Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1712
27.4.11 08:54

Ahojky holky, tak tady je zatím krásně, svítí tu sluníčko a po dešti ani památka. Ale jinak noc děs běs, Kubovi se zase něco nelíbilo, nebo mu rostou zuby :nevim: ,tak pořád kňoural a já budu určitě celý den jak mrtvola. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.11 09:00
barah píše:
Ahojky holky, tak tady je zatím krásně, svítí tu sluníčko a po dešti ani památka. Ale jinak noc děs běs, Kubovi se zase něco nelíbilo, nebo mu rostou zuby :nevim: ,tak pořád kňoural a já budu určitě celý den jak mrtvola. :roll:

tak to se máš že je u vás krásně.No Markétka teď už konečně spinká v noci líp.Budí se mi za noc už jen 3 krát. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
27.4.11 09:09
Zlata Kindlova píše:
tak to se máš že je u vás krásně.No Markétka teď už konečně spinká v noci líp.Budí se mi za noc už jen 3 krát. :dance:

Mě se normálně vzbudí 2×, prvně, když jdu spát já, to ho asi vzbudím :oops: , a pak kolem 3hod. Ale teď děs, tak jsem si ho vzala k sobě a on na chvíli zabral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.11 09:16
barah píše:
Zlata Kindlova píše:
tak to se máš že je u vás krásně.No Markétka teď už konečně spinká v noci líp.Budí se mi za noc už jen 3 krát. :dance:
Mě se normálně vzbudí 2×, prvně, když jdu spát já, to ho asi vzbudím :oops: , a pak kolem 3hod. Ale teď děs, tak jsem si ho vzala k sobě a on na chvíli zabral.

no to mě se dřív budila každou chvilku,bylo to strašnýa teď už asi týden se mi budí jen 3 krát :dance:
takže už se aspoň vyspím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
27.4.11 09:30

Za chvíli už ti bude spat celou noc uvidíš :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.11 09:33

no snad jo…
Tak už tady poorchává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
27.4.11 10:23

Přeju krásný den.my měli super noc, tak snad,, snad, ťuk,ťuk, ťuk to tak zůstane..... Vstáváme normálně v šest a chodi spát mezibpůl devátou až devátou a šoupla jsem mu spaní na osmou… Tím pádem se vzbudí na mlíčko ještě když není světlo aab usne a dneska jsme vstávali ve čtvrt na osm :-DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.11 11:42

Tak co máte dneska k obědu???
Já dělala čínu a za chvílku přijede přítel na oběd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
27.4.11 12:06

Ahojky ,tady už taky svítí sluníčko:-) Já dělám hovězí s mrkví a Vojtíšek měl mrkvičku s bramborem:-)To je hrůza pořád vymýšlet něco na obědy :lol: ,ale baví mě vařit,takže stačí jen nápad,ale kde je pořád brát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.11 12:08
Margalo píše:
Ahojky ,tady už taky svítí sluníčko:-) Já dělám hovězí s mrkví a Vojtíšek měl mrkvičku s bramborem:-)To je hrůza pořád vymýšlet něco na obědy :lol: ,ale baví mě vařit,takže stačí jen nápad,ale kde je pořád brát…

přesně moje slova,kde pořád brát ty nápady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
27.4.11 12:27

Tak my dneska máme boloňské špagety a Lucinka si mooc pochutnala :wink: :wink: a na sváču máme vaječnou pomazánku :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
27.4.11 13:30
sarynama píše:
Tak my dneska máme boloňské špagety a Lucinka si mooc pochutnala :wink: :wink: a na sváču máme vaječnou pomazánku :-D :-D :-D

Jé vajíčková pomazánka mňam,uplně jsi mi udělal chuť :lol: copak do ní vše dáváš?Děláš to taky s pomazánkovým máslem? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
27.4.11 13:43
Margalo píše:
sarynama píše:
Tak my dneska máme boloňské špagety a Lucinka si mooc pochutnala :wink: :wink: a na sváču máme vaječnou pomazánku :-D :-D :-D

Jé vajíčková pomazánka mňam,uplně jsi mi udělal chuť :lol: copak do ní vše dáváš?Děláš to taky s pomazánkovým máslem? :-)

Tak já jí dělám podle mojí tchýně, dávám vajíčka, gothaj, tvrdý sýr, trochu hořčice, majolku a sul a trochu opepřím

A jak jí děláš ty?? To neznám s pomazánkovým máslem, dej tip :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
27.4.11 15:30

Já dávám totéž jen místo sýru dávám to pomazankové máslo a trošku tatarky:-)
a výborná pomazánka je z nivy,nadrobno nakrájené cibulky a pomazánkové máslo,které se trošku naředí mlékém,ať není pomazánka tak tuhá :lol: tu má Terezka mooc ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
27.4.11 18:15
Margalo píše:
Já dávám totéž jen místo sýru dávám to pomazankové máslo a trošku tatarky:-)
a výborná pomazánka je z nivy,nadrobno nakrájené cibulky a pomazánkové máslo,které se trošku naředí mlékém,ať není pomazánka tak tuhá :lol: tu má Terezka mooc ráda

Tak příště vyzkouším :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny