Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1105
30.4.26 07:09
@Honza 12 píše: Více

A co ti tedy přináší dokola (měsíce, roky) lidem vysvětlovat, co všechno je u nich špatně a jak mají žít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30129
30.4.26 07:18
@Velryba černá píše: Více

Já nevysvětluju, jak mají žít, Nemám žádnou univerzální pravdu. Jen když třeba Son napíše, jak to bylo naprosto skvělý rande, silné emoce, láska, a ona tohle přesně všechno chce. A než se podívám po víkendu, tak popis tragédie, jak to stálo za prdlajs. A že to už tentokrát neustojí. Že s ním končí. Nebo, že on končí s ní. Protože ho kousla do ptáka. Tak k tomu řeknu svoje postřehy. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
30.4.26 07:26

Postřehy? Vždyť jí neustále píšeš, jak může dělat nebo cítit, to či ono. Spousta věcí člověku dojde postupně, konkrétní situaci si párkrát přehraje v hlavě a najednou ji vnímá docela jinak. Jak se skoro nevidí, v daný okamžik ji zkrátka pohltí jeho přítomnost. A nějakou dobu tento efekt přetrvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30129
30.4.26 07:38

Ale chápeš, že to nedává smysl. Rande bylo tak skvělý, že jsme zase pomalu na rozchod. Já mu věnovala pozornost, on na mě kašlal, on si telefonoval. už mě to nebaví. Šel dopředu, kašlal na mě. Pa zřejmě něco prasklo. Aspoň to tak sama popisovala. Hele to fakt stojí za houby. Nebo už nemůžu napsat ani tohle? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
30.4.26 07:52

Jo, jenže ona dočasně žila na nájezdu z toho, co bylo hezké, postupně pak začal mozek zpracovávat to ostatní. A přišel dojezd, probuzení, což bolí. Najednou ty chvíle vidíš ostřeji, opadne opar nadšení „teď jsem s tebou“.
Vtáhnu do toho sebe (ať nepíšu obecně za celé lidstvo), my dva také vlastně nevíme, proč to udržujeme. Oba jsme naštvaní, že se nedaří častější kontakt, on to snáší lépe, já hůř, samozřejmě tím vznikají třecí plochy. Protože můj mozek si to ve slabší chvíli vyloží tak, že na mě kašle. Když jsem v klidu, vnímám celou situaci jinak. A ve finále jsou nejhorší okamžiky, kdy se mi do hlavy vloudí myšlenka, že to celé drží na tom, co k sobě cítíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6066
30.4.26 07:58

Az bude čas řešit, vyřešíme. Navíc Tessak je ženatý. Jak bych to měla brát?

Příspěvek upraven 30.04.26 v 15:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75753
30.4.26 07:59
@tess50 píše: Více

Bavím se, jak tu lidi dychtí po dramatu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75753
30.4.26 08:10

Sim tě, neblbni.
Tessák, jakkoli to bylo a možná ještě svým způsobem je hezké, je slepá ulička.
Ale jaký by Tess měla důvod po prvním setkání a nějakém psaní a telefonování s někým jiným dělat vlny a informovat Tessáka, že někomu jede rozflákat motorku? 8o :nevim:
Tessák je bezpečně zapikolovanej u manželky, u které mu jistě nic nechybí - pokud by ano, měl za těch 5 let s Tess dost času ji opustit a začít žít na 100% s Tess.
Takže teď Tess nemá žádný důvod utínat vztah s Tessákem, když si prostě dle Tessákových pokynů našla někoho na výlety a víkendy. :andel:
Jsem si jistá, že jestli vztah s Plukovníkem zintenzívní, Tessák se o tom včas dozví.
Udělala jsem to stejně, takže mám plné pochopení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8309
30.4.26 08:17

Jaky střet zájmů? Však neni vdaná ani nemá ofiko přítele… :think: Honzo ty mi někdy přijdeš jako Majka z Gurunu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
30.4.26 08:19

@Adull Majka z Gurunu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.26 08:20
@Lorre píše: Více

Ty jsi ukázkovej truhlík s muškáty :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.4.26 08:21
@Lorre píše: Více

A taky jediná dostala zmrzlinu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.4.26 08:22

Má hroznej účes 8o

• Citovat
  • Upravit
23987
30.4.26 08:32
@sirikit píše: Více

Neříkej, ze ty bys nerada slysela nějaký nosny pribeh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23987
30.4.26 08:35
@sirikit píše: Více

Presne. Proč poustet vrabce z hrsti, když holub je ještě na strese?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová