Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
A já mám v práci samý mlaďochy.
Dneska jsem po x letech potkala mladého souseda.Je to kus.
Samozřejmě vousatý.
Jestli chceš, můžeš u nás vybrat.
To je práce snů. ![]()
To bych asi myslel na jiný věci. Ale zkusit to můžu. Jen je blbé, že jako amatér budu skákat a budu mít tu ženskou za zády.
Ty to máš lepší.
Ty budeš mít profíka za sebou.
Příspěvek upraven 01.10.26 v 23:27
@M_Vladim píše: Více
No, kdyby mi poleptala tak 4-5cm, tak furt dobrý, nechal bych si zmenšit penis. ![]()
Konečně. ![]()
Najdi si zajíčka, budeš ho moct zaučit.
Ta mládež je dneska hrozně digitální. Musíš ho vytáhnout od mobilu do ráje.
A pak pošli Helmutovi fotky…
Však vám ženským se stačí postavit k baru. A hned tam jsou mouchy. Ale zajíčka budeš muset popohnat ty.
Musíš se naučit bejt zlá trochu.
Musíš v sobě objevit trochu Pírka
@Eugen Fischer2 píše: Více
Zasypali mu centrifugy a vypnuli elektrárny. ![]()
Příspěvek upraven 01.10.26 v 23:35
@jege píše: Více
Ano, je to jedna z možností…ale stejně to moc nechápu… Že něco takového slíbil… však je jasné, že se nikam stěhovat nebude, čili pro nás to znamená konec, to mu muselo být jasné…ale už to nebudu řešit…je to prostě „mrtvý“ muž, co se milenectví týče… takže viel Glück, když tak chce žít
Jako nevolník, který musí vše tutlat před dětmi, i před Ex…jeho problém. U tebe to chápu, že se nemůžeš jen tak sbalit…ale Helmut by nebyl ani první, ani poslední dětný muž, co se rozvede, či rozejde.. děti už nejsou úplný miminka, mají už i svůj život, kamarády…a holt by je měl o víkendech, což tak má i teď
Holt kdo chce kam…tak už si nevrzne no. Dobře mu tak.
Mám ježka, a ten stojí i bez těch tvých skazek.
![]()
@zmrzlik píše: Více
V pondělí dáš výpověď!
![]()
PS: A hezké ženské k vám nechodí? Pokud ano, a občas mi nějakou dohodíš, tak můžeš zůstat. ![]()
To nevadí. stejně si užiješ, akorát nezapomeň před seskokem na lubrikant a hlavně se uvolni. Né, že budeš mít pudel staženou strachy, to pak bude hodně intenzivní zážitek. ![]()
Já v mládí skákal, a single, heč! I padák jsem si uměl poskládat.
![]()