Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14507
30.4.26 17:26
@Monicka36 píše: Více

Tak spekulujete tady spíš vy… :nevim: Já se jen svěřuju a vykecávám… nemusíte to komentovat, když víte, co zase přijde :nevim: Já ani žádné řešení nehledám, fakt se chodím jen vypovídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6022
30.4.26 17:30
@Lorre píše: Více

Kaktus jsem vždycky utopila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.26 17:30

Já mám doma jenom kytky, které vydrží 2 měsíce bez vody, nejsem v pravidelném čemkoliv dobrá a mám radši zvířata než kytky :oops: Když budeš jenom truhlíkovat, tak uschneš a zasolíš si květináč.

• Citovat
  • Upravit
958
30.4.26 17:40
@tess50 píše: Více
Člověk na něj tak kouká a říká si, chudáčku, jistě trpíš nedostatkem vláhy… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.26 17:48
@Velryba černá píše: Více

U mě přežijou jen silné kusy💪 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1241
30.4.26 17:53
@Luxusnixicht píše: Více

No ale nemusis se v tom zmitat, staci se nas tady zeptat a my ti reknem, co bude :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30655
30.4.26 17:57
@Anonymní píše: Více

No zvířata umrou jeste rychleji, si nepomůžes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30655
30.4.26 18:01

Neměl treba i petržel? 8o 8o Dej si bacha, to po něm pak letí vsecky zeny z okoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.26 18:07

Já se sem asi taky budu chodívat vypovídat, i když nevím už o čem.. kdysi jsem tu zakládala diskuzi že jsem chtěla trojku, tu mi muž několik let zatrhával až jsem si měla najít jiného a i když to bylo ve formě psaní, víc mi nedovolil, byla jsem frustrovaná a vztah se rozpadl už úplně. Momentálně vychováváme, dovolil mi jít najít někoho.. že už jsme doma jen milenci a rodiče, já teda stojím o to aby ten vztah se zlepšil, ale ten můj v tom nevidí snahu když mluvím pořád stejné sra*k dokola.. ten co jsem ho chtěla je po třech letech intenzivního psaní samozřejmě už jinde, ale stejně hledá milenky, já ho přestala bavit, ale nejde mi zaponneout.. no nic.. tak jsem se vypovídala :mrgreen: konec hlášení. :mrgreen: :oops: co teď.. trojku už dávno sama nevyhledávám, lituji jen toho jednoho že jsem se díky němu mohla probrat tím co potřebuju.. kdokoliv přišel po něm mě z toho už nedostal a tohle se mi taky stávalo.. nevím jestli je to tím že mi tehdá bývalý řekl ať se klidně zamiluji, že je mu to už jedno a já to vzala za své :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.4.26 18:08

@Lorre a co muži po čem letí? :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.4.26 18:08

Já se rozhodla že si tu s vámi budu zase chvíli krátit čas

• Citovat
  • Upravit
14507
30.4.26 18:19

Jo, ty drobky v posteli, jsou pak na prd :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17902
30.4.26 18:23

Spatne jsem to napsala, chybi 1/3 hnizda, problem je, ze je to soukromej pozemek, ja nemuzu vniknout na jeho pozemek, kdyby to bylo na verejnem prostranstvi, hledala bych nejak reseni, i kdyz nevim, jak opravit lastovici hnizdo, ale zvonila jsem mu, nebyl doma, on tam chodi jen sporadicky, myslim, ze tam ani nebydli, tak jsem mu nechala list, ze se omlouvam, ze mu takhle pisu, ale ze me to trapi, jak vidim ty lastovky v panice a ze lastovky jsou zakonem chranene a uzitecne pro lidi a ze se mu nabizim to cistit, pokud jim hnizda znicil kvuli tomu, aby mu tam nenaspinily, aby jim to uz dal nenicil, ze mu to ja vymaluju a vycistim, pokud by byl v tom problem a nechala jsem mu kontakt na sebe. Nevim co mam delat.

Příspěvek upraven 30.04.26 v 18:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14507
30.4.26 18:23

To nevim, ale on mi to psal, pac jsem se ptala, proc mi nepise nic o sexu… :jazyk: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30655
30.4.26 18:30

Nejdřív prozrad kdo jsi, at vim jak moc obezřetně mam psat svou odpoved 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová