Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
26.4.11 11:49

MARGALO vítej mezi námi :kytka: :kytka: :kytka:

VERCO at se ten problém brzy vyřeší a jsi v pohodě :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.11 11:55

Margalo a VercoN jste přijaty… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
26.4.11 12:06

Vítám novou členku :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.11 13:43

Holky tak MArkétka už má svoji písničku,když je protivná a fňuká a pustím ji její písničku tak úplně ztichne chvílku poslouchá a pak začne tancovat......A ta písnička je od Shakiri WAKA WAKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.4.11 14:05

HOLKY děkujivšem za přijetí :dance: :-)
Tady už taky prší a dětičky se nudí,teda spíš jen Vojtíšek,Terinka píše domácí úkoly.
Chtěla jsem se zeptat jakou značku krému jste koupili-nebo koupíte mrňouskům na opalování? Já u Terinky použivala Niveu,ale tu prý teď zkritizovali:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
26.4.11 14:13

Tak nad tím taky přemýšlím, na Davídka jsme měla niveu taky a loni jsem už malou mazala krémem od avonu s faktorem 50 a snášela to dobře, tak ho asi objednám znova nebo se ještě pokoukám jinde.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.11 14:16

No já budu MArkétce objednávat krém od Oriflame s faktorem 50,dělám jejich dealerku.Tak to trochu znám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
26.4.11 14:18

Ahojky Margalo. :mavam:
My používáme Daylong baby, nebo kids. Začala jsem to používat na Marušku a snášela to dobře (dost značek kosmetiky nesnesla, kožní „nakázala“ nakupovat jen v lékárně), takže to už nechci měnit a testovat další, protože když se osype, těžko se toho zbavuje a Kubovi to nevadí, takže v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.4.11 14:27

Moc vám děkuji:-) budu muset teda na něco mrknout,dokud je tak škaredě,už se tešíme na sluníčko. Já používám pro malého kosmetiku SEBAMED,jelikož měl jako miminečko hodně suchou pokožku a flíčky:-( tak se i bojím jestli mu nějaký opal.krém neudělá neplechu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
26.4.11 14:34

Sebamed jsem taky používali. Naše malá trpí každou zimu, ať jí promazáváme čímkoliv a jakkoliv, stejně má trochu suchou kůži a je schopná si jí rozškrabat do krve. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.4.11 14:41
barah píše:
Sebamed jsem taky používali. Naše malá trpí každou zimu, ať jí promazáváme čímkoliv a jakkoliv, stejně má trochu suchou kůži a je schopná si jí rozškrabat do krve. :evil:

No,tak toho se taky bojím,já měla jako dítě atopický ekzém a doufám,že malý to nebude mít jako já,ale i dcerka v zimě má suché fleky,dostali jsme na kožním, na to linolu a je vždy pár dní klid:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
26.4.11 14:45
Margalo píše:
No,tak toho se taky bojím,já měla jako dítě atopický ekzém a doufám,že malý to nebude mít jako já,ale i dcerka v zimě má suché fleky,dostali jsme na kožním, na to linolu a je vždy pár dní klid:-)

Linolu jsme používali olej a jak to měla rozškrabané, tak ji to „kousalo“. Ale krém jsme nezkoušeli. Teď dáváme olej oilatum a v pohodě, uvidíme příští zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
26.4.11 16:52

Ahoj holky,omlouvám se,že jsem opět tady nebyla,ale ten malý raubíř mi pěkně dává zabrat-no chlap…Vydává za tři :zed: Tak jaké je u vás počasí?Tady je od rána fakt hnusně,zataženo,prší,ted se to trochu zlepšilo…Je to škoda,protože malý je strašně rád venku,vždycky chodíme odpo na zahradu s kávou a ted tak akorát můžem sedět doma…Tak jsem aspon dopoledne,kdy moc nepršelo,vyrazila s bobkem na procházku do obchodu,a na poštu…Doufám,že zase brzo bude pěkně,být s malým zavřená doma,není nic příjemného :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.11 16:58

Ahojky tady pršelo skoro celý den,až odpoledne se to začlo vybírat a teď už tady svítí sluníčko,ale ven jít nemůžem pač malá spinká,tak se půjdem projít až se vzbudí,půjdem tatínkovi naproti.
Takovéhle počasí má být tuším do středy,pak se to má začít vybírat a má být pěkně,teda aspoň co jsem slyšela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
26.4.11 17:00
Zlata Kindlova píše:
Ahojky tady pršelo skoro celý den,až odpoledne se to začlo vybírat a teď už tady svítí sluníčko,ale ven jít nemůžem pač malá spinká,tak se půjdem projít až se vzbudí,půjdem tatínkovi naproti.
Takovéhle počasí má být tuším do středy,pak se to má začít vybírat a má být pěkně,teda aspoň co jsem slyšela

Jéé,tak to by bylo fajn,at zase můžu s malým trdlit venku…Je pak takový hodnější a klidnější,hned má lepší náladu,povídá,směje se,hraje si hezky… :dance: no prostě vyloženě andílek :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny