Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11513
12.4.11 09:36

No to jo:-) je to zubatec :-) Ale je nám těch 13 měsíců, takuž má na čase, kamarádky syn stejně starý už má kromě dvou všechny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
12.4.11 09:37

Holky tak já s Májinkou taky udělám hodně, je samostatná a ještě jak má sestřičku, tak má okolo sebe plno zážitků, jen když vysávám, tak leze za vysavaček a neustále mne sleduje, co to ten vysavač dělá a vydrží semnou prolíst celý barák a když jsme s manželem dělali v dílně a Markétku měli v kočáře, nevadily jí rany kladivem, flexa, bruska,… spíš líp spala když něco vrčelo, než když bylo ticho. Šoda, že jí to nezůstalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.11 11:18

Holky taky je u vás takový vychra prší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
12.4.11 11:24

tady chvilku prší, tedy spíš lije a pak zase svítí sluníčko a vítr taky trošku fouká - Vysočina Moravské Budějovice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
12.4.11 11:27

Tady je černo a taky prší.Kdybych nemusela,tak s kočárem nikam nejdu.Bohužel mi nikdo nepřivede toho staršího ďábla.Už aby bylo zase pěkně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
12.4.11 11:30

Tak u nás je to stejné, zataženo a leje, a docela fouká - Tachovsko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
12.4.11 11:33

Ahoj holky,
tak to Venda si dá přes den tak hodinku a občas večer ještě 30 min. a to ppak místo v půl 8 v posteli a spánku řádí do 9 :cert: Nespavec je hroznej. Přes den stihnu jen málo věcí, protože mám jednoho nebo druhého za „prdelí“ a furt něco chcou. Vendulka má zuby 2, ale skoro nerostou. Je to nějaké divné :nevim: Teda jako vydrží si chvilku posílat míč nebo jí Vojtík „čte“ posílají auta, ale jen do doby, než to Vojtu přestane bavit :pocitac: Vendulka se sama nezabaví, jen na chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.11 12:41

Tak co děláte,když je tam tak hnusně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
12.4.11 13:21

Holky my koukali na film Ať žijí duchové a teď čekáme na tatínka až přijde z práce uděláme mu hranolky ke kuřeti na broskvích a pak pojedeme pro botky do města. Normálně bych si zašla pěšky, ale je to daleko a mám strach, aby jsme nezmokly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.11 13:27

No tak tady prší už dlouho a vypadá to že ještě dlouho bude.
Tak ať vyberete nějaký pěkný botičky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
12.4.11 13:29

Tady začalo šíleně foukat, ale neprší. Mo radějí pojedeme autem, když ho člověk má doma. I když bych raději na procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.11 13:38

No my nebyli venku celý den,protože tady pořád prší a strašně fouká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
12.4.11 13:41

Když my nebyli venku ani včera, protože tu bylo škaredě a já když není nikdo doma, musím sedt na zadku, jelikož nám má přijít balíček na dobírku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.11 13:44

jo tak to taky znám…čekat na balíček na dobírku sedět kvůli tomu doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
12.4.11 13:48

No taky z toho nejsem nadšená, ale my si objednaly ofuky na auto a musím říct, dneska by se hodily. Už se na ně s manželem moc těšíme a alespoň na holky nebude tolik foukat a přitom bude v autě čerstvý vzduch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny