Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29610
1.5.26 10:28
@tess50 píše: Více

To je nějaká jeho bývalá milenka, kterou nechal, proto tě sleduje. Kdyby to byly ty kolegyně, tak ty by to nechaly rozvinout, aby se něco dozvěděly. Ty kolegyně by mu to podle mě neposílaly. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6038
1.5.26 10:32
@marin píše: Více

Nevím. Dodnes nevím, co tolu kolegyni přimělo poslat ten anonym a co by z toho měla dnes, když mu psala. Neublíží to mě, ale jemu. To samé ten dopis. Ublížil jeho ženě, a to hodně, ale nám dvěma ne. Mimochodem se z toho otrepal a jsme v pohodě. Víc to tady asi pitvat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29610
1.5.26 11:36

Je to divné, co z toho má. Ještě když ty víš, že to psala. Asi ho chce pro sebe, jiná možnost mě nenapadá. Kdyby chtěla pomoci jeho ženě, tak naopak počká, až se to případně rozvine víc. Ale když nejsi první ani poslední, tak to taky nemá význam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23974
1.5.26 12:06

A neposilala to fakt ta manželka? Bylo by to teda čiré zoufalstvi, ale znas to, zoufale zeny dělaji zoufale veci. Kazdopadne, to Tessak z toho dělá polyamorii, tak ty v tuto chvíli nic neres. Když to s Plukovnikem sedne a budete chtít v tom vztahu být jen dva, tak budete. Ty prekryvy má každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17924
1.5.26 12:19
@aiwwa píše: Více

Diky, :kytka: To se hezky posloucha.

Tak jsem se dovolala na nonstop veterinarni linku a rekli mi stejnou vec, ze nemam do hnizda nijak zasahovat, protoze opravit hnizdo vlastovek nejde, ale pokud to spadne, tak jim udelat nahradni hnizdo a dat to na stejny misto a ze je mozny takove hnizdo i koupit. Otazka je, jak muzu vlezt na cizi pozemek, do ciziho domu navrtat diry a srouby, abych na to zavesila hnizdo. 8o
Nezavolal, nevidim ho v dome, ale list, co jsem mu nechala pod kamenem pred vchodem zmizel, no uvidime.
Diky za radu.

Příspěvek upraven 01.05.26 v 12:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36088
1.5.26 12:20

Hele, holky, máte na to uzavřenky, tak to neřešte tady, kde to nejspíš čtou nepovolané oči! :cert: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6038
1.5.26 12:21

. Máš pravdu, předsedo :mrgreen: @jege

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17924
1.5.26 12:23
@Centropen píše: Více
:D :D mistrovske dilo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
1.5.26 14:23
@marin píše: Více

Taky jsem si říkala, že je dáma ducha mdlého.
Takhle prostoduše si típnout zdroj informací… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3814
1.5.26 14:34
@jege píše: Více

A co pusa pod třešní? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.26 15:09
@M_Vladim píše: Více

Postavit se na svoji stranu občas chvíli trvá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.5.26 16:20

@Lorre Hele :dance:

• Citovat
  • Upravit
36088
1.5.26 17:11
@zmrzlik píše: Více

Skočíme na Petřín? Snad mi gumou od podprdy nevystřelíš oko! :think: ;) :mrgreen:

Načítám video...
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3814
1.5.26 19:21
@jege píše: Více

Fajn, radši přijdu bez ní :P :D
https://youtu.be/keoVENYhyYY?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106221
1.5.26 19:54
@sirikit píše: Více

Ze jo, proc jsem asi vydržela měsíc a půl udržet, že jsem se koukla do mobilu a mám jasno, jak se věci mají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová