Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Bych ho vykuchala jak makrelu
..a to jsem běžně mírumilovný člověk nepodporující násilí 🤔
@M_Vladim píše: Více
Pokud tady přirovnáváš komentáře na internetu vůči dávno dospělému člověku k psychice a reakcím šikanovaného děcka, pak je něco opravdu špatně.
@M_Vladim píše: Více
To slyším prvně…normálně se nic neplatí🤔…ani za oblbováky ![]()
@Eugen Fischer2 píše: Více
Kašli jim na ty infantilní provokacky. Ona je to stejně jenom zavist, protoze se jim nikdy nepodařilo něco takového zažít. Ať už to dopadlo jak chtelo… ![]()
Žiju s chlapem, který nezakňučí a nezakn̈učí. Že je mu blbě, odezírám z drobných změn chování, ještě, že jsem trénovaná na těch psech. Ti si taky nepostěžují.
Celou dobu si myslím, že to není rozumný přístup, přece jenom jsou nemoci, které člověk vůlí neurve a občas se zmínit, že je mi blbě a vyhledat pomoc odborníka, by mnohému pomohlo.
Ale po občasné četbě tady Vladima zaplaťpánbu za bíloplášťového fobika. ![]()
Hele Vladime, mezi náma, máloco by ve mně dokázalo zabít erotickou touhu spolehlivěji, než tohle ustavičné skuhrání.
Malej penis je handicap, o tom žádná, ale pokud by měl ten chlap jiné kvality, dokázala bych se přes něj přenést.
Ale vážně by mě zajímalo, komu může imponovat tohle vytrvalé kňourání, které tu vytrvale předvádíš ty, ![]()
Příspěvek upraven 02.10.26 v 12:15
@stock píše: Více
![]()
Jak ty můžeš vědět, komu se tu podařilo co zažít? ![]()
@jege píše: Více
No ze jsi tu nedavno nemohl prijit Pirkovi na jmeno a ted si s nim notujes…zajimavy fenomen tady…
@sirikit píše: Více
Nejhorší na tom je, jak je vidět, že si v tom vyloženě libuje. Tyhle dlouhé popisy, jak mu co kde vyšetřovali, co mu kde píchli atd.
Představ si tohle mít a poslouchat doma. ![]()
@stock píše: Více
Kdo si nepsal s Pírkem dva roky, nic nezažil a nic neví o životě! ![]()
@Eugen Fischer2 píše: Více
Chtěl jsi napsat „mi“ a „zaječím“, že? ![]()
@Monicka39 píše: Více
Njn, když nás nechcete a o půlnoci už chrápete, tak si musíme vystačit sami.
![]()
@Velryba černá píše: Více
Ne to bylo na moji tehdejší situaci.
A něco špatně bylo. Uznej.
@Virgin_Mojito píše: Více
Ty si se mnou píšeš už dýl, jen veřejně ![]()