Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše: Více
A to my, co nám Saxendu nedají, musíme točit pedály elipticalu. Život je nespravedlivý. Můžou za to komouši, katolíci a zelené mozky!
Půjdu si založit nové politické hnutí - Saxendu a Ozempic všem!!! ![]()
Příspěvek upraven 02.10.26 v 10:05
@Padlý.anděl píše: Více
Malina ho chytila spíš za koule. A má z toho jedinečný zážitek, ze kterého si stále nemůže vzpamatovat.
@Virgin_Mojito píše: Více
Malina byla jedna z mála, co mě za koule nechytla. Jen si sáhla a na klobásu ![]()
@Eugen Fischer2 píše: Více
Mám co dohánět. ![]()
Vlastně… asi ani nechci. ![]()
Příspěvek upraven 02.10.26 v 10:08
No a vidíš, jaký to na tebe udělalo dojem, že o tom píšeš i po dvou letech.
No, tak máš fyzické obtíže, to nikdo nerozporuje a dál? Můj příspěvek se týkal tvého mentálního nastavení. Fakt nejsi jediný na světě, kdo má nějaké následky. ![]()
Eee a někteří z nás to řeší celkem striktním hlídáním stravy. Ale mohla bych se vyžrat na 120kg, to samozřejmě.
Kdepak, to píšu o ní, protože jsme si psali ještě do začátku září. ![]()
A navíc se mě tu na ní ptal Jegouš
Jdi s tou psychosomatikou někam! Máš penis? Máš. Můžeš jí ho strčit do zadku? Můžeš. Uvidíš, jak zaječí
Co si holky myslíte o mravencích? ![]()
Chat gpt mi řekl, že se mam žen ptát na názory, že prý budete rády ![]()
Jenže mě nic jinýho nenapadlo ![]()
@Velryba černá píše: Více
A necítíš se přitom jako oběť hnusného a zpupného systému, který ti odpira moderní léky?
![]()
@Velryba černá píše: Více
Na co brblám jsem psal včera. Plus tedy, pro mě, ale nejen pro mě, na nedosažitelnost některé lěčby.
Teď tedy se zrovna odkládá časné řešení zakalu, protože na tu čočku, co chci momentálně nemám - 35k.
Na urologii jsem už zálohu poslal, ale protože mají jen akutní ošetření a pak dva plus programy, tak ještě 2500,– Kč. Jasně, že nemusím k soukromníkům, ale sežeňte někoho, kdo bere do stálé péče. ![]()
No a pak ještě počítám, že za zákrok budou chtít tak 15 000,–. Ne nemusím, můžu na to kašlat… Ale jaksi chci… ![]()
No a na tu kolonoskopii je to podobné. Standart co hradí pojišťovna („a to si tedy užijete..“ ), nebo si připláť tlusťochu… ![]()
Příspěvek upraven 02.10.26 v 10:22
Oni na první pohled nevypadají, ale při správném přiblížení hotoví Alieni! ![]()
Znám písničku od Adama Anta. Začíná to slovy „Did I say you're beautiful?“. Nebo tak nějak… ![]()