Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
320
14.4.11 18:01

Já jsem měla docela náročné odpoledne :roll: Domča se vzbudil ve 13h a dostal trošku mrkvičky s brambůrkou a po chvilce mlíčko.Mlíčko mu jede teda daleko víc než ta mrkev :-( Jela jsem si k doktorce,cestou vyzvednout Ondru ze školy a fofrem odevzdat bylovej formulář-sčítání :roll: Něco pokoupit v obchodě-lidu tam bylo jako much :lol: Rychle udělat úkoly do školy a něco dalšího procvicit a teď jdu pomalu připravit koupání pro Domču.Teda ještě,že jsem si uvařila dopoledne :-D jinak by jsme večeřeli asi až hooodně pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.11 18:04

Petula13
Tak to máš dobré že máš manžela kuchaře.to ti tak trochu závidím.
To se dělá jezdit rychle :cert: že se nestydíš :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.4.11 19:48

Stydím,Zlati,stydím :oops: ,jenže naše auto nějak neposluchá,50 jet neumí a 80 na Jižní spojce naprosto ignoruje,tak ted se mi to vymstilo,no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.11 20:05

Petula13
No tak když auto neposlouchá tak ho vyměň :lol: :lol:
A odkud vlastně jsi??Já sice řidičák mám,ale co jsem se přestěhovala sem do Prahy tak jsem ještě neřídila,taky se stydím :oops: ,ale já se prostě po Praze bojím bojím :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.11 20:13

Pro všechny
Holky mohla bys vás poprosit o jednu maličkost??Napsali by jste o sobě a své rodině něco do nástěnky??Já už to tam mám moc děkuji. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.4.11 20:15

Jsem ze Stodůlek a jsem rodilý Pražák,takže tu jezdím od 18 co jsem udělala papíry,ale přistěhovat se,asi bych se ze začátku taky bála,přeci jen je to v centru velký mazec :lol: Ale ted mám lítačku,takže si všechno objedu sockou a autem spíš mimo Prahu-na chatu,za známými atd.
Tak neboj,takových jako ty je spousta a max.tě někdo vytroubí,no :roll: Já myslím,že pro pražské neandrtálce za volantem jsou začátečníci potřeba,protože kdyby neměli na koho nadávat,tak by je snad ani nebavilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
14.4.11 23:13

Není tady náhodou někdo z Prahy 10?Já jsem ze Zahraďáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.11 06:50

Tak jak koukám nástěnka se nám plní.Moc děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
15.4.11 08:12

Zuzi, já jsem z Hostivaře
Hezké ráno dámy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
15.4.11 08:52

Zdravím vás tu. my jsme z Hájí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
15.4.11 10:40

VercaN-To je fajn :-D Můžeme se někdy domluvit a kočárkovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
15.4.11 11:14

Zuzi: určitě , ale já k tomu mám ještě Vojtíka, takže je to někdy složitější, ale na Zahraďák občas jezdím do Rossmana a kouknu do bazárku :-D Jezdíme „zastávka zahradní město“ a odtud chodíme pěšky nebo sednem ještě na druhý bus. MHD nám nedělá problém :palec: Vojtík autobusy rád a Vendulce je to jedno, hlavně že kouká na bráchu nebo komunikuje s cestujícími :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
15.4.11 11:19

To by bylo fajn.Já jsem na zastávce sídliště zahradní město nebo na groši.Myslím,že tram.má jiný název zast.než autobus :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
15.4.11 11:21

Týnko: určitě se k nám přidáš, že? :-D Nebo bychom mohli zase do Hostivařského lesoparku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
15.4.11 11:22

Zuzi: super, tak to mám přímo na busu i na trmvaji. :palec: Tak to rozlousknem. Co děláš v úterý odpoledne? Nebo středu mám docela volnou. :-D i dopoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny