Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturie píše: Více
Mně bohatě stačí, že dle kusých informací z obou stran jsou Tess i Plukovník zaujati, Plukovník akčně vymýšlí společné aktivity a je schopen přinášet oběti (ten dlouhý výšlap v motorkářských botách musel bolet
). Žádný dramata kolem možná opuštěného předchozího milence ke spokojenosti nepotřebuju.
S tím, že bude časem opuštěn kvůli kvalitnějšímu samci, musí každý milenec počítat. ![]()
@Arturie píše: Více
Dobrý, ale málo komu stačí vrabec. Zvlášť když jsou jinde holuby a možná i lepší ptáci.
@sirikit píše: Více
Ano, každý s tím musí pocitat, chlap i ženská. Na druhou stranu, abych se nechala bičovat k vyssim vykonum, jen aby mi neutek, z toho už jsem taky vyrostla.
@Luxusnixicht píše: Více
Já taky… Bylo to taky jediné co mi potom rozchodu chybělo, tyhle společne večery v posteli s jidlem a filmem ![]()
Ale jako všechno časem už to tak hezké nebylo.
take me prekvapilo, ze lidi spis nezajima kdy se uz konecne otevre Hormuzsky pruliv ![]()
@Anonymní píše: Více
Muškáty jsou pekny a vklidu si tam kvetou ![]()
@Honza 12 píše: Více
Pocem, ještě jednou a po-ma-lu.
Tess při odchytu holuba vrabec v hrsti nijak nepřekáží, protože jí ho zatím pohlídá manželka.
Ujišťuju tě, že při randíčkách s Myšákem jsem dva měsíce na námořního kapitána ani nevzdechla, na schůzku s ním jsem shodou okolností zrovinka neměla čas, občas jsem mu něco odepsala, ozdobila to pusinkou nebo srdíčkem a když psal, jak moc se těší na společnou dovolenou na moři, dle očekávání jsem napsala, že já taky. ![]()
A když se dovolená přiblížila a já byla Myšákem zaujata čím dál víc, s omluvou jsem kapitánovi napsala, že mě to mrzí, ale potkala jsem někoho jiného, chci s ním být, zálohu na dovču ať si nechá a vezme sebou někoho jinýho.
Sice se celkem divil, ale život je plnej překvapení. ![]()
@Fukitol píše: Více
Přesně, sakra!
![]()
V červenci chceme na Rhodos, takže jednak bych se tam nerada dopravovala stopem a krom toho by mě při slunění dosti obtěžovaly přelety raket na obzoru. ![]()
To uz je vyřešeno z naší strany
. Vyslali jsme tajnou zbran
Možná to neřeší zrovna tady. Já průběžně sleduji velrybáka na lodičce. ![]()
@Anonymní píše: Více
Byla náhoda
. Mi vyhrožovala a nutila me ![]()
@Velryba černá píše: Více
Co vlastně chceš, nebo nechceš a proč. Tebe tak načtenou nemám. Nebo jsem to už zapomněl. Tak si netroufám házet ramena. Hele člověk nemá nikdy jít proti sobě samému. Když bude spokojenej s deseti milenkama, tak cajk. Nebo milencema, tak taky. Ale jak bude popírat sám sebe, tak to je v pasti.
@Honza 12 píše: Více
Jo, jenže Son ho má ráda, v tuto chvíli to tak je a kdyby se urvala na sílu, zákonitě půjde proti části sebe samé. Iracionální to klidně může být, ale pro ni je ten chlap nějakým způsobem důležitý.
Dneska se mi třeba nechce do města, ale budu muset.
@stock píše: VíceNepamatovat si svatbu
To klidně mít můžeš. Mě zajímalo, jak to bereš s Tessákem. Taky jsem měl nějaké období, kdy se mě to skoro začínalo překrývat. Svobodnej. Teda vlastně rozvedenej. Ale paralelně se scházet se dvěma kočkama. Jak začal vznikat, konflikt zájmů, tak to dál nešlo. To bych neměl opravdový ani na jedné straně.
Vždyť se zatim jen jednou viděli… Teprve zjistí, jestli to klapne ve všech směrech.
Tak ty jsi taky byla tehdy strašně „spokojená“, a pak jsi psala svoje trable. Tak jsem to tenkrát taky komentoval, nejen Sonarku. Všimla jsi si, že ti přeju, že máš fajn vztah, jak jsem celou dobu o něm nesměle mluvil? Že by jsi si ho zasloužila