Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40950
2.10.26 00:11
@M_Vladim píše: Více

Náhodou, jsem jaderný fyzik - amatér! Epizoda Mladého Sheldona, ve které se pokoušel zhotovit jaderný reaktor, byla inspirována mnou! :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40950
2.10.26 00:13
@M_Vladim píše: Více

Bohužel anebo bohudík to nemění nic na celé situaci a fungování daného systému. ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.26 00:14
@jege píše: Více

Pak bych ho měl velkýho jako ty + Vladim.

Jen Vladim ho má tlustýho jako velryba. A proto si nemusí dělat starosti s délkou. A s malym kašpárkem pak zahraje velký divadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.26 00:15

Plešoune :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.26 00:16
@zmrzlik píše: Více

Ty děláš na základce co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.26 00:17

Ale je zajímavé, te nás napadl ten samý nápad. Sonarka potřebuje zajíčka, trochu si pohrát s chlapem. Tentokrát malinko naopak. A přitom mu ukázat ráj. To pro ní nebude problém.

Na všechno je jediná léčba: mládí. A když ho nemůžeme mít my (myslim tu krásnou postpubertu), tak aspoň ty co přeřízneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40950
2.10.26 00:22
@Luxusnixicht píše: Více

Já odejít mohu, ale nechci, protože jednak chci být s dětmi a jednak pro mě teď zrovna není vhodná situace k odchodu. To ovšem neznamená, že si nechám líbit cokoliv a třeba ohledně psaní by měli děti smůlu a kdybych měl náležitý důvod k vymezení pozic, tak to udělám, ale jenom kvůli princípu mi to za to nestojí.

Zrovna dnes mi zavolal příbuzný, který s něčím potřebuje helfnout a bude to na 2 dní. Zrovna se to moc nehodí a ani se mi do toho nechce, ale vím, že kdybych to probíral s manželkou anebo bych ukázal váhání, tak by do mě okamžitě hustila, ať to zruším a kdybych odmítnul, tak bychom se kvůli tomu několikrát pohádali.

Tak jsem jí to oznámil jako hotovou věc, o které se nediskutuje a byť se jí to moc nelíbí, ale aspoň neryje, kdežto já usilovně přemýšlím, jak se z toho vyvléct. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40950
2.10.26 00:23
@Eugen Fischer2 píše: Více

Chceš poslat dicpic? Ale pak neusneš, budeš mít divoké sny a ráno mokrou postel. :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40950
2.10.26 00:27

To je znak vysoké hladiny testosteronu! :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40950
2.10.26 00:27

Ne, v MŠ! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18337
2.10.26 01:59

Ano a to je to, co tu říkáme… že se to dalo řešit i jinak…než takovéhle radikální sliby… já bych se to dětem snažila nějak vysvětlit…v tomhle věku už asi leccos mohou pochopit…ale je možné, že s jejich matkou to před nimi opravdu tutlají, že už spolu nejsou…jen nechápu, když to četl syn, proč o tom najednou ví celá rodina.. :think: Že by hned běžel za mámou? Nevim, některé věci si asi neumím dost dobře představit… :think: To leda, že by z táty neměl vůbec žádný respekt, nebo to byl nějakej žalovníček… já si to teda neumím představit, že bych to hned šla troubit druhému rodiči a dělat ještě větší zle… snažila bych se to s tátou probrat o samotě..no to je fuk…je možné, že to objevila Ex a Helmut to jen nechce přiznat, tak to hodil na děti… protože co mu má Ex co přikazovat že… 8) To by mi mohlo být divné a nemusela bych to pochopit.. :jazyk: Což teda stejně nechápu ani tak..no ale alespoň vím, jak si u něj stojím…a bohužel tímhle chováním mě emočně dost ztrácí… čímž se současně i vytrácí chuť, mít s ním sex…ono je to u nás holt propojené :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7992
2.10.26 02:46

Jege ty jsi schozofrenik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15832
2.10.26 05:56

Lorry?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15832
2.10.26 06:09

Jegi mam vsechno, co je potřeba. Ale chci, abys zil :mrgreen:. Takze nedám :jazyk: :*.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15832
2.10.26 06:14
@zmrzlik píše: Více

Neeee ke Zmrzlikovi nechod! Uci na zakladce! :oops: :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...