Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Děkuju, Verčo. To je Vendulka moc šikovná. A moc hezký jméno jste jí vybrali, tak se jmenuje moje nej kámoška a i Kubíček se tak měl jmenovat, kdyby byl holka. ![]()
Už jdu na to. Těším se, Pottera hrozně „žeru“, přečetla jsem všechno a přečtu to jisto jistě ještě aspoň jednou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda holky
tolik dětiček už leze a i chodí
Rozhodně bych se radovala
jsou to šikovní špunti ![]()
Domču jsem v 19h vykoupala,napapkal se(mlíčko s kaší s banánovou příchutí od nestlé)to miluje
a je to fakt dobré-ochutnala jsem to a už skoro hodinu spinká.Snad bude klidná noc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ránko
Venku nic moc
snad vykoukne to sluníčko.Noc byla celkem dobrá
Papkal jen ve 3.30 a pak vstával v 5.30 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky přeji krásné ráno........
U nás noc byla klidná, malá usnula v sedum a probudila se v půl sedmý ráno
a ted jsme se s manžou dohodli, že jedeme do Globusu nakoupit a mamina mi pohlídá dětičky, tak jsem ráda, že na chvíli vypadnu a hlavně že jedeme s nanželem sami ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přeji krásný den ![]()
Zlato -gratulace
Barah - to jsi můj člověk:-) Čtu momentálně 4 díl Harryho
Potřetí .-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivanka805 píše:
Ahojky, tak jsme tady dlouho nebyla. Včera jsme přišla z Olinkou z nemocnice byla na trhaní nechtu na palcích u nožiček. zarustaly ji nechty a to ji je 8 měsícu.
Ahojky tak jsme včera byla z Olinkou na převazu těch nožiček. Má to pěkný, jeto ještě od krve udělají se tam strupy. Ale jak ji to kopat v heřmánku, žadné mýdla. A mazat fijalkou. A taky mě upozornil že tet neřešil žádnou plastyku protože jsou ty palečky moc malé a nevešel se tam. Tak že je pravděpodobné že jak ji bude nožička rust tak se to muže objevyt zase.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivanko, třeba se to už neobjeví. Je to hrozný, když nám trpí dětičky. ![]()
Tak u nás noc v pohodě, ale Kuba vstával už ve 4:50.
Kam až to dojde? Budeme vstávat ve 3hod? ![]()
Kristý, tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama. ![]()
Jinak knížky jsou lepší, že? Ty filmy jsou odrbaný, aby se tam nacpalo všechno. Od knížky se nemůžu odtrhnout, to je už třeba půlnoc a já si říkám, že musím jít spát, ale ne, to je ještě jedna stránka a ještě jedna…
Mrzím mě, že není víc dílů.
Jinak Kubíček teď usnul a Maruška s taťkou jeli za babi opékat buřty, takže já mám volno!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte holky,ják se vám všem dneska daří? Malý dneska v noci skoro nespal,tak jsem celý den jak náměsíčná
asi mu lezou horní zoubky či co,pořád kňourá a míň papaká.Tady dnes opět ráno slunečno a pak lilo jako z konve,ale i tak jsme šli ven.Zítra je v sousední vesnici pouť ,tak snad výjde počasí,Terinka chce jít na kolotoče:_)přeji všem hezký večer
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky,
přejem krásné i když pochmurné ráno. Člověk tu dva dny není a nějak nestíhám číst.
Dneska mne Markétka překvapila spinkala do půl 8 ,ale v noci se mi zase více budila.
Tak jak jste prožili čarodějnice???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásné ránko
tak
Vojtíšek už si klekne sám v postýlce,tak musím dát matraci níž.ať nepřepadne,začíná být strašně akční ![]()
U! nás na čarodějnice odpol.začalo strašně pršet,tak nás neupálili hurá
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky! U nás čarodky tak, že táta s Maruškou opekli buřtíky u babi na dvoře a pak se začaly honit mraky, tak utíkali domů.
Jinam včera mě manžel políbil pod rozkvetlým stromem, tak máme splněno snad všechno. ![]()
Manžel přišel na to, jakto, že děti vstávají tak brzy, oni totiž nepřešli jeětě na letní čas. ![]()
Teď je Maruška s manželem na alergologii a Kuba se snaží usnout, ale zase určitě neusne.
Margalo, to máš doma šikulu! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásné ranko holky,
tak koukám že vás neupálili,to je dobře.
Tady začlo odpoledne pršet,takže z nich nic nebylo a Markétka je stejně ještě malá.
Tak dneska jedem do XXXLutz koupit Markétce jeden z jejich dárečku,tak doufám že ho ještě budou mít,je to hrací ohrádka s míčky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
BArah ,děkuji,no malý je čertisko,ale Terinka byla větší chodila po čtyřech už v 6měsících a postavila se taky dřív,ale na to jak moc o sobě malý dáal vědět,tak jsem si říkala,že tak akční nebude
právě usnul,tak jdu trošku pouklízet papa
Jo holky máme dělat koupelnu je strašně malá a já pořád nevím do jaké barvy.kdyby vás něco napadlo budu ráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Margalo píše:
BArah ,děkuji,no malý je čertisko,ale Terinka byla větší chodila po čtyřech už v 6měsících a postavila se taky dřív,ale na to jak moc o sobě malý dáal vědět,tak jsem si říkala,že tak akční nebudeprávě usnul,tak jdu trošku pouklízet papa
Jo holky máme dělat koupelnu je strašně malá a já pořád nevím do jaké barvy.kdyby vás něco napadlo budu ráda
no tak to je šikulka… ![]()
my se taky chystáme dělat koupelnu a bude me ji dělat do modra.Tak se těším.Ale zase nevím jakou barvu dát na záchod,ten budem předělávat dřív než koupelnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to Maruška dřív lezla a seděla, ale Kuba si zase pospíšil, všechno dohnal a zase si hned vzápětí stoupnul a už se snaží pouštět a chodit sám, ale to mu ještě nejde. Ale jinak jsou úplně rozdílní v tom, co je zajímá, Maruška seděla a vyhrála si hlavně s knížkama, ze kterých jsem jí četla, i po obědě měla knížky v postýlce a před spaním v nich listovala, když byla větší a Kuba nezájem, jeho zajímá co se hýbe, chrastí a tak, takže moje čtení ho vůbec nezajímá, vezme mi knížku a šlahne s ní o zem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Mohu se nechat pokřtít, když nemám kmotra?
- 5.5.26 11:29
- Ketris
- 2
Okno s parapetem a otevírací nebo fixní...
- 5.5.26 10:14
- Kelsey1
- 3
Jsem ta špatná?
- 5.5.26 11:25
- Serpentini
- 36
Menstruace s kusy 40 let
- 5.5.26 10:52
- acimedaca
- 14
Velikost fontanely u 4 měsíčního miminka
- 5.5.26 07:17
- Anonymní
- 1
Jít na potrat? Mám strach z ex, že se...
- 5.5.26 11:28
- Trojlístek
- 19
Je mi 18 a udělala jsem si test
- 5.5.26 09:13
- admin
- 10
Sporťák a 3 měsíční miminko
- 5.5.26 09:54
- Lily-of-the-valley
- 15
Klasická školka vs. speciální
- 5.5.26 10:24
- Margery
- 6
Kulhání dítěte z ničeho nic
- 5.5.26 10:24
- Anonymní
- 9
Nové příspěvky
Hra - jídlo podle abecedy
- 5.5.26 11:40
- Anna766
- 58262
Jsem ta špatná?
- 5.5.26 11:37
- cverunka
- 37
Okno s parapetem a otevírací nebo fixní...
- 5.5.26 11:36
- Zvedava1
- 4
Změna práce – Jsem učitelka a chci dělat...
- 5.5.26 11:35
- andrea_jonson
- 68
Doplatek alimentů - voják
- 5.5.26 11:31
- Anna766
- 511
Mohu se nechat pokřtít, když nemám kmotra?
- Ketris
- 2
Kočárek Moon piu
- Akaii
- 40
Úzkosti a alternativní léčba
- Lucisshe
- 20
Jít na potrat? Mám strach z ex, že se...
- Trojlístek
- 19
Mounjaro injekce - kdo také hubne?
- Miroslav78
- 4933