Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Honza 12 píše: Více
A co ti tedy přináší dokola (měsíce, roky) lidem vysvětlovat, co všechno je u nich špatně a jak mají žít?
@Velryba černá píše: Více
Já nevysvětluju, jak mají žít, Nemám žádnou univerzální pravdu. Jen když třeba Son napíše, jak to bylo naprosto skvělý rande, silné emoce, láska, a ona tohle přesně všechno chce. A než se podívám po víkendu, tak popis tragédie, jak to stálo za prdlajs. A že to už tentokrát neustojí. Že s ním končí. Nebo, že on končí s ní. Protože ho kousla do ptáka. Tak k tomu řeknu svoje postřehy. ![]()
Postřehy? Vždyť jí neustále píšeš, jak může dělat nebo cítit, to či ono. Spousta věcí člověku dojde postupně, konkrétní situaci si párkrát přehraje v hlavě a najednou ji vnímá docela jinak. Jak se skoro nevidí, v daný okamžik ji zkrátka pohltí jeho přítomnost. A nějakou dobu tento efekt přetrvá.
@Velryba černá píše: Více
Ale chápeš, že to nedává smysl. Rande bylo tak skvělý, že jsme zase pomalu na rozchod. Já mu věnovala pozornost, on na mě kašlal, on si telefonoval. už mě to nebaví. Šel dopředu, kašlal na mě. Pa zřejmě něco prasklo. Aspoň to tak sama popisovala. Hele to fakt stojí za houby. Nebo už nemůžu napsat ani tohle? ![]()
Jo, jenže ona dočasně žila na nájezdu z toho, co bylo hezké, postupně pak začal mozek zpracovávat to ostatní. A přišel dojezd, probuzení, což bolí. Najednou ty chvíle vidíš ostřeji, opadne opar nadšení „teď jsem s tebou“.
Vtáhnu do toho sebe (ať nepíšu obecně za celé lidstvo), my dva také vlastně nevíme, proč to udržujeme. Oba jsme naštvaní, že se nedaří častější kontakt, on to snáší lépe, já hůř, samozřejmě tím vznikají třecí plochy. Protože můj mozek si to ve slabší chvíli vyloží tak, že na mě kašle. Když jsem v klidu, vnímám celou situaci jinak. A ve finále jsou nejhorší okamžiky, kdy se mi do hlavy vloudí myšlenka, že to celé drží na tom, co k sobě cítíme.
Az bude čas řešit, vyřešíme. Navíc Tessak je ženatý. Jak bych to měla brát?
Příspěvek upraven 30.04.26 v 15:49
Sim tě, neblbni.
Tessák, jakkoli to bylo a možná ještě svým způsobem je hezké, je slepá ulička.
Ale jaký by Tess měla důvod po prvním setkání a nějakém psaní a telefonování s někým jiným dělat vlny a informovat Tessáka, že někomu jede rozflákat motorku?
![]()
Tessák je bezpečně zapikolovanej u manželky, u které mu jistě nic nechybí - pokud by ano, měl za těch 5 let s Tess dost času ji opustit a začít žít na 100% s Tess.
Takže teď Tess nemá žádný důvod utínat vztah s Tessákem, když si prostě dle Tessákových pokynů našla někoho na výlety a víkendy. ![]()
Jsem si jistá, že jestli vztah s Plukovníkem zintenzívní, Tessák se o tom včas dozví.
Udělala jsem to stejně, takže mám plné pochopení.
Jaky střet zájmů? Však neni vdaná ani nemá ofiko přítele…
Honzo ty mi někdy přijdeš jako Majka z Gurunu ![]()
@sirikit píše: Více
Neříkej, ze ty bys nerada slysela nějaký nosny pribeh?
@sirikit píše: Více
Presne. Proč poustet vrabce z hrsti, když holub je ještě na strese?