Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
byly devadesatky bez neziskovych dobro$eru, tak to bylo tehdy ferovejsi. Dneska uz jsou nedotknutelni ![]()
@Velryba černá píše: Více
No to vůbec. Nějaký statečný anonym si udělal profil na seznamce a jen odhaduji, ze tessak dostal print screeny, nebo celý obsah zdejší konverzace. Byl docela dost konsternovany.
No, on se s tím nějak popere. Já vím, kdo to je. Tedy, na 90%. Je to smutné, mít tak nenaplneny život, že mě pět let nepřetržitě sleduje.
Každopádně tedy dostal trochu zkreslené informace. Nicméně mi to ušetřilo případný nepříjemný rozhovor. Už to holt ví, i když trochu jinak, než to je ve skutečnosti. Ale ono to nějak dopadne. Tak se tady mějte hezky ![]()
@tess50 píše: Více
To kdo je takovej idiot?
Jen nadhod kdo to byl. Klopotkova? ![]()
@Lorre píše: Více
Ne, to si fakt nemyslím. Někdo, kdo tady nemá profil a jen čte. Konkrétně mě sleduje. A nejsem blázen, evidentně ![]()
Proto je dobre si soukromi chranit a nedavat to na net… pamatujes" staleverim", jak nekdo odsud prasknul identitu jejiho milence, at uz byla ta identita pravdiva nebo ne, ale dal si s tim tu namahu.
Mas tady spoustu nestastniku, ktere tesi cizi nestesti, protoze maji dosrane zivoty a ta namaha jim za to stoji, je rozumne si soukromi chranit…
Příspěvek upraven 30.04.26 v 13:15
@Honza 12 píše: Více
No, a já totéž přeju Tessince, a proto jsem jí taky připinkla kontakt na právně volného čupr vdovce. Úroveň, prachy, akční, prostě holub, pomalu slejzající ze střechy.
Nechápu, co se ti na tom furt nezdá.
Taky bych dosavadního milence o začátcích s někým jiným neinformovala, tohle je Tessina partie a není žádný důvod, slovy Oranžády, ukazovat všem kolem stolu svoje karty.
Tvl, no tak to je hustý!
![]()
A máš podezření, kdo to mohl být? Ovšem na výlety ve vší slušnosti máš jeho oficiální požehnání, tak nemůže moc spekulovat. A ty zas nemůžeš za to, že celý život toužíš se svézt na motorce, aby Tvé (krátké) vlasy vlály ve větru a dobrá kamarádka Siri Ti to zařídila.
![]()
![]()
Dočítám…
Twl… tak ať to hrdinnému anonymovi přinese štěstí. ![]()
A nemyslis, ze je to ten stejny clovek, co ti kdysi psal sem, ze te zna, anebo ze zna Tessakovou manzelku?
@sirikit píše: Více
Jj. Budiž jí přáno. Evidentně ho má málo, když musí ničit životy cizím lidem a ještě jako anonym. Ať už dopisem nebo takhle anonymně na seznamce. A ne že by něco ničila mě. Maruš je z toho doživotně v per.deli a Tessak taky nebyl nadšený.
@Anonymní píše: Více
No ja to myslela prave tak, ze to je ten paradox, ze kdybych neznala Son, nebo bych cetla od nekoho jineho podobny pribeh, ze bych si autorku predstavila jak jsem ji popsala a pritom Son je hezka symposka.
Příspěvek upraven 30.04.26 v 13:30
Ja tomu asi nerozumim, podle ceho ten clovek identifikoval Tessaka na seznamce?
Edit, uz rozumim, on je zna osobne.
Příspěvek upraven 30.04.26 v 13:27