Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tess50 píše: Více
Takže se asi uklidňuješ tím, že tvůj střet zájmů zatím neexistuje? ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Hele, ale celkově jsi to rande popsala, jako naprosté debakl. S následným dalším „rozchodem“. Já vím, že teď budeš mít tendence to zlehčovat..
@Monicka36 píše: Více
Tak mě to vůbec nezarazilo. Ostatně psala, jak se k n ní Helmut chová. Jde si vepředu, kašle na ní. Telefonuje si. On vůbec nefunguje. Koukání na fotbal, to je jen dalším malým dílkem do tohohle zvláštního puzzle.
@Monicka36 píše: Více
Jak jinak. Rád bych se mýlil. Ale to, že by se i on věnoval. To prostě těžko. Další dílek puzzle.
@Lorre píše: Více
Protože by jsi si jí nevážil. A milenka, nebo obecně vzato žena, které si chlap neváží, to stojí za starou bačkorku. Na všechny strany.
@Honza 12 píše: Více
Já se neuklidnuju, nemam proc. Jsem při smyslech, svéprávna, svobodná. Co dělám, dělám s plným vědomím. Když bude třeba nějaké rozhodnutí, udělám ho. Ježíši, však se nejedu vdávat. Jedu vyzkoušet motorku.
Helmut je ženatý? To bych se dost divil. Nemá na to se oženit. Když nemá ani na to dělat milence. ![]()
@Venetia píše: Více
Tak to Te zklamu. Je to tak dávno, že si to ani nepamatuji. A uznáš, že v tom věku, který mi tady byl přiřčen, na to mám právo, a je to pochopitelné. ![]()
Nepřijdeš si trošku jako malé, trucovité dítě? Případně osoba stižená probíhající pubertou? Obojí tedy bývá dočasné…
Takže to vlastně vůbec jako rande nebereš?
@Velryba černá píše: Více
Ani, né. Ale to bude asi tím, že její příběhy čtu dlouhou dobu. Ještě v dávné minulosti, ještě před Helmutem. ![]()
Co bys potřeboval slyšet, aby tě to netrápilo? Může to být rande. A co? Seznamkova rande byla. A co má být? Pořád říkám, že já jsem svobodná. Proč bych nemohla mít rande?
Příspěvek upraven 30.04.26 v 15:49
Ono i to, cos napsal Tess, není úplně v pohodě. Je svobodná, v pohodě ženská, má právo si svůj život užít. Ty, údajně šťastně ženatý, zkušenosti s tématem související nemáš, pokud jsem to správně pochopila, co ti tohle všechno přináší? Nikdo jsme se nenarodil s návodem na život.
To klidně mít můžeš. Mě zajímalo, jak to bereš s Tessákem. Taky jsem měl nějaké období, kdy se mě to skoro začínalo překrývat. Svobodnej. Teda vlastně rozvedenej.
Ale paralelně se scházet se dvěma kočkama. Jak začal vznikat, konflikt zájmů, tak to dál nešlo. To bych neměl opravdový ani na jedné straně. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Tak taky jsem se nenarodil s návodem na život,
To bych možná nebyl rozvedený. A znovu ženatý.