Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.4.11 15:23

Holky tak Markétka má na 10 měsících 8.1 Kg a 69 cm.
Jinak musíme na oční kliniku,malinko ji ujíždí levé oko,a tam mi i zjistěj zda nemá vrozenou tupozrakost,Přítel ji má totiž na levém oku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
18.4.11 15:42
Zlata Kindlova píše:
Jinak musíme na oční kliniku,malinko ji ujíždí levé oko,a tam mi i zjistěj zda nemá vrozenou tupozrakost,Přítel ji má totiž na levém oku.

júú, tak to je docela drobek, náš Filípek je pořádný chlap - tipuju tak 10 kg a 76 cm
s tím očkem je mi to líto, ale zase je lepší když se to zjistí co nejdříve, ať se to řeší, já jako malinká hodně šilhala a jsem teď naprosto v pořádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.11 15:48
letenia píše:
Zlata Kindlova píše:
Jinak musíme na oční kliniku,malinko ji ujíždí levé oko,a tam mi i zjistěj zda nemá vrozenou tupozrakost,Přítel ji má totiž na levém oku.
júú, tak to je docela drobek, náš Filípek je pořádný chlap - tipuju tak 10 kg a 76 cm
s tím očkem je mi to líto, ale zase je lepší když se to zjistí co nejdříve, ať se to řeší, já jako malinká hodně šilhala a jsem teď naprosto v pořádku :wink:

Teda tak to je kus chlapa :wink:
no ono jestli bude mít tu tupozrakost tak to se dá úplně vyléčit,ale u přítele to zanedbali a přišli na to dlouho ono to jde úplně vyléčit snad je do 4 let pak už s tím nic dělat nejde.Takže jsem ráda že tam jdem takhle brzo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
18.4.11 16:03
Zlata Kindlova píše:
letenia píše:
Zlata Kindlova píše:
Jinak musíme na oční kliniku,malinko ji ujíždí levé oko,a tam mi i zjistěj zda nemá vrozenou tupozrakost,Přítel ji má totiž na levém oku. [/citace
s tím očkem je mi to líto, ale zase je lepší když se to zjistí co nejdříve, ať se to řeší, já jako malinká hodně šilhala a jsem teď naprosto v pořádku :wink:
no ono jestli bude mít tu tupozrakost tak to se dá úplně vyléčit,ale u přítele to zanedbali a přišli na to dlouho ono to jde úplně vyléčit snad je do 4 let pak už s tím nic dělat nejde.Takže jsem ráda že tam jdem takhle brzo. :palec:

určitě, tyhle vady očí se musí řešit co nejdřív, tak snad to nebude zas tak hrozné

jj, mám co nosit, ale já taky nejsem nejmenší (cca 1,8m), tak to má mít po kom :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
18.4.11 16:04
letenia píše:
Zlata Kindlova píše:
letenia píše:
Zlata Kindlova píše:
Jinak musíme na oční kliniku,malinko ji ujíždí levé oko,a tam mi i zjistěj zda nemá vrozenou tupozrakost,Přítel ji má totiž na levém oku. [/citace
no ono jestli bude mít tu tupozrakost tak to se dá úplně vyléčit,ale u přítele to zanedbali a přišli na to dlouho ono to jde úplně vyléčit snad je do 4 let pak už s tím nic dělat nejde.Takže jsem ráda že tam jdem takhle brzo. :palec:

určitě, tyhle vady očí se musí řešit co nejdřív, tak snad to nebude zas tak hrozné

jj, mám co nosit, ale já taky nejsem nejmenší (cca 1,8m), tak to má mít po kom :lol:

nějak jsem to špatně šoupla 8-o
no nic jdu ven, užít si slunečné počasí a chytit trochu barvy, jsem hrozná bledule po zimě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.11 16:34

Tak konečně je krásné počasí,té zimy snad už bylo dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
18.4.11 21:21

Dneska fakt bylo krásně :-) parádička :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
19.4.11 06:48

Ahoj holky,
totálně nestíhám :oops: Muž mi ochořel :-? takže se těch dvou rarachů nezbavím ani večer na tu hodinku :pocitac: Ještě do toho se „zbláznily“ babička, takže mám vystaráno :oops:
Zuzi: hrozně se omlouvám, ale mám toho fakt požehnaně, abych do soboty stihla, do toho je tříletá prohlídka, musím nechat dětem udělat pasy, prababička jedna nevidí, ale dr. říkal, že už je to OK, jenže se v domově motá, takže tchýně je z ní zoufalá, takže jsem na přijmu a když tak musím jet, ona babička je trochu zvláštní :roll: Dvakrát do týdne musí být Vojtík u druhé prababičky, teda nemusí, ale babička tím žije :palec: Tak se mi to nějak nahromadilo a Vojtík začíná kašlat, takže budu hlídat laryngitidu. Co příští týden ta středa? Já se fakt moc omlouvám, ale asi bych to nezvládla a nebyla bych dobrý společník, bych furt myslela na to, co jsem ještě neudělala :oops:

Sotva vás stíhám číst, takže jsem všechno zapomněla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
19.4.11 08:13

Ahoj holky, přeju vám krásné ráno :-D :-D dneska to vypadá zase na krásný den úplně jinak se ráno vstává když svítí sluníčko :dance: :dance: :dance:

Zlutuš tak to je Márkétka na tom skoro stejně jen Lucinka měřila 72cm :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.11 08:20

také přej ikrásné ráno. :dance:
A kolik Lucinka váží????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
19.4.11 09:19

Lucinka měla přesně 8kg :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.11 09:50

jo tak to jsou na tom holky dost podobně
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
19.4.11 10:08

Verco-Vůbec se neomlouvej.Půjdeme někdy jindy :-) Příští týden toho mám taky moc,ale určitě se nějak domluvíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
19.4.11 13:00

Tak mám vařeno :lol: dělala jsem koprovku, ale bylo nák tuhý maso, tak mě to pěkně zdrželo :roll: , knedlík jsem teda koupila a udělala jsem k tomu ještě brambory, ty já mám radši. A budu doufat že mi to vydrží i na zítra, vůbec mě nanapadá co pořád vařit :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
19.4.11 13:10

my máme karboše a br kaši :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů