Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Proc pises pod anonymem a ne pod svym nickem?
@Luxusnixicht píše: Více
Tobe nevoni kvetenstvi citrusu? Tak to je konecna, lamu nad tebou hul, nech si Helmuta, zadnej sex nebude ![]()
@sirikit píše: Více
S M
Milenci bych se těžko dívala do mobilu, ani bych asi neměla šanci se neco dozvědět, to by přišlo přímou cestou
Co se certis, sex si nechtěla, tak uz můžeš byt jen křoví ![]()
@M_Vladim píše: Více
Mně voní nejvíc jasmín, ale to není moc hezká rostlina a jeden druh šeříku a třešně a višně, zbytek ujde nebo smrdí ![]()
Když je šeříku moc, tak to taky není až tak super. Podobně růže.
To třeba u silicových vůní - typicky jehličnany - tak moc není. Vlezete do smrkového lesa a za chvilku to ani nevnímáte. ![]()
@Venetia píše: Více
Dík, už jsem se lekla.
No, tady paní byla celičká natěšená kusou škandální informací, ntbn úplně nevinnou, a (naštěstí) nedomyslela, že kdyby vydržela jen číst a průběžně si doplňovat složku, mohla účastníkům ságy v rozhodujícím okamžiku dodat kompletku se všemi detaily, a k té rodinné tragédii je s trochou štěstí přece jenom domanipulovat. ![]()
@M_Vladim píše: Více
Bezinky voní, citrusy voní nádherně, topolový výhonky zvláštně voní, i muškáty a afrikán mi voní! Prakticky všecky rostliny mi voní, včetně kosené trávy. ![]()
Blbě vidím, ale skvěle slyším a čuchám.
No, žiju v Praze, ale hodně víkendů a většinu prázdnin jsem strávil na chatě. Takže ano, voní všechno. Jak moc tu vůni člověk má, nebo nemá rád, je osobní věc.
Třeba voní i spadané listí. Ale i když mi voní, mám k tomu ambivalentní vztah, protože to znamená konec té lepší části roku.
![]()
Vždycky je lepší, když má protivnik nizsi IQ a charizma než ty.
Jo, serik voni nadherne
Mne teda voni vetsina kvetin, ale jasmin zrovna moc ne ![]()