Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tak já ted dala Lucinku spinkat, snědla oběd a je ospinkaná, ale už si tam tak 10min brouká, tak jsem zvědavá v kolik usne
![]()
Nejvíc mě na tom počasí štve, že nemůžu dát sušit prádlo ven, nemáme balkon, tak to musím sušit doma a to je děs ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky tady je taky hnusně.
My spinkali celou noc ale předešlé jsme se budili tak 2-3× a on se vyklubal 5. zoubek. Už se taky moc těším na léto, až budou moci holky lítat venku, i když nevím, jka to uděláme, když budeme stavět domeček. To holky budou asi a písku a my na maltě. No uvidíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Emilka1 píše:
My spinkali celou noc ale předešlé jsme se budili tak 2-3× a on se vyklubal 5. zoubek. Už se taky moc těším na léto, až budou moci holky lítat venku, i když nevím, jka to uděláme, když budeme stavět domeček. To holky budou asi a písku a my na maltě. No uvidíme.
Holky vám budou pomáhat na maltě to bude lepší zábava než písek
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:Emilka1 píše:
My spinkali celou noc ale předešlé jsme se budili tak 2-3× a on se vyklubal 5. zoubek. Už se taky moc těším na léto, až budou moci holky lítat venku, i když nevím, jka to uděláme, když budeme stavět domeček. To holky budou asi a písku a my na maltě. No uvidíme.![]()
![]()
![]()
![]()
Přesně tak co na písku když můžou na maltu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:Emilka1 píše:
My spinkali celou noc ale předešlé jsme se budili tak 2-3× a on se vyklubal 5. zoubek. Už se taky moc těším na léto, až budou moci holky lítat venku, i když nevím, jka to uděláme, když budeme stavět domeček. To holky budou asi a písku a my na maltě. No uvidíme.![]()
![]()
![]()
![]()
No já doufám, že ne, jinak budeme mít maltový trpaslíky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám se klubou 4 zoubky nahoře najednou, předevčírem se vzbudil v půl páté a do půl šesté jsem utěšovala, už aby vyrostly
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
say píše:
Nám se klubou 4 zoubky nahoře najednou, předevčírem se vzbudil v půl páté a do půl šesté jsem utěšovala, už aby vyrostly
To Markétka ještě nemá žádný,aleaspoň jí déle vydržej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manža ted s mojim tatkou stavěli na zahradě krb, a náš Davídek jim celou dobu asistoval, zkusil si maltovat, dělat s betonem, štukovat i obkládat dlaždičky
museli ho vždy chvíli nechat a on byl štastnej a pak jim dal pokoj a hrál si
![]()
No a ted když nekdo se přijde podívat, tak hned křičí že to stavěl on a tatka s dědou mu pomáhali
prostě náš šikulka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:say píše:To Markétka ještě nemá žádný,aleaspoň jí déle vydržej
Tal Lucinka taky ještě nemá žádný zoubek, ale myslím že to dlouho trvat nebude, dole už jsou oba docela pěkně vidět jen se proříznout a na hoře už se taky rýsujou, ale ještě žádny necinká
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:say píše:To Markétka ještě nemá žádný,aleaspoň jí déle vydržej
Mi budeme mít šest.. ale stejně pak vypadaj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sarynama píše:Zlata Kindlova píše:Tal Lucinka taky ještě nemá žádný zoubek, ale myslím že to dlouho trvat nebude, dole už jsou oba docela pěkně vidět jen se proříznout a na hoře už se taky rýsujou, ale ještě žádny necinkásay píše:To Markétka ještě nemá žádný,aleaspoň jí déle vydržej
Nám se klubou 4 zoubky nahoře najednou, předevčírem se vzbudil v půl páté a do půl šesté jsem utěšovala, už aby vyrostly![]()
![]()
Tak aspoň nejsme sami,já je čekám taky už každým dnem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zlata Kindlova píše:sarynama píše:Tak aspoň nejsme sami,já je čekám taky už každým dnem…Zlata Kindlova píše:Tal Lucinka taky ještě nemá žádný zoubek, ale myslím že to dlouho trvat nebude, dole už jsou oba docela pěkně vidět jen se proříznout a na hoře už se taky rýsujou, ale ještě žádny necinkásay píše:To Markétka ještě nemá žádný,aleaspoň jí déle vydržej
Nám se klubou 4 zoubky nahoře najednou, předevčírem se vzbudil v půl páté a do půl šesté jsem utěšovala, už aby vyrostly![]()
![]()
No já taky, chci být první kdo si cinkne a pořád nic
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tAK MALÝ TAKY USNUL,DNESKA POŘÁD POPLAKÁVÁ,LEZOU MU TAKY ZOUBKY,JEN NEVÍM KTERÉ, MÁ DVA SPODNÍ A TEĎ NECHCE OTEVŘÍT ANI PUSINKU,ABYCH SE MOHLA MRKNOUT,KTERÝ JEJ TAK ZLOBÍ:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Roupy - VERMOX NEFUNGUJE
- 5.5.26 12:43
- Teaxtn
- 1
"Café at the Baby's " aneb pojďme prostě...
- JoHoP
- 2
Mit dítě nebo ne ?
- 5.5.26 12:55
- Andelskej_Satan
- 16
Bolest na pravé straně pánve
- 5.5.26 12:08
- Anonymní
- 1
Mohu se nechat pokřtít, když nemám kmotra?
- 5.5.26 11:44
- alynch
- 3
Okno s parapetem a otevírací nebo fixní...
- 5.5.26 12:50
- Aries6
- 6
Jsem ta špatná?
- 5.5.26 12:27
- Silverine247
- 46
Menstruace s kusy 40 let
- 5.5.26 10:52
- acimedaca
- 14
Velikost fontanely u 4 měsíčního miminka
- 5.5.26 07:17
- Anonymní
- 1
Jít na potrat? Mám strach z ex, že se...
- 5.5.26 11:28
- Trojlístek
- 19
Nové příspěvky
Otázka na adminy
- 5.5.26 13:01
- My Melody
- 2321
Mit dítě nebo ne ?
- 5.5.26 12:59
- Andelskej_Satan
- 18
Jak poznat šikanu?
- Anonymní
- 40
Okno s parapetem a otevírací nebo fixní...
- SovaRozarka
- 7
Seznamka Elite Date - zkušenosti?
- 5.5.26 12:57
- Lucy75
- 43
Češtinářské špeky :-)
- 5.5.26 12:48
- KalamityJohn
- 40751
TP prosinec 2026 - pokec
- 5.5.26 12:48
- jyne
- 59
"Café at the Baby's " aneb pojďme prostě...
- JoHoP
- 2
Roupy - VERMOX NEFUNGUJE
- Teaxtn
- 1
Těhotenský test - vidíte tam ducha? kdy...
- 5.5.26 12:36
- Marťule07
- 1659