vojtíšek dneska v noci moc nenaspinkal,měl pořád hlad-OTESÁNEK :lol: to se ještě nestalo,vždy spí od pul 9 do 5h a dneska jedl ve 24h a pak vpul 3 :-? asi vydá teď víc energie ,když lozí po čtyřech :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
6.5.11 18:43

Ahojky všem! Tak si užijte všechny oslavy, holky a hlavně vaše dětičky! :dance:
U nás taky bylo konečně slunko, ale vítr byl taky. :-(
Ale nám to přesto nevadilo a šli ven a celkem v pohodě.
Tak můj jde dnes zase na pivko a s hrůzou zjistil, že se hraje hokej, takže ho kámoši nepustí jít domů brzy. :-? On totiž moc nepije, musel držet jaterní dietu skrz mononukleozu a tak dost dlouho nepil a teď se zlíská už ze dvou pivech. :mrgreen: Tak jsem zvědavá, jak to dopadne. :roll:
My spinkali celkem dobře, sice se budil častěji, ale jen se napapal a spinkal dál. :andel: Ale zase se pručůral, takže jsem ho musela komplet převléct a to ho probudilo, že jsem myslela, že začne v postýlce tancovat, ale to je jen maličkost. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
6.5.11 19:06

Tak u nás se na hokej těším akorát já a manžílek bude trpět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
6.5.11 19:09
Kristyna+Daník píše:
Tak u nás se na hokej těším akorát já a manžílek bude trpět :-)

Tak to bychsi s tvým manželem rozuměla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
6.5.11 20:02

Já se na hokej taky mooooc těším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.11 20:39

Margolo tak že přejem všechno nejlepší a ať si to užijete.

Jinak u nás už je konečně slunečno a vítr nefouká,takže paráda.
Polovička kouká na hokej a já jsem na internetu + také sleduji hokej,mě to nevadí…přítel na sport není,ale když je mystrovství tak na to musí koukat,to přeci nejde aby nekoukal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
7.5.11 20:05

Ahojte holky,děkujeme za přání :-D u nás bylo dneska slunečno,tak jsme grilovali a ráno jsme byli na nákup v polsku,nakoupili jsme vše do koupelna-kachličky,vanu no paráda a ušetřili jsme 1500kč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny