Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
23.4.11 08:45

Přeji krásný slunečný víkend :kytka: :kytka: :kytka:

Tak dneska má Davídek turnaj ve fotbale, za chvíli vyráží, Lucinka mi akorát usnula, tak si dám v klidu kafíčko a pak vlítnu rychle na úklid, aby jsme se mohli jít na něj potom podívat 8-) 8-)
Beránka jsem si upekla včera a dnes mi tchyně přinesla mazanec, tak ho aspon nemusím dělat :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.11 09:12

Ahojky

přejem vám všem krásný víkend.Mě teď Markétka spinká,přítel jel něco odvést do zběrného dvora a až přijede takl jedem pryč,vrátíme se kolem 2 a já začnu vše pomalu chystat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20813
24.4.11 18:48

Zdravím,
jelikož došlo k odmazání původní diskuse z diskusního fóra, nejspíše zaznamenáte snížení počtu vašich příspěvků, které se uměle zvýšily kopií do uzavřené skupiny.

Pěknou velikonoční neděli,

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
24.4.11 18:56

Ahojky holky, tak jsem přijeli od našich. Napsali jste toho tedy hodně. :palec: Řeknu vám, ževšude dobře, ale doma nejlíp! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
24.4.11 18:59

Ahoj, to ti věřím, doma je doma :-D :-D Nás čeká cestování zítra, až malej obejde u nás pomlázku tak jedeme k našim, aspon nemusím vařit :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
24.4.11 20:00

Ahoj maminy,tak jak si užíváte svátky?My včera byli v ZOO,pro malého to byla premiera,tak jsem čekala co bude,ale byl úžasný,za celé odpoledne ani jednou neplakal,koukal po všem a po všech :dance: Na některé zvířátka koukal s radostí,u některých to už bylo horší,například u paviánů,u opic 8-o Takže jsme si to opravdu užili :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
24.4.11 20:12

Naše děti zase zažili premiéru, že byli v restauraci na oslavě. Kuba tedy velkou část prospinkal v kočárku a Maruška nadšená a hlavně proto, že tam bylo hřiště, takže tam blbla jak pominutá a pak jsme jí museli s řevem odvádět domů. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
24.4.11 20:14
barah píše:
Naše děti zase zažili premiéru, že byli v restauraci na oslavě. Kuba tedy velkou část prospinkal v kočárku a Maruška nadšená a hlavně proto, že tam bylo hřiště, takže tam blbla jak pominutá a pak jsme jí museli s řevem odvádět domů. :mrgreen:

Jé bobci…No,tak jste si to taky pěkně užili,že?Kolik mají děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
24.4.11 20:30

Maruška 3 roky a 5 měsíců a Kuba 10 měsíců.
Největší problém ale byl, že bylo venku hrozné horko. Fakt hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
24.4.11 20:34
barah píše:
Maruška 3 roky a 5 měsíců a Kuba 10 měsíců.
Největší problém ale byl, že bylo venku hrozné horko. Fakt hrozné.

No,to mi povídej,bylo fakt teplo a malý hodně protestuje,když na něho svítí sluníčko,to je vždycky boj,ale někdy je to opravdu legrace,malý si okamžitě zakrývá obličej ručkama a u toho běduje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
24.4.11 20:39

Jinak holky,malý se teda naučil říkat mama a ted to dost opakuje,zvlášt když pofnukává nebo tak,tak to je pořád mama,mama,mama,je to nádherný pocit :dance: ,vždycky bych ho nejradši zmuckala :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
24.4.11 20:40

Tak to já tedy vždycky obličejík kryju, buď plenkou přes stříšku a na sporťáku máme překlápěcí boudičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
24.4.11 20:47
barah píše:
Tak to já tedy vždycky obličejík kryju, buď plenkou přes stříšku a na sporťáku máme překlápěcí boudičku.

Tak to já taky,nenecháváme na něho svítit sluníčko,ale když spadne pokrývka nebo kvůli něčemu stahuju stříšku,tak to má vždycky nervy,bobek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
24.4.11 20:51

Tak to jo. :palec:
Bohužel ale znám maminku, která svého synka (4 měsíce) vůbec nezakrývá a když jsem jí nabízela plenku na zakrytí, tak mi řekla, ať si zvyká. Chtělo se mi brečet, když on kvůli tomu plakal. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
24.4.11 20:56
barah píše:
Tak to jo. :palec:
Bohužel ale znám maminku, která svého synka (4 měsíce) vůbec nezakrývá a když jsem jí nabízela plenku na zakrytí, tak mi řekla, ať si zvyká. Chtělo se mi brečet, když on kvůli tomu plakal. :cry:

Ne ne,tak takhle to nejde,vždyt před sluníčkem se musí děti chránit,jako jo,sluníčko neublíži,ale jen v tom případě,když jsme opatrní a s rozumem..Bobek malý,muselo mu to být hodně nepříjemné,no některé maminky jsou opravdu někdy trochu vedle… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny