Mimi 2010

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, které mají narozené děti v roce 2010.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (192)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
11.4.11 16:12

Koukám že holky baští skoro stejně, akorát rohlík musím malý trhat na kousky, jak nemá ještě zub tak si užužlá výdycky velkej kus a mám strach aby jí nezaskočil :think: ale jinak zblajzne všechno :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.11 16:17

já ji to taky trhám na kousky,ale třeba když jdem dopoledne z krámu tak ji dám půlku rohlíku do ruky a ona si ho hezky žužlá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
11.4.11 16:20

Tak už je taky vzhuru, tak dáme sváču a razíme na chvilku ven, tak zatím ahoj :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
11.4.11 16:49

tédy, vy jste se rozepsaly. No my začaly odpoledne i dopoledne spát v rozmezí 1,5-3h na každé spaní. A v noci spinká taky hezky. Na dnešek se vzbudila jen jednou a to jí vzbudilo Nikolcino řvaní. Zub je venku, tak se už bude spinkat dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
11.4.11 17:57

Ahoj holky.Jak to děláte,že vám broučci spinkají tak krásně v noci :-) Domča se začal budit pravidelně po třech hodinách :-( Dřív vydržel od 20h do 3-4h a pak už po 6h vstával.Jsem zvědavá kdy se to zase srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
11.4.11 18:04

Já myslím, že to člověk neovlivní. Někteří jsou spaví, někteří nespaví, ale jednou se to určitě srovná, chche to jen trpělivost. Naše Májinka sice není moc obratná a ještě sama nesedí, i když už chodí, ale zato když se v noci vzbudila, sama si vzala dudínka a spinkala dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
11.4.11 18:21

Ahojky, uff, už jsem myslela, že jsem někam napsala a raději se to zrušilo :-) Děkuji za uvítání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.4.11 22:03

Tak jsem tu taky :-)
Ty vaše spací miminka vám fakt závidím,od té doby co se Lukášek narodil tak 2 hodiny v kuse mi spal max. 5× :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.11 07:24

Petula13 Tak to jsme na tom dost stejně.Markétka je taky furt vzhuru,přes den mi po obědě vydrží spinkat klidně i 3 - 4 hodiny,ale jinak přes noc je furt vzhuru.Občas je to na palici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
12.4.11 07:53

Tak já si to užila s Davídkem,ten byl nespavec do tří let a trvá mu to do dnes :roll: :roll: večer ho zahnat do postele to jsou boje 8-o :oops: za to Lucinka ta je pravý opak úplně ve všem, jak se spaním tak z jídlem i přes den o ní skoro nevím je hrozně hodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.11 07:55

Markétka je taky strašně hodná,jen to noční soaní nám dělá problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
12.4.11 08:02

lucinka dneska vstávala v půlsedmy a ted už zase spinká, dala si mlíčko a byla zase hodně unavená :lol: :lol: :lol: tak už necelou půlhodku spí :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.11 08:05

Markétka vsstávala dneska výjimečně v 7 hodin,a teď už ji jdu zase upat je unavená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
12.4.11 08:09

Téda, vy dáváte spinkat broučky brzy. Já Májinku dávám až tak kolem 10h spinkat. POkud má klid spinká do 13h a pak jde spinkat v 16h max. Včera mi ji ale tchýně s tchánem vzbudili a spinkala odpoledne jen 30min a pak byla pěkně protivná. jeli jsme večer pro manžela a malá měla najednou strašně elánu a a ni ve 22h se jí nechtělo spinkat, ale naštěstí jsem jí přemluvila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
12.4.11 08:12

Lucinka ta vstáva vždy tak po tý sedmý, já akorát vypravým malýho do školky, dám jí mlíčko a ona si chíli hraje a pak kolem půl devátý jde spinkat, dám jí do postýlky a někdy usne hned někdy si hraje a povídá :andel: a pak usne a spí do tech 11hod jak kdy, a potom chodí kolem druhý to spinká průměrně tak hodinu a půl......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny