Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tess50 píše: Více
Ma manzelku, svuj zivot, nahani milenky… ty mas pravo mit taky svuj zivot.. a dokonce i bez Tessaka. ![]()
@My Melody píše: Více
Uplne nesouhlasim s tim, ze uz se to deje. Nedeje se vubec nic, je porad zasekla v tom stejnym bode. A na lepsiho ted opravdu nema, protoze si nevazi sama sebe. I kdyby si nasla jinyho, zase to bude podobnej typ. Priznam se, ze nejsem schopna tohle pochopit. Kdyby byla oskliva, blba a nevim jaka. Ale podle vseho je hezka, chytra, vtipna, vubec by nebyl problem potkat nekoho normalniho. Nejak se ale potrebuje zasekavat na luzrech.
@Monicka36 píše: Více
No to je jeden z paradoxu tohoto pribehu, kdybych Son neznala, nebo cetla podobny, dlouhy anonymni pribeh, autorku si predstavim zhruba jak nejakou osamelou, ubitou, lehce usmudlanou pani z trhu, (
nic proti babkam na trhu, nektere jsou moc fajn, to je jen literarni popis ), co neveri, ze chlap muze byt jiny a drzi se toho, co je.
Příspěvek upraven 30.04.26 v 12:07
@Lorre píše: Více
Nejsi, dělá to hodně lidí, kamarádka si kupuje najednou stejné dva páry, když ti ty boty vyhovují, proč ne
Já mám oblíbené taky jen určité typy bot a u ostatních mám pocit, že mi nesluší, dám kolikrát radši přednost pohodlnější botě.
@Anonymní píše: Více
Delam to stejne, kdyz se mi nejake strasne libi, koupim si dva pary, abych je mohla nosit co nejdele.
@jege píše: Více
Ja taky popravde nechápu proc tedle aspekt nekdo vubec resi
. Jejímu milencovi nic nedluzi kdyz ten si otevrene nechava pani manzelku
, tudiz vsecko fair play ![]()
No jo naposled kdyz sem se snažil nejake vybrat, tak sem tak 2 tydny chodil po obchodech a vybral jedine co mi přišly ucházející, no tak sem si je koupil znova, kdyz uz se znam ![]()
Udělala jsem to jednou, zjistila jsem, že potřebuji změnu, jsem poslední dobou víc odvážná a zkouším i vyšší podpatky, ale na nich nevydržím celý den chodit, takže se stejně vždycky vrátím s oblepenýma puchýřema na prstech ke svým pohodlným botičkám ![]()
To dělá hodně lidí a žen, že se drží toho, co je, jsou na to zvyklí a nechtějí to měnit, to je jeden z důvodů, proč má někdo milence/milenku, je to bezpečné a jistota, Son to musí udělat tak jak píše Arturie, přebít lásku láskou a udělá to, až na to bude mít podmínky a bude připravená, někomu to chvíli trvá, jinej je za pár týdnů za vodou. Vydržela být sedm let zamilovaná, půjde jí to pomalu, nepřijde mi jako babka na trhu, spíš je zranitelná a dělá si to po svém.
ja taky kupuju stejne martensky uz 30 let. Lepsi nez nejake modni novinky pro dedky ![]()
Jinak k podpatcim, koupila jsem si ted nove vysoke boty a zletela jsem na zem, kdyz jsem prechazela pres cestu, kde byla mensi jama a ja ji nevidela, vodici v autach meli podivanou a ja mam odrena, modra kolena a boli to jak slek.
Tak v podpatcich opatrne a hlavne rovny povrch vozovek. ![]()
Příspěvek upraven 30.04.26 v 12:23
jj, osvedcila se uz v dobe, kdy jsme jako nactileti skinheadi honili cikany po Zizkove a Nuslich, tak proc bych to na stara kolena menil ![]()
@jege píše: Více
No však jsem psala, že žádné reportáže nebudou. On to totiž už aktivně nějaký anonym donesl tessakovi za tepla.
@Fukitol píše: Více
Vy je?
My pred nema zdrhali, bylo jich moc ![]()