Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.4.11 09:48

jj je to krásný pocit když začnou říkat svá první slovíčka jsou pak k zulíbání :huban: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
21.4.11 09:58
Zlata Kindlova píše:
jj je to krásný pocit když začnou říkat svá první slovíčka jsou pak k zulíbání :huban: :hug:

To ano,je to úžasné,malý už říkal ham a mnam…Ale když řekl tata,tak jsem byla úplně paf :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
21.4.11 10:05

Jinak tohle je náš Tobi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
21.4.11 10:10

KRÁSNÝ KLOUČEK :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
21.4.11 10:13

Naše Lucinka říká tátá, mami ted teprve začíná, potom pa to i mává, děla jak si veliká a paci paci, začívá všude vstávat, v postýlce je na nohou hned a chodí dokola, teda ještě neleze, jen se plazí ale za chvíli je vzteklá asi je to namáhavý :-D :-D :-D ona je malá lenivka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
21.4.11 10:15

Holky jak se dostanu so do členové skupiny??
Nobo Zlatuš to tam musíš přidávat ty když jsi moderátor skupiny????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
21.4.11 10:21
sarynama píše:
KRÁSNÝ KLOUČEK :palec: :palec: :palec:

Děkuju moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
21.4.11 10:25
sarynama píše:
Naše Lucinka říká tátá, mami ted teprve začíná, potom pa to i mává, děla jak si veliká a paci paci, začívá všude vstávat, v postýlce je na nohou hned a chodí dokola, teda ještě neleze, jen se plazí ale za chvíli je vzteklá asi je to namáhavý :-D :-D :-D ona je malá lenivka :dance:

No,malý zatím jen leze,sedí,zvedá se atd,na chození má asi ještě čas,i když bych chtěla,aby už dělal vše,taky si někdy třeba říkám,zda nedělám něco špatně,že jestli ho nemám víc věcí učit,ale doktorka nám říkala,že stejně se naučí to co mu připadá lehčí,to co mu jde a zbytek,že pak zvládne a klidně i sám,ale jak říkám,snažím se,aby nebyl pozadu,njn-mé první dítě :think: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.11 10:33
sarynama píše:

Nahoře na pravo máš žádost a členství tAK na to klidkni a já tě pak přijmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.11 10:35
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
Nahoře na pravo máš žádost a členství tAK na to klidkni a já tě pak přijmu

našla jsi to??Je to v pravo nahoře tmavý modrý obdélník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
21.4.11 10:45
Zlata Kindlova píše:
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:
našla jsi to??Je to v pravo nahoře tmavý modrý obdélník

Jojo už jsem to našla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
21.4.11 10:47
smolicekkk píše:
sarynama píše:
Naše Lucinka říká tátá, mami ted teprve začíná, potom pa to i mává, děla jak si veliká a paci paci, začívá všude vstávat, v postýlce je na nohou hned a chodí dokola, teda ještě neleze, jen se plazí ale za chvíli je vzteklá asi je to namáhavý :-D :-D :-D ona je malá lenivka :dance:
No,malý zatím jen leze,sedí,zvedá se atd,na chození má asi ještě čas,i když bych chtěla,aby už dělal vše,taky si někdy třeba říkám,zda nedělám něco špatně,že jestli ho nemám víc věcí učit,ale doktorka nám říkala,že stejně se naučí to co mu připadá lehčí,to co mu jde a zbytek,že pak zvládne a klidně i sám,ale jak říkám,snažím se,aby nebyl pozadu,njn-mé první dítě :think: :-D

Neboj na všechno přijde :-D :-D :-D :-D a potom budeš vzpomínat jaký to bylo, když jenom seděl a nikde ti nelítal atd… přesně tak to bylo u nás, Davídek byl akční, zato u Lůci si užívám ještě ten klid a na chození a lezení fakt nechvátám :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
21.4.11 10:50

Tak holky Lucinka je vzhůru a já pádim do krámu a pak musím vařit, dnes vařím až na 13hod. manža akorát tak přijede z práce, tak aby to měl teplý.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
21.4.11 11:46
sarynama píše:
smolicekkk píše:
sarynama píše:
No,malý zatím jen leze,sedí,zvedá se atd,na chození má asi ještě čas,i když bych chtěla,aby už dělal vše,taky si někdy třeba říkám,zda nedělám něco špatně,že jestli ho nemám víc věcí učit,ale doktorka nám říkala,že stejně se naučí to co mu připadá lehčí,to co mu jde a zbytek,že pak zvládne a klidně i sám,ale jak říkám,snažím se,aby nebyl pozadu,njn-mé první dítě :think: :-D
Neboj na všechno přijde :-D :-D :-D :-D a potom budeš vzpomínat jaký to bylo, když jenom seděl a nikde ti nelítal atd… přesně tak to bylo u nás, Davídek byl akční, zato u Lůci si užívám ještě ten klid a na chození a lezení fakt nechvátám :lol: :lol: :lol: :lol:

Děkuju,taky si myslím,že pak budu litovat,že jsem se do toho tak hrnula :roll: Ale už se na to i těším,horší bude až na něho budu volat:Tobi to nesmíš,Tobi tam né,Tobi tohle neber atd… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
21.4.11 11:50
Zlata Kindlova píše:
sarynama píše:

Taky jsem zažádala,nevadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny