Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
124
24.4.11 20:58

No jdu ležet,malíčký spinká,tak jdu odpočívat…Barah,dobrou noc a pohlad děti :huban: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
24.4.11 20:58

To mu tedy nepříjemný bylo a ještě k tomu byl navlečený, že byl celý zpocený. Ale co nadělám, mám jí vynadat???? Je to její dítě a já můžu leda tak tady nadávat. :cry: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
24.4.11 20:59

Taky přeju dobrou a klidnou noc. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
24.4.11 21:04
barah píše:
Taky přeju dobrou a klidnou noc. :mavam:

To ano,bohužel my s tím nic dělat nemůžem a občas to hodně mrzí…Tak jo,dobrou… :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
25.4.11 15:31
  1. Ahojky holky, tak jak jste si užily dnešek????? u nás to proběhlo celkem v klidu, ráno vyrazil manža s Davídkem na pomlázku už po osmý a pár koledníků přišlo tak nás s Lucinkou vyšupali a na oběd jsme jeli k našim a jsem teda ráda, že jsme doma :lol: docela mě to cestování zmáhá :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.11 15:54

Ahojky holky,tak na mě a na Markétku přišlo asi 20 koledníků.nejstaršímu bylo kolem 25 a nejmladší byl skoro 3 letý Markétky strýček......
Bylo to dneska celkem v pohodě,jen mě štve to počasí,tady u nás je hnusně,zataženo,zima,a prší…
A jak jste si to užily vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
25.4.11 15:56

U nás bylo do oběda nádherně, potom se udělala taková zima a fičel vítr a ted je zase krásně, faktbláznivý pošasí.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.11 15:59

tady teď začnlo i zhřmět…a prý mají přijít i kroupy :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
25.4.11 16:02

myslím že u nás taky něco přijde, zítra u nás hlásí déšt :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.11 16:04

tohle počasí mě štve,nedá se v tom ani chodit ven.Markétka mi teď spala 4 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
25.4.11 16:06

Ty jo to teda trhá rekordy, já dala Lucinku před chvilkou taky do postýlky ale asi neusne, u našich spala jen 20minut tak je taková mrzutá, doufám že aspon na chvilku usne :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.11 17:47

neboj určitě usne,teď už určo spinká.Markétka už si tady hraje na koberci a je moc hodná,ani ji nijak nevadí že nebyla dneska venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
25.4.11 18:27

Ahojky holky, tak dneska Maruška s taťkou byla v cikrusu. Tady včera byla bouřka a teď tu taky hřmělo, ale jinak celkem v pohodě, tady fouká tedy pořád, tak pokud to není vichřice, tak jsme zvyklí. :mrgreen:
Jinak Kuba mi dnes spal jen dopoledne a odpoledne vůbec nezabral, tak teď už spinká jak andílek. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
25.4.11 21:02

Ahojky, tak jsem se sem konečně taky dostala :-) Daník byl dneska poprvé na koledě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
25.4.11 21:10
Kristyna+Daník píše:
Ahojky, tak jsem se sem konečně taky dostala :-) Daník byl dneska poprvé na koledě:-)

Takže máte vajíček plnou lednici? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny