Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
512
1.10.26 22:57
@Eugen Fischer2 píše: Více

Vidíš a já to mám ráda přesně obráceně…My jsme každý z jiný planety. ;) :mrgreen:
Ale nějak si zkrotnul…To tě Malina asi hodně chytila za srdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41104
1.10.26 22:57
@Luxusnixicht píše: Více

No to jsem přesné já - dokonalejší a hezčí Helmut! :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41104
1.10.26 22:59

Srdíčko anebo pytlík? ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41104
1.10.26 23:00

Tvl, ty spíš na záchodcích? Veřejných? To tě odtud nevyhodí? 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41104
1.10.26 23:04

Neuč orla lítat! Já myslel fyzicky, když se mluvilo o nohách a mozku! :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40543
1.10.26 23:06
@jege píše: Více

Nepochopil jsi to. Výchova tě determinuje. Výchova je často spojena s nějakou společenskou ideologií. Determinuje předky i potomky. To jsou její nositelé. Ti to drží, vychovávají následníky. Tu jedním, tu nekompromisnějším způsobem. Ale rozhodně platí že má zapadnout.
Má to vždy nějaké důsledky. Většinou to v nějakých podmínkách funguje, na tom společnosti stojí. Ale když se tam vyskytnou nějaké nečekané vlivy, může tam něco zkolabovat. Nemusí to zafungovat v nějakých nestandardních situacích. Nepočítá se s tím, někdy je to tabu. A často tam není plán B. No a já jsem si tuhle černou známku vylosoval. Ano, má to nějaké protagonisty.
Je to taky varování. Když to zůstane pod kobercem tak ne. A taky bez šance to změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18572
1.10.26 23:12
@Centropen píše: Více

Ale takhle náhle? :think: Tomu by asi předcházelo chladnější psaní, méně toužebné, více odmlk… přeci jen, muži tohle moc předstírat neumí…ale do poslední zprávy psal, jak kdyby mě láskou a chtíčem snědl :nevim: Znám to od exmilence a tam jsem to věděla hned..i když ještě půl roku měl nás obě, tak už byl jinej…byl i skrz ty zprávy hrozně nepříjemnej, jak kdybych něco provedla já… odpovídal jednoslovně po týdnu a tak :lol: :roll: Helmut by to teda musel mít dobře promyšlené :lol: Včetně toho zmizení z Fb… :think: A neumím si představit, být zamilovává jinde a řešit takhle moc milence, kterého už nechci…navíc Helmut není asi úplně jen pro jednu ženu.. nalezení nové milenky, neznamená vzdání se té stávající, dlouhodobé a navíc prověřené…to Helmutovi moc neodpovídá… spíš by psal méně a chladněji, ale udržoval by si obě…kdyby náhodou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40543
1.10.26 23:12

Ten dělá věci. :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40543
1.10.26 23:17

Dyť to bylo do tý titanový nohy. Ty sis toho všimnul? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41104
1.10.26 23:18
@M_Vladim píše: Více

Jedna oběť čas za čas je zanedbatelná, kvůli tomu němá smysl burcovat lidi na nějakou změnu. ;)

Holt, každý si v něčem vytáhl černého Petra, ale někteří sexy Petru. :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.26 23:18

Já myslel záchodky u baru nebo na diskotéce, ale jinak ano, usnul jsem na místech, že by ti vstával ten zbytek vlasů na hlavě co máš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18572
1.10.26 23:19

Těžko říct…je jich víc :D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.26 23:19

Jestli si nesouložil na střeše věžáku, ještě si nic nezažil. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18572
1.10.26 23:20
@Rosebery píše: Více

Teď tu byl novej sympaťák :dance: A usmál se na mě :* Leč bohužel měl v autě tu svou, se kterou tu byl i posledně… takže asi nic :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.26 23:24
@Luxusnixicht píše: Více

Nech se odháčkovat a pak teprve hledej toho pravého. Vladim nebo Bobr. Detsa dělá v íránském McDonaldu, ale připravuje pomstu. Buď jeho Eva Braunová!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová