Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
21.4.11 13:15

Tak mě Lucinka akorát ted usla, malej si hraje v pokojíčku a já jsem zralá na spánek, jsem dneska naká hroně unavená už od rána asi blbý tlak nebo co :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
21.4.11 13:16

A manža je doma, tak jdu chystat oběd aby se nadlábnul :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
21.4.11 13:18
sarynama píše:
Tak mě Lucinka akorát ted usla, malej si hraje v pokojíčku a já jsem zralá na spánek, jsem dneska naká hroně unavená už od rána asi blbý tlak nebo co :zed: :zed: :zed:

No,ale mě od rána taky bolí hlava a jsem taková nějaká a nic se mi nechce,takže nejsi sama :wink: Jinak přeji dobrou chut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.11 13:25

Tak já jsem holky dneska nějaká divná.....tady vám odepíšu a pak hned běžím něco dělat,prach,luxování atd,pak vám zase odepíšu a zase pádím.Dokonce mne dneska čeká i žehlení a nějak se mi do toho chce…což se divým do žehlení se vždycky musím dokopat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
21.4.11 13:28
Zlata Kindlova píše:
Tak já jsem holky dneska nějaká divná.....tady vám odepíšu a pak hned běžím něco dělat,prach,luxování atd,pak vám zase odepíšu a zase pádím.Dokonce mne dneska čeká i žehlení a nějak se mi do toho chce…což se divým do žehlení se vždycky musím dokopat.

No Zlato,já přesunula úklid na zítra,aůe jinak žehlím ráda…Už spíš zase uvažuju co zítra na oběd :zed: je to pořád dokola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.11 13:49

jj to je,já zítra nevařím,v 11 jedu k holičce,tak se přítel nají někde v práci.Ale v pondělí budu dělat obalovaný květák s bram. kaší ten jsme taky dlouho neměli.
No jo to vaření je děs,mě nevadí vařit,ba naopak to mě baví,mě nebaví to vymejšlení,aby se ty jídla pořád neopakovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
21.4.11 13:53
Zlata Kindlova píše:
jj to je,já zítra nevařím,v 11 jedu k holičce,tak se přítel nají někde v práci.Ale v pondělí budu dělat obalovaný květák s bram. kaší ten jsme taky dlouho neměli.
No jo to vaření je děs,mě nevadí vařit,ba naopak to mě baví,mě nebaví to vymejšlení,aby se ty jídla pořád neopakovali.

Přesně tak Zlato,já taky ráda vařím,ale to vymýšlení pořád… :zed: No tos mě dobře navnadila,že bych taky udělala květák?!!!Přítel ho miluje,tak asi joo..No,ještě,že vás holky mám :hug: ,pořád vymýšlet,aby to nebylo stejné,je opravdu někdy na palici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.11 14:12
smolicekkk píše:
Zlata Kindlova píše:
Přesně tak Zlato,já taky ráda vařím,ale to vymýšlení pořád… :zed: No tos mě dobře navnadila,že bych taky udělala květák?!!!Přítel ho miluje,tak asi joo..No,ještě,že vás holky mám :hug: ,pořád vymýšlet,aby to nebylo stejné,je opravdu někdy na palici :zed:

Tak to jsem ráda že jsem ti poradila.Tak půjdu dát prát další várku prádla a žehlení nechám až na večer až nebude takový vedro,teˇď sedím na terase a relaxuju.Čekám až se mi vzbudí Markétka a půjde taky na terasu za náma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
21.4.11 14:24

Tak já na víkend plánuju svíčkovou, asi teda na neděli a na sobotu jsem naložila kuřecí maso tak k tomu udělám bud brambory nebo rýži a zítra bedeme mít file. No a v pondělí po pomlázce jezdíme na oběd k našim a to budou asi řízky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.11 14:31

Aha tak to jo,já o víkendu nevařím,to vždycky grilujem.jezdí sem Markétky prababička tak se něco ugriluje,posedíme,pokecáme a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
21.4.11 14:35

jojo grilovačky jsou fajn, možná že to naložený maso taky hodíme na gril :palec: :palec: dobrý nápad, mamka má zítra dovču a manža taky tak by to šlo :lol: :lol: a v sobotu má Davídek turnaj ve fotbale a zrovna u nás tak asi dáme k obědu klobásu na hřišti ale v neděli ta svíčková bude, už se na ní všichni těšíme :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.11 14:39

Tak to věřím taky bych si dala.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
21.4.11 17:51

Já se těším na sobotu aspoń na pořádnýho očoudlýho buřtíka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.11 18:23

holky tak dneska jsme s Markétkou byli na zahradě,Sallynka tam lítala jako splašená a teď leží na gauči a je úplně mrtvá,Markétka je na tom úplně stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
21.4.11 20:05

Tak holky,já jsem bezradná,malý mi odmítá jíst mlíko :nevim: Asi mu nejede,když už jí i normal stravu,ale nemůže být ještě bez mlíčka,je ještě malý…Nějaká rada??? :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny