Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1712
29.4.11 20:16

Děkuju, Verčo. To je Vendulka moc šikovná. A moc hezký jméno jste jí vybrali, tak se jmenuje moje nej kámoška a i Kubíček se tak měl jmenovat, kdyby byl holka. :mrgreen:
Už jdu na to. Těším se, Pottera hrozně „žeru“, přečetla jsem všechno a přečtu to jisto jistě ještě aspoň jednou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
29.4.11 20:29

Teda holky :-D tolik dětiček už leze a i chodí :potlesk: Rozhodně bych se radovala :dance: jsou to šikovní špunti :pankac:
Domču jsem v 19h vykoupala,napapkal se(mlíčko s kaší s banánovou příchutí od nestlé)to miluje :pankac: a je to fakt dobré-ochutnala jsem to a už skoro hodinu spinká.Snad bude klidná noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
30.4.11 08:08

Dobré ránko :-D Venku nic moc :-( snad vykoukne to sluníčko.Noc byla celkem dobrá :dance: Papkal jen ve 3.30 a pak vstával v 5.30 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
30.4.11 08:51

Ahojky přeji krásné ráno........

U nás noc byla klidná, malá usnula v sedum a probudila se v půl sedmý ráno :-) :lol: a ted jsme se s manžou dohodli, že jedeme do Globusu nakoupit a mamina mi pohlídá dětičky, tak jsem ráda, že na chvíli vypadnu a hlavně že jedeme s nanželem sami :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
30.4.11 08:52

Přeji krásný den :-)
Zlato -gratulace
Barah - to jsi můj člověk:-) Čtu momentálně 4 díl Harryho :-) :-) Potřetí .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.4.11 11:23
Ivanka805 píše:
Ahojky, tak jsme tady dlouho nebyla. Včera jsme přišla z Olinkou z nemocnice byla na trhaní nechtu na palcích u nožiček. zarustaly ji nechty a to ji je 8 měsícu. :-(
Ahojky tak jsme včera byla z Olinkou na převazu těch nožiček. Má to pěkný, jeto ještě od krve udělají se tam strupy. Ale jak ji to kopat v heřmánku, žadné mýdla. A mazat fijalkou. A taky mě upozornil že tet neřešil žádnou plastyku protože jsou ty palečky moc malé a nevešel se tam. Tak že je pravděpodobné že jak ji bude nožička rust tak se to muže objevyt zase. :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
30.4.11 13:55

Ivanko, třeba se to už neobjeví. Je to hrozný, když nám trpí dětičky. :cry:
Tak u nás noc v pohodě, ale Kuba vstával už ve 4:50. :evil: Kam až to dojde? Budeme vstávat ve 3hod? :-x
Kristý, tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama. :-D
Jinak knížky jsou lepší, že? Ty filmy jsou odrbaný, aby se tam nacpalo všechno. Od knížky se nemůžu odtrhnout, to je už třeba půlnoc a já si říkám, že musím jít spát, ale ne, to je ještě jedna stránka a ještě jedna… :mrgreen: Mrzím mě, že není víc dílů.
Jinak Kubíček teď usnul a Maruška s taťkou jeli za babi opékat buřty, takže já mám volno! :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
30.4.11 20:16

Ahojte holky,ják se vám všem dneska daří? Malý dneska v noci skoro nespal,tak jsem celý den jak náměsíčná :cry: asi mu lezou horní zoubky či co,pořád kňourá a míň papaká.Tady dnes opět ráno slunečno a pak lilo jako z konve,ale i tak jsme šli ven.Zítra je v sousední vesnici pouť ,tak snad výjde počasí,Terinka chce jít na kolotoče:_)přeji všem hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.11 08:04

Ahojky holky,
přejem krásné i když pochmurné ráno. Člověk tu dva dny není a nějak nestíhám číst.
Dneska mne Markétka překvapila spinkala do půl 8 ,ale v noci se mi zase více budila.
Tak jak jste prožili čarodějnice???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
2.5.11 08:04

Krásné ránko :lol: tak
Vojtíšek už si klekne sám v postýlce,tak musím dát matraci níž.ať nepřepadne,začíná být strašně akční :mrgreen:
U! nás na čarodějnice odpol.začalo strašně pršet,tak nás neupálili hurá :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
2.5.11 08:15

Ahojky holky! U nás čarodky tak, že táta s Maruškou opekli buřtíky u babi na dvoře a pak se začaly honit mraky, tak utíkali domů.
Jinam včera mě manžel políbil pod rozkvetlým stromem, tak máme splněno snad všechno. :mrgreen:
Manžel přišel na to, jakto, že děti vstávají tak brzy, oni totiž nepřešli jeětě na letní čas. :-)
Teď je Maruška s manželem na alergologii a Kuba se snaží usnout, ale zase určitě neusne.
Margalo, to máš doma šikulu! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.11 08:21

Krásné ranko holky,
tak koukám že vás neupálili,to je dobře.
Tady začlo odpoledne pršet,takže z nich nic nebylo a Markétka je stejně ještě malá.
Tak dneska jedem do XXXLutz koupit Markétce jeden z jejich dárečku,tak doufám že ho ještě budou mít,je to hrací ohrádka s míčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
2.5.11 08:43

BArah ,děkuji,no malý je čertisko,ale Terinka byla větší chodila po čtyřech už v 6měsících a postavila se taky dřív,ale na to jak moc o sobě malý dáal vědět,tak jsem si říkala,že tak akční nebude :-D právě usnul,tak jdu trošku pouklízet papa
Jo holky máme dělat koupelnu je strašně malá a já pořád nevím do jaké barvy.kdyby vás něco napadlo budu ráda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.11 08:48
Margalo píše:
BArah ,děkuji,no malý je čertisko,ale Terinka byla větší chodila po čtyřech už v 6měsících a postavila se taky dřív,ale na to jak moc o sobě malý dáal vědět,tak jsem si říkala,že tak akční nebude :-D právě usnul,tak jdu trošku pouklízet papa
Jo holky máme dělat koupelnu je strašně malá a já pořád nevím do jaké barvy.kdyby vás něco napadlo budu ráda :-D

no tak to je šikulka… :potlesk:
my se taky chystáme dělat koupelnu a bude me ji dělat do modra.Tak se těším.Ale zase nevím jakou barvu dát na záchod,ten budem předělávat dřív než koupelnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
2.5.11 08:54

Tak to Maruška dřív lezla a seděla, ale Kuba si zase pospíšil, všechno dohnal a zase si hned vzápětí stoupnul a už se snaží pouštět a chodit sám, ale to mu ještě nejde. Ale jinak jsou úplně rozdílní v tom, co je zajímá, Maruška seděla a vyhrála si hlavně s knížkama, ze kterých jsem jí četla, i po obědě měla knížky v postýlce a před spaním v nich listovala, když byla větší a Kuba nezájem, jeho zajímá co se hýbe, chrastí a tak, takže moje čtení ho vůbec nezajímá, vezme mi knížku a šlahne s ní o zem. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny