Mimi 2010
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (192)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahoj holky, tak jsem tady taky.
Nedávno jsem do diskuse psala, jak se mi malej budí v noci po 1,5 až dvou hodinách a myslela jsem si, že to bude spurt nebo zuby. Pak jsme byli na kontrole a MUDr. mi řekl, že se Adámek nebudí ani tak kvůli kojení, ale kvůli touze po mámě.
Naštěstí se to srovnalo, teď v noci po mamince touží jen po třech hodinách. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Janik123 píše:
Ahoj holky, tak jsem tady taky.Nedávno jsem do diskuse psala, jak se mi malej budí v noci po 1,5 až dvou hodinách a myslela jsem si, že to bude spurt nebo zuby. Pak jsme byli na kontrole a MUDr. mi řekl, že se Adámek nebudí ani tak kvůli kojení, ale kvůli touze po mámě.
Naštěstí se to srovnalo, teď v noci po mamince touží jen po třech hodinách.
paráda, za chvilku bude spinkat celou noc jako ta naše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Janik123 píše:
Ahoj holky, tak jsem tady taky.Nedávno jsem do diskuse psala, jak se mi malej budí v noci po 1,5 až dvou hodinách a myslela jsem si, že to bude spurt nebo zuby. Pak jsme byli na kontrole a MUDr. mi řekl, že se Adámek nebudí ani tak kvůli kojení, ale kvůli touze po mámě.
Naštěstí se to srovnalo, teď v noci po mamince touží jen po třech hodinách.
No tak to na tom budem asi stejně.....že by jen touha po mámě?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prý je to opravdu jen touha být s mámou.
Mluvil o tom i pediatr a psycholog v Sama Doma z 5. 4., zrovna jsem na to koukala na netu. Mezi 3. a 6. měsícem mají mimi touhu cítit mámu, od 6. měsíce už nemají fyziologickou potřebu v noci jíst a přes to se budí a je to prý kvůli tomu, že chtějí být s maminou. Taky jsem tomu nevěřila a divila jsem se
, ale asi na tom něco bude, postupně se to nějak rovná, malej se budí po třech hodinách, chvilku ho kojím, většinou přestane papat a když ho odpojím, dám mu dudlík, někdy se chvilinku vzteká, ale pak hned usne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Janik123 píše:
Prý je to opravdu jen touha být s mámou.Mluvil o tom i pediatr a psycholog v Sama Doma z 5. 4., zrovna jsem na to koukala na netu. Mezi 3. a 6. měsícem mají mimi touhu cítit mámu, od 6. měsíce už nemají fyziologickou potřebu v noci jíst a přes to se budí a je to prý kvůli tomu, že chtějí být s maminou. Taky jsem tomu nevěřila a divila jsem se
, ale asi na tom něco bude, postupně se to nějak rovná, malej se budí po třech hodinách, chvilku ho kojím, většinou přestane papat a když ho odpojím, dám mu dudlík, někdy se chvilinku vzteká, ale pak hned usne.
jj, my to měli takhle taky a budili jsme se do 11 měsíců v noci a proto jsem i odstavila kojení
A máme klid a budíme se až k ránu na šestou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,tak my měli taky šílenou noc a když jsem ho v půl 4 nakojila,tak se úplně probral a nechtěl spát.Nechala jsem ho u sebe v posteli a čekala a čekala a on se pořád mlel a nespal.A asi po půl hodině hodil šílenou šavli,tak jsme museli převlíkat
,pak usnul ale ubliknul jestě 2× a ráno když se v 6.45 vzbudil tak jsem ho musela otočit,aby se neudusil a hodil další.Tak jsem to svedla na bramboráky k večeři,protože byly fakt mastný a pro něj asi dost těžký ![]()
Jenže ted dostal večer mlíčko,ani nevypil celou lahev a když jsem ho položila,tak to z něj vylítlo všechno za celý den,asi na 4×! Holky to jste neviděli,jak kdyby to z něj někdo pumpoval…tak půjdem ráno k dr. jestli nemá nějakou virozu nebo co. Chudáček malej,bylo mi ho hrozně líto.Ale na štěstí mu nic jiného není,když se poblil tak by si šel nejradši zase hrát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě takhle Daník blil po žloutky,obloukem - hrůza .-( Lítalo to z něj šíleně.-(Chudínek, ještě že je to dávno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To já to musím zaklepat,mě Markétka teda neblije,jen si občas malunko ublinkne ale to už mnusí být a je to jen mlíčko.
Jinak nevím co to je aby mi zvracela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě fakt zvracel jen jednou po tom žloutky. Od té doby- ťuk, ťuk, ťuk, je v pohodě a to už je víc jak půl roku ![]()
Jinak přeju krásné ráno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kristyna+Daník píše:
Mě fakt zvracel jen jednou po tom žloutky. Od té doby- ťuk, ťuk, ťuk, je v pohodě a to už je víc jak půl rokuJinak přeju krásné ráno
Aha tak to jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak já si s tím blinkání užila dost. Lucinka do osmi měsíců zvracela tak 4× deně, no hrozný, nejhorší bylo když jsem chvátala třeba do poradny nebo do školky a oblíkla jsem ji a ona se hned poblinkala a třeba jsem jí musela převlíkat i 3×
![]()
Ted už se to zlepšilo, ale taky si někdy ještě ublinkne.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Krásné ránko
venku je to zase uplakané
Co budete vařit k obědu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bududělat dneska řízky.
Jo jo tady je počasí taky na dvě věci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- větvička1 , 6.1.24 21:35
- Týnuše1980 , 25.10.20 21:40
- prcek2303 , 15.5.20 14:50
- kfmldfvm , 20.10.17 23:28
- JeannetteI , 3.8.17 06:39
- Habibi2606 , 6.1.15 19:49
- Zlata Kindlova , 31.1.14 12:26
- KatkaHelenka , 31.5.13 17:33
- leicka , 4.5.13 08:57
- kubanka , 5.4.13 22:56
- mamka.92 , 24.3.13 21:47
- Zuza78 , 21.1.13 22:17
- barah , 30.11.12 13:11
- Yuliya , 16.11.12 22:09
- šmoulinka71 , 11.11.12 16:20
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Borelióza? nebo nějaká reakce
- 6.5.26 01:08
- EliskaSp
- 1
Michael Kors - nákup kabelky a doplňky
- 6.5.26 00:09
- Anonymní
- 1
Budoucí samoživitelka
- 6.5.26 00:51
- JoHoP
- 6
Dovolená v době výpovědní lhůty
- 5.5.26 22:06
- JoHoP
- 8
Jak se ho zbavit? Šmíruje.
- 5.5.26 23:32
- SabinaBaranková
- 42
Možné těhotenství - příznaky
- 5.5.26 23:09
- stinga
- 6
Nejlepší sexuální zážitek
- 5.5.26 23:08
- Andelskej_Satan
- 9
Proč nám každý rok zbývá 0,5 h dovolené?
- 5.5.26 23:06
- stinga
- 4
Razantní advokát v Praze
- 5.5.26 20:38
- Zvedava1
- 2
Mastitida a piercing v bradavce
- 5.5.26 22:13
- kudrata_indianka
- 2
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 6.5.26 01:37
- Luxusnixicht
- 102831
Bolest na pravé straně pánve
- 6.5.26 01:14
- EliskaSp
- 3
Borelióza? nebo nějaká reakce
- 6.5.26 01:08
- EliskaSp
- 1
Budoucí samoživitelka
- 6.5.26 00:51
- JoHoP
- 6
Nechráněný sex na konci menstruace,...
- 6.5.26 00:16
- rainbowcake
- 23
Michael Kors - nákup kabelky a doplňky
- 6.5.26 00:09
- Anonymní
- 1
Jak vypadá manželství, kde se schyluje k...
- 6.5.26 00:06
- Anonymní
- 36
Fotovoltaika - spolehlivý dodavatel
- 6.5.26 00:03
- Titty
- 32
Pocit na zvracení, když mluvím souvisle...
- 5.5.26 23:44
- Amassakoul
- 4
Ambulantní ošetření hemoroidů - hemoron
- 5.5.26 23:43
- Anonymní
- 8