Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1425
13.4.11 11:30

Ahoj holky, tak jsem tady taky. :-D Nedávno jsem do diskuse psala, jak se mi malej budí v noci po 1,5 až dvou hodinách a myslela jsem si, že to bude spurt nebo zuby. Pak jsme byli na kontrole a MUDr. mi řekl, že se Adámek nebudí ani tak kvůli kojení, ale kvůli touze po mámě. :-D Naštěstí se to srovnalo, teď v noci po mamince touží jen po třech hodinách. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
13.4.11 11:31
Janik123 píše:
Ahoj holky, tak jsem tady taky. :-D Nedávno jsem do diskuse psala, jak se mi malej budí v noci po 1,5 až dvou hodinách a myslela jsem si, že to bude spurt nebo zuby. Pak jsme byli na kontrole a MUDr. mi řekl, že se Adámek nebudí ani tak kvůli kojení, ale kvůli touze po mámě. :-D Naštěstí se to srovnalo, teď v noci po mamince touží jen po třech hodinách. :-D

paráda, za chvilku bude spinkat celou noc jako ta naše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.11 11:35
Janik123 píše:
Ahoj holky, tak jsem tady taky. :-D Nedávno jsem do diskuse psala, jak se mi malej budí v noci po 1,5 až dvou hodinách a myslela jsem si, že to bude spurt nebo zuby. Pak jsme byli na kontrole a MUDr. mi řekl, že se Adámek nebudí ani tak kvůli kojení, ale kvůli touze po mámě. :-D Naštěstí se to srovnalo, teď v noci po mamince touží jen po třech hodinách. :-D

No tak to na tom budem asi stejně.....že by jen touha po mámě?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
13.4.11 12:10

Prý je to opravdu jen touha být s mámou. :-) Mluvil o tom i pediatr a psycholog v Sama Doma z 5. 4., zrovna jsem na to koukala na netu. Mezi 3. a 6. měsícem mají mimi touhu cítit mámu, od 6. měsíce už nemají fyziologickou potřebu v noci jíst a přes to se budí a je to prý kvůli tomu, že chtějí být s maminou. Taky jsem tomu nevěřila a divila jsem se 8-o , ale asi na tom něco bude, postupně se to nějak rovná, malej se budí po třech hodinách, chvilku ho kojím, většinou přestane papat a když ho odpojím, dám mu dudlík, někdy se chvilinku vzteká, ale pak hned usne. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
13.4.11 12:41
Janik123 píše:
Prý je to opravdu jen touha být s mámou. :-) Mluvil o tom i pediatr a psycholog v Sama Doma z 5. 4., zrovna jsem na to koukala na netu. Mezi 3. a 6. měsícem mají mimi touhu cítit mámu, od 6. měsíce už nemají fyziologickou potřebu v noci jíst a přes to se budí a je to prý kvůli tomu, že chtějí být s maminou. Taky jsem tomu nevěřila a divila jsem se 8-o , ale asi na tom něco bude, postupně se to nějak rovná, malej se budí po třech hodinách, chvilku ho kojím, většinou přestane papat a když ho odpojím, dám mu dudlík, někdy se chvilinku vzteká, ale pak hned usne. :-)

jj, my to měli takhle taky a budili jsme se do 11 měsíců v noci a proto jsem i odstavila kojení :-) A máme klid a budíme se až k ránu na šestou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.4.11 20:47

Ahoj,tak my měli taky šílenou noc a když jsem ho v půl 4 nakojila,tak se úplně probral a nechtěl spát.Nechala jsem ho u sebe v posteli a čekala a čekala a on se pořád mlel a nespal.A asi po půl hodině hodil šílenou šavli,tak jsme museli převlíkat :-( ,pak usnul ale ubliknul jestě 2× a ráno když se v 6.45 vzbudil tak jsem ho musela otočit,aby se neudusil a hodil další.Tak jsem to svedla na bramboráky k večeři,protože byly fakt mastný a pro něj asi dost těžký :-?
Jenže ted dostal večer mlíčko,ani nevypil celou lahev a když jsem ho položila,tak to z něj vylítlo všechno za celý den,asi na 4×! Holky to jste neviděli,jak kdyby to z něj někdo pumpoval…tak půjdem ráno k dr. jestli nemá nějakou virozu nebo co. Chudáček malej,bylo mi ho hrozně líto.Ale na štěstí mu nic jiného není,když se poblil tak by si šel nejradši zase hrát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
13.4.11 21:53

Mě takhle Daník blil po žloutky,obloukem - hrůza .-( Lítalo to z něj šíleně.-(Chudínek, ještě že je to dávno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.11 07:20

To já to musím zaklepat,mě Markétka teda neblije,jen si občas malunko ublinkne ale to už mnusí být a je to jen mlíčko.
Jinak nevím co to je aby mi zvracela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
14.4.11 08:11

Mě fakt zvracel jen jednou po tom žloutky. Od té doby- ťuk, ťuk, ťuk, je v pohodě a to už je víc jak půl roku :-)

Jinak přeju krásné ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.11 08:23
Kristyna+Daník píše:
Mě fakt zvracel jen jednou po tom žloutky. Od té doby- ťuk, ťuk, ťuk, je v pohodě a to už je víc jak půl roku :-)Jinak přeju krásné ráno

Aha tak to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
14.4.11 08:49

Ahoj, tak já si s tím blinkání užila dost. Lucinka do osmi měsíců zvracela tak 4× deně, no hrozný, nejhorší bylo když jsem chvátala třeba do poradny nebo do školky a oblíkla jsem ji a ona se hned poblinkala a třeba jsem jí musela převlíkat i 3× :oops: :roll:
Ted už se to zlepšilo, ale taky si někdy ještě ublinkne.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
14.4.11 09:11

Hezké ráno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.11 09:13

Pěkné ranko všem...... :dance:
Tak jak se vám dneska spinkalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
14.4.11 09:22

Krásné ránko :-D venku je to zase uplakané :-( Co budete vařit k obědu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.11 09:23

Já bududělat dneska řízky.
Jo jo tady je počasí taky na dvě věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů