Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tess50 píše: Více
To
jako vážně? Tak tohle je neuvěřitelný úplně.
Takže jestli to dobre chápu, tak on ma manzelku, milenku a stále aktivní profil na seznamce?
@My Melody píše: Více
Tak ono v takové situaci, by asi nebylo nikomu do smíchu… hodně ženáčů, by už třeba nenapsalo vůbec a milenku by odřízli…a zase, kdybych se neodmlčela já první, věřím, že ani Helmut…a na své potřeby jsem nezapomněla, ale to, že by mi přestal psát úplně, by pro mě bylo stokrát horší, než to, že mě občas poškádlí nějakou odmlkou, u které stejně nelze prokázat nějaké provinění…a asi ani nemá smysl, to řešit…smysl má řešit jen to, zda píše, zda má zájem…
Pak bude bude nejlepší o tom do diskuze nic nepsat ![]()
@Adull píše: Více
No však jsem říkala, že nic psat nebudu.
Ale teda takhle - máme oba profil, pač tam tu konverzaci nedohledas jako třeba na msg nebo WA.
@Luxusnixicht píše: Více
Ano, hodne zenacu by uz nenapsalo, protoze by uz nemeli komu napsat a to uz davno. ![]()
To nekomu z toho vaseho městečka musíš sakra ležet v zaludku ![]()
@Honza 12 píše: Více
Neměl by ten Helmut dostat rovnou trest smrti?
Koukat na fotbal na rande, no jak si to vůbec představuje
Každý asi funguje dne svých možností. Jestli ty jsi měl na rande zakázané dělat to, nebo tamto, tak Helmut holt nemá
A hlavně je to jen na nás, co a jak si nastavíme. A jo, nějaké nedostatky tam jsou, ale to by byly u každého…a Helmut je už od začátku silná individualita, myslím, že ho buď mohu takového přijmout, nebo jít dál, on se nezmění…a jak vidíš, tak bez něj být nechci.
@Venetia píše: Více
Jo večery v posteli s jídlem a filmem, jsou nej
![]()
@Anonymní píše: Více
Nechci se nejak jako chlubit, ale uz jsem taky vystudoval prirodopis jako pirko. Poznam motýla, byl sem tam
. Nekteri jsou obri i jak dlan a maji ruzne barvicky
. Ale sex fakt az pozdeji ![]()
@Honza 12 píše: Více
On se mnou nekončil…a už vůbec ne kvůli ptákovi…to tu někdo zmínil a hned se toho všichni chytli…on mi jen psal, že neměl kvůli tomu pár dní chuť na sex…
A co se toho setkání týče, tak jedna věc jsou ty prvotní emoce a druhá věc pak, když ty emoce trochu opadnou a přijde celkové zhodnocení…to není nekonzistence, jen vývoj… když máš zrající sýr, taky chutná jinak na začátku a jinak po pár dnech, nebo třeba burčák…
A tomu se taky přece nedivíš. Tak nevím, proč jsi z tohohle vždycky jak Alenka v říši divů. Osobně je pro mě tvé uvažování úplně jiný vesmír.
@Lorre píše: Více
Jeeeeeee, ty jsi byl v Motýlím domě? Tam bych chtěla
Jaký sex? Já chci motýla ![]()
Do svědomí by si měl sáhnout on, ta nešťastná paní asi už žádné nemá.